Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (54)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Bogdana, mai am o intrebare, dar sa nu radeti de mine. Cum e cu grisul? Nu e tot din grau? Daca un produs contine gris, nu contine gluten? Ca sunt in ceata rau deja.

Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Aprinde o lumanare in memoria Almei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

La multi ani!
Mario-Andrei
Maria Casia
Sarah

La multi ani si de la noi

oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!
*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar
pentru:

Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

Ayla, grisul contine gluten... shtiam ca pana la 6 luni se da faina de orez si de la 5 luni jumatate-6 se pot da gris si praf de biscuite pup u l ar

Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Bogdana, mai am o intrebare, dar sa nu radeti de mine. Cum e cu grisul? Nu e tot din grau? Daca un produs contine gris, nu contine gluten? Ca sunt in ceata rau deja.

Eu una stiu caci grisul se da dupa luna 10 (la fel ca painea,..gluten)...

Blogul lui Bogdan Andrei

Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!
*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar
pentru:

Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lysbeth

Ayla, grisul contine gluten... shtiam ca pana la 6 luni se da faina de orez si de la 5 luni jumatate-6 se pot da gris si praf de biscuite pup u l ar

Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09)

Vezi cate bordeie ataea obicee

Blogul lui Bogdan Andrei

Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!
*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar
pentru:

Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Eu intreb pt ca www.vreaubio.ro/263-pireu-de-seara-cu-gris-si-vanilie-bio-martin-evers-190g.html" target="_blank">uite aici la produsele BIO pt copii, de la 4 luni, contin gris.
Mie dr mi-a zis sa-i dau cereale cu gluten de la 8 luni, in primul rand ca abia dupa 8 luni ar trebui introdus (nici nu stiam ca de la 6 luni, dar asa scrie si pe net), si apoi ca atunci ar avea Luana 6 luni corelate. Repet, fiind cu risc de alergie. De ce nu ar provoca alergii grave nu m-am legat atat de tare sa aiba varsta corelata.

Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Aprinde o lumanare in memoria Almei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

eu stiu ca grisul se poate da dupa 6 luni..ca are si el gluten

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006

Poze gemeni

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

neatza
citesc din urma si revin dak mai doarme piticul suficient

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dannnah spune:

Buna mamicilor,
va cer cateva sfaturi legate de alimentatia bebelusului la 5 luni, poate ma puteti ajuta. Am inceput diversificarea la 4 luni si pentru mine e ceva foaaaaarte complicat...citesc intr-una in carti, pe net, fiecare spune altceva. Unii spun sa-i dau mesele de fructe si legume INTRE cele de lapte, unii spun sa-i dau laptele IMEDIAT DUPA, ca si completare..
Alta dilema: la varsta asta bebelusul ar trebui sa manance cam 750 ml lapte pe zi, asta inseamna cam 3-4 mese. Daca intre aceste mese ii mai dau si mese de fructe, legume, cereale...unde ajung, inseamna ca din 2 in 2 ore copilul meu trebuie sa manance! Am incercat tot felul de variante si mi se pare ca l-am cam indopat..
Alta intrebare: ii dau sa manance pana se satura? Sau cand se termina portia ma opresc, chiar daca el mai doreste? Fetita mea ar manca intr-una, ma sperie, desi nu e grasuta deloc. Termin de ex.portia de cereale si ea inca deschide gurita, mananca un borcanel intreg de legume!De fructe ce sa mai zic: un mar + o nectarina + 2 biscuiti!!
Legat de orarul meselor...sfatuiti-ma daca fac bine, am incercat tot felul de variante:
- 8-9: 230 ml laptic
- doarme cam 3-4- ore
- 13: 1/2 legume din borcanel(ii dau borcanel pana le prinde gustul, cele facute de mine nu-i plac) si completare laptic(cam 100 ml mai bea)
- 15-16: fructe,(mar, para, nectarina)cu 2-3 biscuiti
- 18: 210 ml laptic
- 22: cereale

La pranz as incerca sa-i dau numai legume, fara laptic in completare...dar atunci nu e suficienta portia zilnica de laptic..Ufff, nu stiu cum e mai bine!
Pe de alta parte, portia de fructe primita dupa-masa e destul de satioasa, sa sar peste laptele de la ora 18?

Multumesc anticipat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui petrean

dyana, bebeii mei adorm singuri de la 1 luna..deci t-ema luateu doar pana atunci i-am leganat..pe picioareii leagan..doar dc vreau sa accelerez "culcarea"..altfel..pace buna..pot merge la nucatarie sa trebaluiesc..si ei se culca singurei

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006

Poze gemeni

Povestea noastra

Si noi dormim f. repede in patut singurica cu suzi in gurita sau cu degetele

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!

Mergi la inceput