Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (54)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

ayla - am si eu o nedumerire...nu te-am vazut nicodata cu Luana in brate. nu ne pui si noua o poza cu voi doua?

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

ayla - am si eu o nedumerire...nu te-am vazut nicodata cu Luana in brate. nu ne pui si noua o poza cu voi doua?

25 martie 2009

da mai..chiar.haide..2 frumuseti la un loc

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006

Poze gemeni

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

ma bucur ca v-a placut poza. de abia astept sa fie toate gata. sa vedeti pozele cu mine si cu bunica-sa...asa frumos sa vezi 3 generatii

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

25 martie 2009

Asta am zis si eu acum ceva timp..da s-a facut ca nu aude,,,sau nu vede

28+ cu Maya Andreea

bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Ei na. O sa pun. Nu am mai pus nici un fel de poze in ultimele zile.

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns provista spune:

multumesc pt "aparitia " in listuta, as mai adauga, deh neuronul meu nu a comunicat in timp util, ca la nastere a avut 47 cm.

Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)

dragostea mea
ochii mei
varsta Dragos

Mergi la inceput

aris super vitamina ta

dragostea mea
ochii mei
varsta Dragos

Mergi la inceput

millie si banana constipa putin , incearca

dragostea mea
ochii mei
varsta Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

Pai din ce am vazut pe la schemele voastre de diversificare suntem chiar in grafic...Numai ca a mea bestie mai baga o masa si pe la 4 de fructe
Fetele care dau supita la bb: al meu a baut azi un bibe si ceva in total 130 ml si mai vroia. Era atat de disperat ca si-a tinut singur bibe
http://picasaweb.google.com/Lysbeth2009/Bibe?authkey=Gv1sRgCPryzM3VhL_GBQ#

Dupa ce l-a terminat a ragait un pic si ghiciti ce! A dat iama si prin tzitzi si pana nu a terminat tot ce se putea nu s-a lasat
Estimez eu ca minim 150 de ml de lapte tot a bagat si apoi a cerut in pat si a picat lat de somn.
O fi normal sa manance atat de mult?

Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Ilincuta mama maine dau examenul pt educ/suplinitor.....ai pile pe undeva sa-mi spui si mie posibile subiecte

Pot sa spun ca pana acum m-am dus mereu la plesneala si l-am luat din cunostintele mele sau ale celorlalte...da acum mi-e teama rau pt ca sunt si nu ma vor nicaieri....si mai este si fosta directoare in comisie...+ ca sunt fff emotiva si ma pierd la oral rau de tot..poate ma aduna de pe jos

28+ cu Maya Andreea

bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput