Strumfi de 2 ani! La multi ani! iul-aug 2007 (153)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andru_mami spune:

LA MULTI ANI,SA FII SANATOASA SI SA LE FACI PARINTILOR NUMAI BUCURII--BIANA-ELENA

veroboroda-sa dea DD sa te bucuri de fetita si sa va aduca numai impliniri si voi sa ii acordati toata dragostea voastra,sa va traiasca.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

oaana Draga de tine , cred ca ti-a fost tare greu, dar acum Iosua e asa fericit este sa mearga la gradi.

Mergi la inceput

NEATA!
ptr toate fetele,poftiti va rog,e calda si miroase super bine

LA MULTI ANI PT HENRIK,BAIAT DE MIRILUTA,SA FIE SANATOS,SA VA ADUCA NUMAI IMPLINIRI SI SA FITI INTOTDEAUNA MANDRI DE REUSITELE LUI!

restul fetelor sunteti ok?
pupici ptr voi toate si o duminica placuta alaturi de cei dragi.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Buna dimi si la multi ani, strumfei!

N-am timp, vreau doar sa pe georgi. Multa sanatate strumfelului. Vroiam sa-ti zic ca nu e mare filozofie cu aparatul ala, imediat ai sa te prinzi. Nu e cazul de adrenalina, oricum e periculoasa pt inima, cica si oricum nu ti-o da de la farmacie decat cu reteta. Eu ii mai faceam cu ser fiziologic, asa a zis dr. Speram sa nu fie cazul! Pup mult!
Pup toata strumfaria si alexandrii/alexandrele in mod special! lma!!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

helou fetele
vio,te pup cu mult drag..saru'mana de info,asa o sa fac,iau si eu ap si am sa-l folosesc cum imi spuneti voi caci cu dr mea...

azi am bagat iara namol,nu stiam de ce nu aud de o ureche dar punandu-mi in cap am bagat si intr-nsele..i-am facut poze lui fii-miu si acusi incarc si va pun sa-mi vizionati flacaul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

am pus si eu poze..scuzati muci

http://good-times.webshots.com/photo/2520820180105521793DNQHTx

Mergi la inceput

musso17-frumos baiat ai ,sa iti traiasca;dar apropo de namolul ala nu mirosea urat?
ca noi cand am fost acum vro sapt am luat si noi de la un nene o sticla de namol dar zioceai ca e hazna curata,asa mirosea,era teroare,cred ca necesitat vreo 10 dusuri ca sa scap de miros,naspa rau,noi am fost i mamaia.

pupici ptr voi

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Valen mersi de incurajare, cam asa incerc si eu sa fiu, ferma, fara lacrimogene, stiu ca ii face bine, stiu ca nu e abuzata, pot intra sa o vad cand vreau, insa stii cum e, mi se rupe sufletul cand ii vad ochisorii ca de caprioara speriata. Eh trecem si prin asta.

Cristina Adelise e invers, urla cand plec exact in momentul ala insa cand o iau imi spune ca vrea sa mai mearga la copii, si ca i-a placut.

Oanaa si Musso suteti super.

Maine ma duc la un theme parc cu copiii, Gulliver's Land, ca e zi libera de la guvern. Va pup.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Buna dimineata, fetele.
M-am intors dintr-o excursie de trei zile, sper sa va povestesc mai acusi pe indelete. A fost foarte frumos.

Andru_mami, iti doresc sa nu iti pierzi niciodata increderea, optimismul si puterea.

Georgi, eu sunt innebunita dupa Mihnea. Imi place foarte mult.

Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Buna fete frumoase!
E toamna? Ieri ma balaceam in mare si era vreme dementiala si azi nu gasesc ce sa-mi pun pe mine de zgribulita ce sunt

Stefania, superbe pozele. Mi-a placut multttttttt tortul Catarinei Cu adevarat deosebit Vroiam sa-ti spun de multa vreme ca-mi place tare mult cum decorezi mesele, cum prezinti totul. Se vede daruirea si talentul. Legoland-ul e de vis. Cate minuni exista pe lumea asta Vreau si euuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.

Luna, mie una mi-e dor de voi si, de fiecare data, astept cu nerabdare posturile tale. Oricum, chiar daca nu ai simtit, noi iti tinem pumnii si pentru etapa aceasta. Sigur veti reusiPetrecere frumoasa azi.

Ghinetz, tu esti prinsa rau cu proiectul? Ce fac baietii?

Floare de Soareeeeeeeeeeee!

Musso, am ras cu lacrimi la vizionare

Vio, te simt incordata. Ce ai?

Michisoaro, se raceste vremea... apre melancolia...si soacra...

Valen,

Vivela, cum a fost? De vreme nu va puteti plange ca a fost superrrrrrrrrrrrrrrrrrbaaaaaaaaaaaaaaaa. Eu m-am balacit cat pentru o vara.

Mergi la inceput