Pepenasi iulie-august 2008- IN SARBATOARE (141)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Buna fetelor ma mai stiti, noi suntem bine avem 3 dinti, papam bine , cresstem mari , vorbim multe pe limba bebelusului si aratam tot felul.
Am fost plecati si la noi la neptun saptamana trecuta si o sa mai plecam ,am avut multe aniversari asa ca nu am mai putut scrie dar sa stiti ca am citit ce s-a scris in mare.
Acum fac curat prin casa si am constatat ca ma impiedic de jucariile denisei cu care nu mai are ce face asa ca o sa pun un anunt cu ce si cum si daca stiti pe cineva interesat dati PM si ne intelegem.
ANUNT PENTRU CINE INTERESEAZA:
--VAND LAMPA SI CARUSEL MUZICAL VTECH - IN CONDITII FOARTE BUNE MENTINUT 160 LEI Carusel muzical multifunctional cu 2 moduri: muzica si sunete din natura, sunete din natura si cantece de leagan.Cele trei module de timp sunt: 3 min, 5 min sau 10 min.Cele patru moduri pentru miscare si lumina sunt: proiectie pe tavan care se invarte, mobil cu cele trei animalute care se invart, puiutii ce se leagana si lampa de veghe. Prin invartirea butonului se poate alege intensitatea dorita.Este dotata cu senzor de sunet care se activeaza atunci cand copilul plange.
- -VAND CADITA OK BABY ONDA CU SUPORT DE PLASTIC DUBLU CARE SE PUNE PE CADA DREPTUNGHIULARA, ARATA TEMPERATURA SI NIVELUL APEI STARE IMPECABILA 120 LEI
- - VAND SALTELUTA TINY LOVE LOVESTE SI CANTA -STARE FOARTE BUNA 220 LEI Caracteristici:* Arcadele au 13 gauri creand astfel posibilitatea de adaugare a altor jucarii pe langa cele incluse in pachet.
* Dispozitiv pentru lovit ce ofera raspuns auditiv si vizual, cu 2 fete (pentru picioare sau maini). La cea mai mica lovire se pot auzi diverse sunete sau timp de 10 minute o melodie clasica compusa de Mozart. Dimensiuni: 34,5 x 18 cm.
* Margine cu optiunea Inchis / Deschis. Ofera siguranta atunci cand marginile sunt ridicate si mai mult spatiu de joaca cu acestea coborate.* Albinuta ”Cucu-bau”.* Coama de girafa pentru atins si pipait.* Jucarii atasate care suna.* Soare pentru ridicat si descoperit.* Cozi de veverita 3-D pentru pipait.* Zmeu 3-D.* Oaie piuitoare.* Zornaitoare leu (inaltime: 15 cm).* Clopotel rata (inaltime: 14 cm).* Zornaitoare cu margele.* Zornaitoare fluture din material ce poate fi rontait (dimensiuni: 9 x 6 cm).* Girafa zornaitoare (inaltime: 20 cm).* Oglinda ce se prinde de saltea sau de arcada (diametru: 16 cm).* Salteluta este foarte usor de strans si de carat.* Functioneaza cu 3 baterii alcaline de 1,5 V, tip AA (LR6).
* Material: salteluta - 65% poliester si 35% bbc, iar jucariile - 100% poliester.* Se spala cu apa rece, la masina de spalat.* Dimensiuni produs: 105 x 96 x 1 cm.
* Dimensiuni ambalaj: 80 x 60 x 3 cm.
* Ambalaj: punga din plastic si PVC cu maner din material plastic.
* Acest produs dezvolta: Simturile, Functiile motorii de baza, * Functiile motorii complexe, Limbajul si comunicarea, Permanenta obiectelor, Gandirea si EQ-ul (Inteligenta emotionala).
-- VAND Scaun balansoar pentru copii Fisher Price - 3 in 1 450 LEI Balansoar pentru copii Fisher Price combina 3 functii intr-un produs
- prin transformare devine:
1. Balansoar
2. Sezlong
3. Scaun
- destinat nou-nascuti, bebelusilor si copiilor de la 9 kg pana la 18 kg;
- 2 viteze de balansare relaxante;
- arcada cu jucarii din plus detasabile;
- 2 melodii cu volum reglabil;
- centuri de siguranta cu fixare in 3 puncte;
Functioneaza cu baterii alcaline R20.

VA MULTUMESC

Promit sa revin si sa va spun mai multe, adica sa incep sa scriu si eu macar unmesaj pe zi ca pe vremuri.


http://b1.lilypie.com/uLlkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:



Fetelor ziceti-mi si mie la cine sunteti voi cu net-ul ca pe mine m-au apucat spumele marii de dimineata, nu mai zic ca de 2 luni tot fac sesizari la ei, imi cade non-stop, e jale...e iLink!!!

Ma pun si eu ca omul sa incarc o comanda de poze la carrefour si cand sa o trimit, pac, cade netul sa moooor si alta nu, am sunat la ei cica "o sa anunte" bine, bine si cat dureaza? "nu stim exact, in cursul zilei de astazi se va rezolva" inchid telefonul si ies afara cu picii sa depun la gradi niste acte.
Iau cheile masinii sa iau carutul din portbagaj si ies.
Afara ia masina de unde nu e plecase sotul cu ea (asta o face rar) si el imi zisese sa ma duc la gradi ca el nu le mai gaseste pe tantile alea la 17 cand vine, offfffffffffffff Doamneeeee!!!!




cu 2 baieti: un fulguletz si un pepenash!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

flo, noi suntem la rds si pana acum nu pot sa spun ca a mers foarte bine dar recent am pus o chestie , ceva cu fibra optica si vine netul prin router...nah ca nu ma pricep eu tare la din astea...sotul e cu tehnologia...Au venit cei de la rds si au tras altfel de fire pana la router si merge brici acum...
iar de la router vine netul prin wireless asa ca pot sa ies cu laptopul afara pe bancuta in fata blocului daca am chef... Asa mi-am facut conecsiunea si pe telefonul meu si pe iphone si chiar merge f bine.
Adevaru e ca a trebuit sa sunam de 1000 de ori pana sa vina sa rezolve problema si nu pareau sa se streseze. a trebuit sa mergem acolo sa facem scandal si sa depunem plageri si cereri bla bla... Abia dupa aia si-au miscat fundu'

---------------------------------------

www.victimatalasemiei.blogspot.com/" target="_blank">STEFANEL ARE NEVOIE DE AJUTOR!!!

---------------------------------------
Marina & ANA SOFIA 05.08.08

Mami Marina - Gospodina

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

LA MULTI ANI ELIZA!




Dia, mami de Miruna (15.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Salut fetele si multumim de urari!
Noi suntem tot pe fuga. Diseara avem party la McDo - Eliza nu stie, e surpriza! La 5 am programat-o la coafor (are parul inca scurt si eu nu sunt in stare sa i-l aranjez cumva decat in codite simple deci mai bine o duc la specialist...). Apoi la party.
Am descarcat pozele din concediu dar nu le-am ridicat niciunde. Va zic eu cand.
In plus, sunt pe fuga cu dosarul de emigratiune, am luat cazierele, platit ieri taxele, maine facem pozele, si daca beau niscai cafele pe la 7-8 seara, sambata noaptea completez formularele, pentru care am nevoie de liniste, deci cu fetele e imposibil Sper sa duc "maculatura" la ambasada pana luni...
In plus, avem de mers sa programam cursurile de inot, trebuie sa ne apucam de lectii, si daca printre toate astea mai am timp si de barbatu-miu, sunt mare! Adica timp sa il pisez la cap sa puna mana pe cartea de franceza, ca e mare puturos frate!

ANA - sanatate tatalui tau si multi ani inainte!

FLO - noi suntem la RDS de vreo 7 ani, cu tot cu telefon, si o singura data am avut probleme cu ei. Suntem pe fibra de mult timp, poate de 2 ani? Merge brici. Lunar platim vreo 10 euro cumulat, telefonul si internetul, sau cam asa ceva....

Gata, fug sa pregatesc rochitele pentru party
Pup toata gasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

la multi ani,eliza!si distractie placuta!


ana,ce a zis stefan cand a ajuns acasa?

ce as veni si eu la intalnire!unde va intalniti>?

cristina,ce mai faci?






























Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

citesc vijelios din urma,dar tre sa ma plang ca mi se rupe sufletul in 2,acum sotul meu cara patutzul de bb al Mariei si masutza de infashat si eu mai am putzin si plang ,sunt intr-o suferinta groaznica,nu o sa mai fie camera de bb,Maria mea e deja mare

am facut proba cu patul mare,a dormit 7 zile pe canapea si ne-am hotarat ca e cazul sa o mutam in patul ei de copil,azi cumparam salteaua si redecorez un pic camera


eu plang!!da!!!ma intelege cineva?



Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

xenoooooooooo, nu mai boci si spune-mi despre patutul de copil mare....Are o protectie ceva pe margine ca sa nu pice copilul?

si de ce nu o mai tii in patut de bebe daca ti se rupe inima? ca doar mai incape... Eu parca nu as da jos inca grilajele, chiar daca nu ar pica din pat si ar sti sa coboare in siguranta. ma tem ca se trezeste ianintea mea (cum se si intampla), coboara si se apuca de "treburi" pe ascuns

---------------------------------------

www.victimatalasemiei.blogspot.com/" target="_blank">STEFANEL ARE NEVOIE DE AJUTOR!!!

---------------------------------------
Marina & ANA SOFIA 05.08.08

Mami Marina - Gospodina

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

si masa de infasat de ce nu o mai tii???? cum o schimbi? eu inca o mai folosesc cu succces de fiecare data cand o schimb, o imbrac si dupa baita.... Se mai invarte ea sa plece, dar o stapanesc imediat...

---------------------------------------

www.victimatalasemiei.blogspot.com/" target="_blank">STEFANEL ARE NEVOIE DE AJUTOR!!!

---------------------------------------
Marina & ANA SOFIA 05.08.08

Mami Marina - Gospodina

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

am vazut ca va intalniti in herastrau...as veni si eu,ca i am promis de mult lui cris ca l duc pe insula..are cineva idee cam care s preturile?voi va intalniti aproape de insula?

Mergi la inceput