Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (54)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

La multi ani!
Mario-Andrei
Maria Casia
Sarah

Si Luana doarme singura in pat de la inceput. Asta cand nu o rasfatam noi.
Am intrebat luni dr de fam cand am fost cu Clau pt consult la cabinet despre branza din lapte praf si a zis ca e exagerat, avand in vedere ca apoi introduccem ou, carnita, etc, mai ales ca alaptez, si ar insemna sa iau lapte praf doar pt branza, si odata deschisa cutia o pot folosi 3 saptamani, si cata branza fac in astea 3 saptamani. Ma gandesc ce ar zice dr Ilincai, care a recomandat ficateii.
Asa ca azi papam branzica din lapte Humana, cu banana.
Maine vreu sa ii fac eu spanac. A mai papat spanac dar la borcanel. Cum fac eu spanacul? Tot cu lapte praf? Ce mai pot pune in el? Ca faina alba nu. In ce altceva pot pune galbenusul de ou sa il pape cu placere?

Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Aprinde o lumanare in memoria Almei!

eu stiu ca faina alba e voie dupa 6 luni..e considerat gluten..si la cat pui intr-o lingura de spanac....

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006

Poze gemeni

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns provista spune:

petrean nu reuseam ca nu ma ajuta neuronul
kea ptr lipsa febrei la bb
Ayla, ma bucur ca e bine cu Clau

de luni, sa se aleaga o vreme, incepem si noi sa papam branzica, apoi carnitza si ousor nu neaparat in ordinea asta, de fapt nu stiu ordinea

La multi ani!

Maria Casia, bebe de Maria_K
Sarah, bebe de Ionica

Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)

dragostea mea
ochii mei
varsta Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lysbeth

In piureul de legume mai poti pune galbenusul de ou
sau amestecat in supita
Cam la ce varsta i-ai dat spanac Luanei?

Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09)

Cam in luna a 6, dupa 5 luni jumate sigur, dar Hipp are piureul de spanac de la 4 luni. Doar ca eu am tinut putin cont si de varsta corelata la introducerea de noi alimente.
Pot sa-i pun tot in piure la borcanel, dar acum deja facem 7 luni si as incepe sa ii gatesc si eu in casa, mai ales din alimentele deja introduse.

Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!

Mergi la inceput

si eu dupa 6 luni am dat spanac..la andrei..si asa intentionez si acum..mai ales ca mai putin apare spanacul..de toamna

Poze gemeni

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns provista spune:

cum fac sa aparem si noi in listutza?

Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)

dragostea mea
ochii mei
varsta Dragos

Mergi la inceput

provista, scrie datele si te trec eu acum

Poze gemeni

Povestea noastra

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui petrean

eu stiu ca faina alba e voie dupa 6 luni..e considerat gluten..si la cat pui intr-o lingura de spanac....

Bogdana, fiind risc de alergii, inca mai aman, pana la varsta corelata.

Ia uitati, Hipp are piureuri cu carnite de la 4 luni. Eu o sa incep de acum, dar cu ele, nu ma apuc sa fac in casa cu carne. Ca la noi nu se consuma carne (decat ce-i gatesc la Clau, care nu e nici el mare amator) si ar insemna sa ma complic, pt alea 20 g de carnita.
Trebuie sa ma organizez un pic, sa vad ce introduc de acum, ca peste 2 zile facem 7 luni, si in afara de legume si fructe nu prea am intrat in diversificare. Sa ii iau pt urmatoarele zile pui cu orez si legume sa fie nou introduse carnita de pui, apoi sa trec la borcanele cu carnita de vitel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Vai Monica, deja 7 luni!!! Si Paul a lui Zori, 8!!!

4 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21
....... Acum s-a invatat si cand vede sticluta deschide singura gura, la inceput mai impingea cu limbuta afara dar fiind uleioase nu avea ce scoate afara, ca-i erau deja pe limba umeda de saliva.

si mutzu la fel... deschide singur gurita si-si da si caputul pe spate; doar ca eu mai uit sa i-l dau.. am uitat si eu vreo 10 zile

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 4 luni cu tortulet... si ratuste... si ursuleti...si de toate

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Kea

Vai Monica, deja 7 luni!!! Si Paul a lui Zori, 8!!!

Keutu cheliutu 4 luni

Pai da. Ca am vazut ieri pozele Anei Bianca, de la 6 luni. Wow, deja si alti ghiocei implinesc 6 luni.
Si Dragos implineste 6 luni, doar!
Hihi, vedeti avantajul de a se grabi sa se nasca?

Mergi la inceput