Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (54)
Raspunsuri - Pagina 3
rivali spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lysbeth Fetelor am o problema maaareee Maine faxem ... ani de casatorie si eu habar n-am ce sa-i iau individului. Astept sugestii urgent ca mai am numa cateva ore pana vine acasa Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09) |
si eu sunt in aceeasi situatie, pt sapt viitoare
Poze
petrean spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui pisigri
Eu cred ca tu vrei bataie... If you can't say something nice, then don't say nothing at all "In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson http://pisigri.blogspot.com/ Mami de Ilinca (5.03.2009) |
nu..nu..andrei al meu a fost as rau..pana la 4 luni..ca spunea dr ca pot spune ca am crescut 3 copii odata..asa k..nu te plange..ca se poate mai rau
Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006
Poze gemeni
Povestea noastra
petrean spune:
citat din mesajul lui dyana27
ba nu m-ai luat, ca al meu a adormit asa din prima zi; eu nu stiu ce e ala leganat inainte de somnic, de fapt eu nu-l legan nici ziua sa-l adorm, doar il plimb in brate si-i cant; dar tinand cont ca tu ai doi si adorm amandoi singurei... tot esti mai tare diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009 mutzunel la 4 luni cu tortulet... si ratuste... si ursuleti...si de toate |
il plimbi..eu ii pun in pat..si pace:D
Poze gemeni
Povestea noastra
sirimie spune:
Acum e vara, trebuie mai putin vigantol pentru ca se asimileaza vitamina D la soare. Dar trebuie.
Si Monica mea s-a invatat sa doarma in brate dar vreau sa o dezvat, am inceput acuma. Adica am pus-o singura in patut si vad ca a adormit pina la urma.
Idee de cadou: cana personalizata cu poza lui bb sau pe care scrie cel mai bun ceva, sau chestii de rasfat - o cafea scumpa, ceai cu condimente etc.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog si poze in album
Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
petrean spune:
citat din mesajul lui lysbeth
Unde ai gasit injetii cu D3????Eu caut de 2 luni si nimic legat de dormit singurei: al meu cand e obosit incepe sa faca scandal pana il duc la el in camera si-l pun in pat. Isi ia ratusca in brate si se culca Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09) |
a fost si ieri anunt pe dc..ca vinde cineva d3 injectabil
provista, dc nu reauseai sa-i dai picaturile?eu reusescsi am 2
Poze gemeni
Povestea noastra
dyana27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui petrean il plimbi..eu ii pun in pat..si pace:D Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006 Poze gemeni Povestea noastra |
da, doar ziua, ca nu vrea sub nici o forma sa adoarma singurel ziua; eu sunt foarte multumita ca macar seara stau linistita si bebe adoarme asa frumooooooooooooooosssss; oricum, ti-am zis, esti tare rau daca adorm amandoi singurei
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 4 luni cu tortulet... si ratuste... si ursuleti...si de toate
Kea spune:
Millie ce frumoasa e Timeea!!! Praf m-a facut!
Anamariame si eu mai uit sa-i dau dar chiar cu saptamanile nu, ca-i mama care ma intreaba zilnic cand vorbim daca i l-am dat. Dar eu ii dau Vigantoletten ( sunt pastilute) pe care le dizolv in apa si bb le ia sau le scuipa, in functie de dispozitie. Ca sa nu mai spun ca mi-a dat de cateva ori peste mana de mi-a zburat cat colo. Asa ca nici la noi nu se considera ca le dam chiar zilnic. Ayla si inca cineva stiu ca dadeau Vigantolleten. Cum le dati? In maternitate mi-au zis sa-i pun pastiluta in gurita, intr-o parte, dar mie mi-e teama, asa ca i-o dizolv.
Keutu vad ca nu mai are februtu, sper ca am scapat. Pup fetele pt raspunsuri si sustinere.
Magdy, eu am toata ziua laptopul deschis, ca vorbesc cu ai mei pe mess si ei intra cand au timp. Eu nu cred ca ii face rau lui bb, la tv imaginile in miscare sunt baiul pt ochisorii copilului. Pe al meu nici nu-l intereseaza laptopul, pe cand daca nu-s destul de atenta si vede tv-ul, imediat e cu ochii acolo.
Gina n-a mai intrat de cand discutiile cu site-ul ala, nu? Of Gina, ce prostii mai pui si tu la suflet! Hai inapoi si zi-ne vreo doua!
Ayla, ma bucur ca nu-i nimic grav cu Clau, dar cred ca e stresanta oricum problema.
lisbeth, norocul meu ca am uitat de ziua de casatorie (dar si el) si am scapat de probema cadoului. De ziua lui i-am pus copilul in brate si i-am spus ca are voie sa stea toata ziua cu el, dar a preferat sa imparta cadoul cu mine
4 luni
Ayla21 spune:
La multi ani!
Mario-Andrei
Maria Casia
Sarah
Si Luana doarme singura in pat de la inceput. Asta cand nu o rasfatam noi.
Am intrebat luni dr de fam cand am fost cu Clau pt consult la cabinet despre branza din lapte praf si a zis ca e exagerat, avand in vedere ca apoi introduccem ou, carnita, etc, mai ales ca alaptez, si ar insemna sa iau lapte praf doar pt branza, si odata deschisa cutia o pot folosi 3 saptamani, si cata branza fac in astea 3 saptamani. Ma gandesc ce ar zice dr Ilincai, care a recomandat ficateii.
Asa ca azi papam branzica din lapte Humana, cu banana.
Maine vreu sa ii fac eu spanac. A mai papat spanac dar la borcanel. Cum fac eu spanacul? Tot cu lapte praf? Ce mai pot pune in el? Ca faina alba nu. In ce altceva pot pune galbenusul de ou sa il pape cu placere?
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Aprinde o lumanare in memoria Almei!
Ayla21 spune:
Kea, eu la Luana i-am dat Vigantol. Clau lua Vigantolette, dar era deja mai mare si stia sa o suga. Dar odata pusa pe limba, in contact cu saliva se faramiteaza intr-o secunda. Nu ramane in gurita intreaga ca sa te temi ca se ineaca. Dar de ce nu puteti sa-i picurati vigantolul? Eu ii bag un deget in gurita, casca gurita din instinct si picuri in gurita. Acum s-a invatat si cand vede sticluta deschide singura gura, la inceput mai impingea cu limbuta afara dar fiind uleioase nu avea ce scoate afara, ca-i erau deja pe limba umeda de saliva.
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Aprinde o lumanare in memoria Almei!
lysbeth spune:
In piureul de legume mai poti pune galbenusul de ou
sau amestecat in supita
Cam la ce varsta i-ai dat spanac Luanei?
Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09)