Pepenasi iulie-august 2008- IN SARBATOARE (141)
Raspunsuri - Pagina 8
Marina_1609 spune:
gata gagici
eu nu mai intru ca in curand o sa iesim cu valizele din casa si mai am de pus cate ceva la punct
va pup si ne mai auzim ....peste 2 sapt
---------------------------------------
www.victimatalasemiei.blogspot.com/" target="_blank">STEFANEL ARE NEVOIE DE AJUTOR!!!
---------------------------------------
Marina &
ANA SOFIA 05.08.08
Mami Marina - Gospodina
Copil crescut din suc de morcovi
mcoca spune:
Nici Maya nu isi tine biberonul singura. ACum 2 zile am pus-o semiculcat si i-am dat bibul pana am mers eu la baie. A baut ce a baut si s-a plicti, la sf tot in brate a ajuns.
Vicky si Printzesone
AnnaBaby spune:
Ioana isi tine biberonul dar nu pana la capat, la un moment dat il scoate din gura si incepe sa se joace cu tetina, o strange ca sa iasa lapte, ii curge pe fata, apoi il mai flutura putin si stropeste tot in jur
, asa ca pana la urma tot eu il tin...
Acum am culcat-o, offf, de dimineata deja mi-a facut capul patrat, vrea numai in brate frate, se tine de picioarele mele si isi intinde mainile ca sa o ridic, nimic nu pot sa fac, abia am reusit sa spal niste vase. Astept acum sa adoarma ca sa ma apuc si eu de curatenie mai serios, sa spal pe jos, sa-mi intind rufele care ma asteapta in masina, sa pun alta masina, sa spal la baie, etc... munca de indobitocire 
Anna si
Ioana 11.07.2008
povestea nasterii
www.arbointeractive.ro/concurs-nokia/take-vote.php?pic=42" target="_blank">un vot va rugam
moni_or spune:
ANKA, esti atata de frumoasa si tu si fetele tale! Erika e o Anka in miniatura, Eliza parca seamana mai bine cu tati dar a mostenit gropitele tale in obrajori.
DIDI, eu m-am chinuit ceva pana sa invete Luca, ii tot dadeam sticluta, ii aratam ca se suge paiul si i-l tot bagam in gura dar el il molfaia nu-l sugea. Pana la urma dupa ce i-am dat de multe ori sticluta si l-am lasat sa se joace cu ea a tras o data accidental si asa s-a prins, acum numai din aia bea. Lapte insa tot din bibe bea.
OANY, bine ai venit!
MARINA, Luca nu-si tine biberonul singur dar nici nu ma stresez, ca numai lapte ii dau din biberon si pe ala i-l dau seara si dimineata, cand e somnoros, asa ca n-am nicio sansa sa si-l tina, dar nu mi se pare nicio problema. In rest, apa o bea din cana cu pai. Distractie placuta in vacanta!
Multumesc pentru urari si sfaturi legat de iritatia lui Luca, in mare a trecut si acum sunt convinsa ca a fost de la servetelele Pampers, cum am trecut din nou pe Johnson s-a ameliorat.
Si cu intarziere si scuzele de rigoare,
RAUL DE OANA SM SI RADUCU DE SERENITY
Monica, mami de
Luca
"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)
pica1 spune:
Anka asta e selectie de pozee la tine??? Mi-a luat ceva timp sa ma uit pe repede inainte la ele. Oricum ai 2 fete frumoase foc si am vazut pe acolo si o mama nebuna care se vede grasa ...
Flo eu am un modem basiit de la astia de la Orange care merge cu curul chiar daca am facut reclamatii peste reclamatii, dus modemul in service s.a., dar nu am ce face ca de la tara la noi nu am alta posibilitate. Astept sa traga astia romtelecom aici, dara se caciie ca trebuie sa traga firele prin tot cartierul pe sub pamint asa ca...
Revin ca s-a trezit Seb
vias spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Tecky oany23 bine ai venit!Da-ne mai multe detalii despre leutul tau. Ankalaura superbe pozele! Camy cum te mai simti? ![]() Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA (4 iulie 2008) |
pleostita... ca nu pot sa dorm noaptea

si deja e f greu..si mai sunt 2 luni 

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei

n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
29+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!bebe
Flavius CristianPOZE
estrella80 spune:
O zi buna si de la noi!!
Marina concediu placut!!!
Oany23 bine ai venit pe la noi!!!
Ankalaura multe poze si frumoase fete!! Categoric Erika seamana cu tine... dar si Eliza aduce destul de mult!!
Maya e mai bine, aftele din gurita au disparut, au mai ramas mici punctulete rosii, oricum tratamentul e pt 6 zile. Tind sa cred ca a fost de la tratamentul cu antibiotice si cortizon administrat in spital.
Legat de rosu in gat, ce pot sa va spun eu este ca nu trebuie sa ne panicam la prima reactie a ei, iar febra doar daca nu cedeaza 3 zile consecutiv(alternand paracetamol cu ibuprofen) trebuie sa ii administrezi antibiotic. Eu am ajuns cu ea la spital ca deja o daduse intr-o tuse f. urata, de iti dadeai seama ca nu mai poate respira(daca mai stateam facea clar laringita)... pt tuse eu stiu ca se recomanda Eurespal. Eu nu as trece asa usor copilul pe antibiotic!!Parerea mea!!
Patut , eu o mai tin inca in patutul ei, dar de dormit, mai nou cam doarme cu mine... dar pazita. Eu cred ca adormita fiind, daca se trezeste e posbil sa nu se dea cum trebuie jos din pat si sa pice... asa ca prefer sa mai astept!!
Masuta de infasat de pe la 8-9 luni eu nu o mai pot tine pe maya in ea... ii fac in picioare masaj, sau pe patul nostru!!!
Voi ce stiti, la cat timp dupa un rosu in gat ii pot face vaccinul?
Revin!!
anaxena spune:
prima noapte in noul patutz a fost ok,fara incidente,eu am renuntzat la patutz pt ca se trezea noaptea,deoarece se lovea de zabrele
Maria bea din canita cu pai si asta de la prima incercare,ea nu mai bea lapte praf,iar dc vede biberonul plange,lapte normal nu bea,in schimb a inceput sa pape iaurt,tot e ceva
noi am am racit,mariei ii curge nasucul si de azi tusheshte urat,eu am gatul in flacari,si ma simt groaznic si sotul are aceeashi simptomatologie,ufff
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
flo1980 spune:

Maria & company insanatosire grabnica!
Didi al meu a vazut cana cu pai la Alex si imediat a stiut ce se face cu paiul
o sa se invete, de exemplu .... eram afara ,sau cand am fost pe la cumparaturi, sau nu am fost prea atenta la cerintele lui a baut si din sticla normala....ii era sete rau, poti sa mai incerci dupa ce manaca pufuleti sau biscuiti, cand are nevoie de apa...
Oany23 bine ai venit la noi!
Mada_mxm cum a fost la party? ce mai fac fetele?
Estrella cred ca atunci cand se vindeca, poate cateva zile, o saptamana, intreaba medicul...
Marina nici al meu nu isi tine biberonul, nu vrea deloc. Vacanta placuta!
Si eu tot cu bagaje sunt
pana la urma plec
asa ca intalnire placuta, sa faceti cat mai multe poze!
cu 2 baieti: un fulguletz si un pepenash!
pica1 spune:
De baut eu cred ca o sa se invete sa bea din orice cind ii este sete. Sebi e genul de copil care cere el apa si o bea din orice, cana, pahar cu pai, sticla normala, sticla cu tuturoi s.a.
Masa de infasat eu inca o folosesc zi de zi, iar de spalat la fund eu il spal in cada ca sta in picioare si e mai comod pentru mine. Cu dusul ca sa nu se sperie eu ma joc maiintai cu el si pe urma il folosesc in adevaratul lui scop. Daca nu reusiti puteti sa incercati asta.