Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (54)
Raspunsuri - Pagina 8
aris26 spune:
ayla - am si eu o nedumerire...nu te-am vazut nicodata cu Luana in brate. nu ne pui si noua o poza cu voi doua?
25 martie 2009
petrean spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aris26 ayla - am si eu o nedumerire...nu te-am vazut nicodata cu Luana in brate. nu ne pui si noua o poza cu voi doua? ![]() 25 martie 2009 |
da mai..chiar.haide..2 frumuseti la un loc

Vlad si
Catalin-17.03.2009 si
Andrei Luca -15.12.2006Poze gemeni
Povestea noastra
aris26 spune:
ma bucur ca v-a placut poza. de abia astept sa fie toate gata. sa vedeti pozele cu mine si cu bunica-sa...asa frumos sa vezi 3 generatii
25 martie 2009
simina_kin spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aris26 ayla - am si eu o nedumerire...nu te-am vazut nicodata cu Luana in brate. nu ne pui si noua o poza cu voi doua? ![]() 25 martie 2009 |
Asta am zis si eu acum ceva timp

..da s-a facut ca nu aude
28+ cu
Maya Andreeabebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
Ayla21 spune:
Ei na. O sa pun. Nu am mai pus nici un fel de poze in ultimele zile.![]()
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
provista spune:
multumesc pt "aparitia " in listuta, as mai adauga, deh neuronul meu nu a comunicat in timp util, ca la nastere a avut 47 cm.
Simona mamica dragastoasa de
Dragos (28.02.2009)
dragostea mea
ochii mei
varsta Dragos
provista spune:
aris super vitamina ta

Dragos (28.02.2009)
dragostea mea
ochii mei
varsta Dragos
provista spune:
millie si banana constipa putin , incearca
Dragos (28.02.2009)
dragostea mea
ochii mei
varsta Dragos
lysbeth spune:
Pai din ce am vazut pe la schemele voastre de diversificare suntem chiar in grafic...Numai ca a mea bestie mai baga o masa si pe la 4 de fructe
Fetele care dau supita la bb: al meu a baut azi un bibe si ceva in total 130 ml si mai vroia. Era atat de disperat ca si-a tinut singur bibe
http://picasaweb.google.com/Lysbeth2009/Bibe?authkey=Gv1sRgCPryzM3VhL_GBQ#
Dupa ce l-a terminat a ragait un pic si ghiciti ce! A dat iama si prin tzitzi si pana nu a terminat tot ce se putea nu s-a lasat
Estimez eu ca minim 150 de ml de lapte tot a bagat si apoi a cerut in pat si a picat lat de somn.
O fi normal sa manance atat de mult?
Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09)
simina_kin spune:
Ilincuta mama maine dau examenul pt educ/suplinitor..
...ai pile pe undeva sa-mi spui si mie posibile subiecte![]()
![]()
Pot sa spun ca pana acum m-am dus mereu la plesneala si l-am luat din cunostintele mele sau ale celorlalte
...da acum mi-e teama rau pt ca sunt
si nu ma vor nicaieri....si mai este si fosta directoare in comisie
...+ ca sunt fff emotiva si ma pierd la oral rau de tot
..poate ma aduna de pe jos

28+ cu
Maya Andreea
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!