Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (54)
Raspunsuri - Pagina 7
simina_kin spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ayla21
Bogdana, fiind risc de alergii, inca mai aman, pana la varsta corelata. Ia uitati, Hipp are piureuri cu carnite de la 4 luni. Eu o sa incep de acum, dar cu ele, nu ma apuc sa fac in casa cu carne. Ca la noi nu se consuma carne (decat ce-i gatesc la Clau, care nu e nici el mare amator) si ar insemna sa ma complic, pt alea 20 g de carnita. Trebuie sa ma organizez un pic, sa vad ce introduc de acum, ca peste 2 zile facem 7 luni, si in afara de legume si fructe nu prea am intrat in diversificare. Sa ii iau pt urmatoarele zile pui cu orez si legume sa fie nou introduse carnita de pui, apoi sa trec la borcanele cu carnita de vitel Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda. www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc! Aprinde o lumanare in memoria Almei! |
Moni tu ai vreo legatura mai aparte cu Hipp?? Iei comision din reclame????

28+ cu
Maya Andreeabebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
sirimie spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ayla21 Bogdana, mai am o intrebare, dar sa nu radeti de mine. Cum e cu grisul? Nu e tot din grau? Daca un produs contine gris, nu contine gluten? Ca sunt in ceata rau deja. Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda. www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc! Aprinde o lumanare in memoria Almei! |
singurele cereale fara gluten sint porumbul, orezull si tapioca
din cite stiu eu
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog si poze in album
Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui simina_kin Moni tu ai vreo legatura mai aparte cu Hipp?? Iei comision din reclame???? ![]() ![]() 28+ cu Maya Andreeabebe www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!! |
Nu
Cautam pe net, pt ca pe net am gasit ca ar exista mult mai multe sortimente decat am gasit eu.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
sirimie spune:
| citat din mesajul lui dannnah Buna mamicilor, va cer cateva sfaturi legate de alimentatia bebelusului la 5 luni, poate ma puteti ajuta. Am inceput diversificarea la 4 luni si pentru mine e ceva foaaaaarte complicat...citesc intr-una in carti, pe net, fiecare spune altceva. Unii spun sa-i dau mesele de fructe si legume INTRE cele de lapte, unii spun sa-i dau laptele IMEDIAT DUPA, ca si completare.. Alta dilema: la varsta asta bebelusul ar trebui sa manance cam 750 ml lapte pe zi, asta inseamna cam 3-4 mese. Daca intre aceste mese ii mai dau si mese de fructe, legume, cereale...unde ajung, inseamna ca din 2 in 2 ore copilul meu trebuie sa manance! Am incercat tot felul de variante si mi se pare ca l-am cam indopat.. Alta intrebare: ii dau sa manance pana se satura? Sau cand se termina portia ma opresc, chiar daca el mai doreste? Fetita mea ar manca intr-una, ma sperie, desi nu e grasuta deloc. Termin de ex.portia de cereale si ea inca deschide gurita, mananca un borcanel intreg de legume!De fructe ce sa mai zic: un mar + o nectarina + 2 biscuiti!! Legat de orarul meselor...sfatuiti-ma daca fac bine, am incercat tot felul de variante: - 8-9: 230 ml laptic - doarme cam 3-4- ore - 13: 1/2 legume din borcanel(ii dau borcanel pana le prinde gustul, cele facute de mine nu-i plac) si completare laptic(cam 100 ml mai bea) - 15-16: fructe,(mar, para, nectarina)cu 2-3 biscuiti - 18: 210 ml laptic - 22: cereale La pranz as incerca sa-i dau numai legume, fara laptic in completare...dar atunci nu e suficienta portia zilnica de laptic..Ufff, nu stiu cum e mai bine! Pe de alta parte, portia de fructe primita dupa-masa e destul de satioasa, sa sar peste laptele de la ora 18? Multumesc anticipat! |
programul ideal dupa doctorul meu:
6 lapte
10 fructe
14 supa legume + carne
18 cereale
22 lapte
trebuie sa manince 500 mll de lapte nu 750
completare cu lapte ii dai numai la inceput daca nu maninca suficient, in timp ar trebui sa nu mai dai completare
unii bebelusi accepta supa la inceput numai daca are gust de lapte, pasezi cu lapte
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog si poze in album
Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui sirimie doctorita mea mi-a spus sa nu ii dau ficat inainte de 2 ani pentru ca e toxic, pentru in ficat se depoziteaza toxine in timpul vietii |
Brrr

E treaba grea si diversificarea asta.

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
millie spune:
Kea multumim 
Ayla cum ai faci branzica?humana avem si noi
Aris foarte frumoasa poza iar piticul tau e adorabil
Fetele ce as putea sa-i dau fetei ca-mi face diaree,ai dau lapte fara lactoza,pireu de morcov ,poate mai stiti voi vre-un remediu
http://s378.photobucket.com/albums/oo221/enoola/
Monica mami de
Timeea Alexandra ( 25.02.2009)
petrean spune:
| citat din mesajul lui millie Kea multumim ![]() Ayla cum ai faci branzica?humana avem si noi Aris foarte frumoasa poza iar piticul tau e adorabil Fetele ce as putea sa-i dau fetei ca-mi face diaree,ai dau lapte fara lactoza,pireu de morcov ,poate mai stiti voi vre-un remediu http://s378.photobucket.com/albums/oo221/enoola/ Monica mami de Timeea Alexandra ( 25.02.2009) |
baga in piureul de morcov si cartof
Vlad si
Catalin-17.03.2009 si
Andrei Luca -15.12.2006Poze gemeni
Povestea noastra
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui alina.n Ayla ,Aris multumim Ayla cum ai facut branzica? Mami fericita!!! ![]() Crestem mari!!! |
Am preparat 250 ml lapte, am pus la foc, am adaugat 6 picaturi zeama de la 1/2 lamaie, si cand a inceput sa se adune am oprit focul, am lasat la racit, am trecurat in tifon. Nu a fosr deloc acra la gust, chiar fiind cu lapte praf a avut gust dulceag. Am auzit ca nici lamaia nu ar fi recomandata ca e acida pt stomacelul lui bebe, dar zeama aia ramane de fapt in zer, nu o bea bebe. Cred ca si lapte, si vitamine, si asa mult calciu pt branza calcica e cam mult calciu per total, nu?
Monnvas spune:
Dannah, nu te lua dupa orare prefabricate. Io nu i-as da laptele imediat dupa legume, n+are decat sa ceara de mancare mai repede. Asa procedez cu Cristi si vad ca uneori doarme si 3 h dupa legume, deci se cheama masa inlocuita, nu?
Uite, de ex., toate cartile yic ca la varsta asta ar trebui sa pape de 5 ori/zi. Ei, al meu de la 2 luni mananca numai de 4 ori/zi. Nu e un dolofan, dar e ok la greutate (7,300 la 5 luni jumate), asa ca nu mai stau sa socotesc mililitrii bauti. Si inca ceva - cred ca 750 ml erau pt o masa inlocuita, nu pt 2.
Monica mami de
CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!