Pepenasi iulie-august 2008- IN SARBATOARE (141)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Am mai completat cu poze
de la hotel, incepand de aici
si cu Balcic, de aici
si cu Aquapolis, de aici
EDIT: la Aquamagic, de aici
EDIT: cu aniversarea, de aici

MONA - m-a apucat pe mine mai nou ideea asta sa le iau cateva haine la fel. Nu am luat decat pantalonii si vreo doua rochite, dar imi place sa le imbrac la fel mai ales ca ele nu seamana deloc, mai e si diferenta de varsta, si Erika parca e o miniatura langa Eliza

La Mc am platit 2 milioane 600 cu totul. Depinde de cati copii si cati parinti ai. Pentru parinti nu este o regula... Isi poate lua fiecare ce doreste, si sa isi plateasca eventual, sau poti sa platesti tu, depinde. Noi am platit la toata lumea si consumatia mai "babana" a fost la adulti.
Pentru copii costa 7 lei meniul happy, 14 sau 15 lei sampania cu totul, 30 de lei tortul cu totul, si parca mai costa 6 lei o taxa de aniversare (proabil pt CD-ul cu poze pe care ti-l dau ei?). Nu mi-e clar daca nu cumva socotesc ei 20 de lei de copil, pentru ca le da si cate o jucarie, plus animatia, etc.. Nu stiu sigur. Dar in mod cert in alea 2 milioane 600 au intrat vreo 3 beri, vreo 3 sucuri, vreo 3 salate mari, vreo 3 dublucheese, vreo 6 sosuri, o apa, vreo 3 cafelatte.... cam asa ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Hello!
Intru si eu abia la ora asta ca acum am apucat, am culcat motanul si am si eu ceva timp pt mine...
La concert a fost senzational, mie cel putin mi-a placut la nebunie si cred ca toti cei care au comentat si au criticat sunt invidiosi pur si simplu, ma refer aici mai ales la artistii de la noi care au strambat din nas... cat despre public, hm, destul de putin activ, destul de reticent, nu a perceput deloc mesajul ei referitor la discriminare, in fine...partea cea mai nasoala a fost cu intarzierea de o ora, asta nu mi-a placut, mai ales ca deja eram super obosita si ma dureau toti muschii si toate oasele...in fine, una peste alta, a fost o experienta "once in a lifetime" si nu regret absolut deloc ca am batut atata drum, ca m-am obosit in halul asta, vreau sa spun ca am ajuns acasa azi dimineata la 5, deci sunt zombi, toata ziua am fost...

Si ca sa nu cumva sa ma plictisesc cat stau saptamana asta singura cu fiica-mea, s-a gandit ea ca ar fi bine sa-mi dea ceva de lucru asa ca a racit. Azi a stranutat toata ziua si acum spre seara au inceput si mucii, parca si ceva tuse, febra nu prea, avea rectal 37,7 hm, asa si asa, oricum i-am dat deja panadol...sper ca nu se complica mai mult de atat.

Anna si Ioana 11.07.2008

povestea nasterii

www.arbointeractive.ro/concurs-nokia/take-vote.php?pic=42" target="_blank">un vot va rugam

Mergi la inceput

Si AICI, cateva poze din Spania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oany23 spune:

Buna!
Sunt si eu mamica unui leut nascut pe 16.08.2008....ma primiti si pe mine in gasca?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

am vazut poze..copii foarte frumusei..

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

29+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Aida e mai bine, de aseara are doar 37.5 in fundulet.

Ce vroiam sa va intreb: voi cum i-ati obisnuit sa bea din sticlute de-alea cu pai? Ca Aida nu vrea sa bea cu altcevca decat cu biberonul obisnuit, de-ala cu tetina. Nici apa nici lapte nu bea din altceva. Avem si de-ala cu adaptor pt cana si de-ala cu pai, dar cel mult se joaca cu ele, in nici un caz nu vrea sa le foloseasca la baut.

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

oany23 bine ai venit!Da-ne mai multe detalii despre leutul tau.
Ankalaura superbe pozele!
Camy cum te mai simti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

oany23, bine ai venit! te primim, sigur ca da! scrie repede 10 mesaje ca sa nu mai fie moderate si sa le vedem in timp real.

didi, Sofia ,de ex, nu bea din sticla cu pai. nu stie ce sa faca cu paiul, il musca doar. in schimb a mers cu succes www.tropicanabeelden.com/gatorade/Gatorade%20images%20OLD/Gatorade%20images%2040cm/images/prevs/gatorade%20blue%20def.jpg" target="_blank">asta
ii place sa bea cu tuturoiul ala. atat de mult i-a placut ca asa am reusit si eu sa o conving sa bea apa. ianinte cu a baut nici un strop. ii dadeam eu fortat cu seringa si plangea. acum bea apa si din pahar.
laptele inca il prefera din biberon.

---------------------------------------

www.victimatalasemiei.blogspot.com/" target="_blank">STEFANEL ARE NEVOIE DE AJUTOR!!!

Marina & ANA SOFIA 05.08.08

Mami Marina - Gospodina

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

ah, si daca tot veni vorba de biberoane.... mai sunt copii care inca nu isi tin biberonul singur? Sofia nu vrea sa si-l tina. o singura data a papat singura si nu pot sa-mi explic prin ce minune. in rest se supara si plange daca nu-l tin eu. si stiu ca poate dar ii e lene...

www.victimatalasemiei.blogspot.com/" target="_blank">STEFANEL ARE NEVOIE DE AJUTOR!!!

Marina & ANA SOFIA 05.08.08

Mami Marina - Gospodina

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Erika tine biberonul de vreo doua saptamani.
De putin timp, tot de vreo doua saptamani, bea si din canita cu pai. S-a prins repede cum e treaba. A vazut la Eliza cum procedeaza si a imitat imediat. Din pacate am pierdut competenta canita cu pai abia cumparata Zic eu competenta, ca pana acum toate s-au crapat repede, tasnea apa din ele cand deschideai clapeta aia...
Canite cu cioc... are succes doar una simpla si fara supapa de la Bebe d'Or. A avut una misto de la Nestle, insa a rontait cauciucul ala de la prima utilizare si l-a jupuit. Am luat alta, Primii Pasi. Foarte proasta inspiratie din partea mea!! O tampenie! NIci eu nu pot sa trag din supapa aia!! Deci i-am demontat supapa si ea cu ea asa, dar se stropeste. O tampenie ordinara!!

Multumim de aprecieri pentru pozici !

Gata fug in parc cu ele

Mergi la inceput