Strumfi de 2 ani! La multi ani! iul-aug 2007 (153)
Raspunsuri - Pagina 9
violetan spune:
Buna dimi, fetele!
In primul rand la multi ani sarbatoritilor din ultimele doua zile de cand n-am mai intrat eu, adica.

Andru_mami, bine ai venit! Nu mai repet si eu ce au spus fetele, doar multa multa sanatate si bucuriile or sa inceapa sa vina si mai multe!
Am vazut pozele, ai un pui minunat si veselik si smecherik, iar poza aia cu "m-a certat mami" m-a ucis de-a dreptul! 

Sa fiti sanatosi!!!!!!!
Am vazut o groaza de poze ieri, am inlemnit ca mi-am dat seama ce pui mari si scumpi avem! Ce repede trece timpul. Cliseu-cliseu, dar adevarat al naibii!
Mychy, m-ai distrat rau cu panseul ala semnat dan puric ![]()
Multa sanatate puiului cu stridorul laringian. Asa stiam si eu, ca se rezolva usor si fara urmari.
Oanamada, multa sanatate! Cum mai sunteti?
Alina.a, ce ma bucur ca sunteti bine! 

Cristina26,
si sa ii mearga super ingridutzei la gradi! 
Aveam de zis de zilele trecute, dar jur ca nu mai stiu!
Am mai zis ca notez, dar am sperat ca pot intra de acasa si ca nu uit...Daca imi amintesc revin, daca nu...asta e!
Pup toata strumfaria!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash
oaana spune:
Andru-mami,bine ai venit printre noi.Nu prea mai pot spune nimic pe langa ceea ce au scris fetele.(as repeta)Doar atat,Dumnezeu e mare si are un plan pentru fiecare.

Vivela,de ce est tu rea?
,sa stii ca eu m-am gadit la voi si la ce o avea David din nou.Numai ca eu nu pot scrie mereu(a se citi ocupata cu manjii care se razboiesc mai des acum)ca sa-mi exprim sentimentele cu privire la voi.
Copiii sunt mai bine,facem in continuare aerosol si cred ca septilinul ii ajuta mult,insa in ritmul acesta voi consuma 4 sticlute pe luna.
Caferuto,tu cum te mai simti?
Cristina,sa stii ca mai mult de cateva zile nu o sa planga Ingrid
..insa ni se pare mult si asa,nu?Nu stiu cum va fi cu Aaron,abia la anul il vom da la gradi,Iosua insa abia astepta sa inceapa gradi.
pe toate
cafera spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mychydutza neatza.............. *toata lumea sa traiasca, numai noi sa nu murim!!* |
mychydutza spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui cafera
Mamica de printese |
doar ma citezi??????????? cred ca ink nu ti-ai inghitzit galbenushu!
*toata lumea sa traiasca, numai noi sa nu murim!!*
andru_mami spune:
neata fetelor!

ptr voi,ca asa e frumos,azi sa dau si eu un rand,nu?
oanamada-multumim de primire,si sa dea DD sa fie asa cum ne doriti voi,asemenea si voua,multa sanatate,e cea mai importanta
cristina26-

multumim ca ne-ati primit in clubul vostru
oaana-

-sunteti niste dulcici,stiam eu de ce v-am ales,de ce v-am invadat clubul
violetan-asemenea multumim si tie de urari

,da e f adevarat si pe noi ne omoara andrei cand pune buzita aia,ne topim
aaaaaaaaaa si apropo de culoarea ochilor,o mosteneste de la mama mea si bunicul meu,noi nu avem ochi albastri,dar asa mi-am dorit un baiat cu ochi albastri,si toti ma intrevau :"dar cu cine vrei draga sa semene cu ochi albastri?"![]()
pup toate fetele fara exceptii,merg la bucatarie,ammancarea pe foc.

POZE
Vivela spune:
neata.
mami-andru,
.
cristina, imi pare rau ca ingriduta a fost necajita, o sa se obisnuiasca o sa vezi, chiar o sa-i placa si o sa-ti ceara ea s-o duci la copii. (eu mor de ciuda ca de marti tb sa-l duc la gradinita ailalta, alta brambureala, alti copii, alte crize, alta perioada de acomodare... ma bazez pe adaptabilitatea lui - nu stiu ce o fi in capul meu
).
oaana
, ma bucur ca zulufosilor le e mai bine; lasa, nu conteaza cate sticle de septilin consumi, important e ca isi face efectul si puii sunt bine.
ma duc sa impachetez bagaje
(urasc chestia asta, la fel de mult ca si desfacutul lor). dar inainte de toate, niste probleme administrative pe la munca - macar atat. oricum, constat ca vara asta m-a prins rar vinerea pe la munca, ceea ce in principiu nu e rau. ce e rau e ca tot am sentimentul ca n-am avut concediu, ca mai mult de 4 zile consecutive (insemnand de vineri pana luni) n-am fost plecata din bucuresti.
si maaai, nu sunt rea, sunt buna
(pe langa modesta si alea-alea
). chiar va inteleg, doar ca mi se parea mie aiurea sa ma bag cu informarea despre noi, direct, cand si voi le aveti pe ale voastre pe cap - si poate ca ieczact numai la asta nu va statea mintea.
va pup
.
_
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba.
mychydutza spune:
vivela, spor la impachetat.plecati la mare? in formula completa pana la urma, si la cort?????????? voi si gipsy kings!!!!!![]()
![]()
si sa sti ca filosofia ta cu ...cum ca nu ne-ar interesa....sucks!![]()
![]()
oaana, sanatate multa zulufosilor! si numa vesti bine sa ne dai........ca altfel nu primim!
vio

...tz-am zis io ca ie ceva cu memoria tzinerii de minte la tine...........
*toata lumea sa traiasca, numai noi sa nu murim!!*
musso17 spune:
neatza
voiam sa spun maimulte dar nici bine n-amintrat ca am uitat
ieri am fost la capitala,am plecat la 5.30 si ne-am intors la 4,fara cupil,doar io si taica-miu.
bine ati venit andru-mami..imi place ca esti activa,bravo..putere si sanatate va doresc.
oanamada,imi pare rau ca v-ati prafuit,io ma inverzeam caci imi doresc un timp al meu,nu stiu,de cateva ore..me,myself and i,stii melodia..dar chiar si ieri plecata fiind tot la copil mi-era gandul.
vivela distractie placuta,bine ca v-ati linistit...bafta la noua gradinita,sa aveti parte de o surpriza placuta.
cristina,bafta cu acomodarea lui ingrid..imi imaginez ce e in sufletul tau.
ma duc sa vad si eu poze postate de jadi ca n-am apucat.
Vivela spune:
da, michy, plecam in formula completa, cu cortu', cu tingiri & stuff
. m-am saturat de 5 stele
.
daca tot n-am facut rafting pe olt cand am fost la tusnad acu vreo luna (da, se poate, au facut toti din grupul nostru mai putin eu, ca trebuia sa stau cu personajul agitat - motiv de frustrare maxima pt mine
), macar asta sa-mi fie senzatia tare
. ma rog, eu sper sa nu iasa din mare vreun crocodil ratacit si sa-mi dea senzatii tari sa nu pot sa le duc 
![]()
de fapt suntem 3 (noi) + 2 (el si ea). saracii, mereu ne au de exemplu ce inseamna sa ai copil mic, cred ca o s-o tooooot amane
.
_
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba.