Pepenasi iulie-august 2008- IN SARBATOARE (141)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

seara beau lapte caldut... simt ca degeaba... dar ma consolez ca mai este putin...trec si lunile astea 2 imediat

...si da... inca putin si-mi vad carutul...

dupa cum se vede e ora 5:00 si eu nu dorm...offffff

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

29+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Neata!
Naspa mai e raceala asta, of, toata noaptea m-a durut gatul, nu am putut respira bine din cauza nasului infundat si a secretiilor, Ioana vad ca reuseste sa doarma, slava domnului...bine, tot m-a zapacit cateva ture cu miorlaitul in somn, dar de pe la 1 am dormit si eu...acum inca mai doarme si sper s-o mai tina macar vreo ora...

Anna si Ioana 11.07.2008

povestea nasterii

www.arbointeractive.ro/concurs-nokia/take-vote.php?pic=42" target="_blank">un vot va rugam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Fetelor va rog sa scrieti mare si cu rosu cum ramane cu intalnirea pt ca eu plec cu sotul si cativa prieteni la strand si abia diseara voi reusi sa mai intru pe forum.
Sanatatea multa mamicilor si pepenasilor raciti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

Neata!

Ankalaura sunteti toate 3 niste frumoase si sunt invidioasa ca v-ati distrat asa tare in apa ca fiica-mea avea fobie de zgomotul marii si la piscina nu am ajuns Si Eliza a aratat ca o printesa de ziua ei. Iar cu c... inca nu ne-am confruntat

Mada asteptam poze si de la tine cu petrecerea lui Ari.

Oany bine ai venit!

Zi plina si la noi putin in parc si apoi la petrecerea de mot a prietenului nostru Tudorel

Sanatate puilor bolnaviori si parintilor deasemnea

pe toata lumea!

Nasterea unui zambet
Mamica de cuminte
iulie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Si eu sunt pentru intrarea de la Ch de Gaulle, la nenea cu esarfa.
Deci ramane
DUMINICA, 30.08, ora 11:00 HERASTRAU
INTRAREA CH DE GAULLE
(alias Televiziune sau nenea cu esarfa)

Ok?

CAPRI - am zis eu in sinea mea ca nu sunteti in zona. Vrei niste pampersi Babylove de piscina? Mi-au ramas vreo 8 bucati sau cam asa ceva.

ANCA - sa stii ca pozele sunt "pe alese" In 90% din timp chitaia ca i se parea rece apa... In Bulgaria nu am fost decat la piscina. Eu sunt satula de mare pana peste cap. Mai ales de nisip in cap si in chiloti O sa pun si poze de la mare, de la noi. Si acolo i-a placut in apa, dar dupa ce se acomoda cu temperatura. Ba chiar intr-o zi a adormit in colac, pe valuri...

OANY - vad ca te-au lamurit fetele cum e cu raspunsul. Bun venit si sa iti traiasca leutul!

CAMY - hai ca mai ai putin, fii tare domne! O sa mai vrei tu burta dupa ce o sa ai in casa un bebe chitaitor care nu o sa te lase sa dormi

In patut - nici Erika nu mai prea vrea. Dimineata cere sa vina la noi in pat, si atata maraie pana o iau. Nu mai prea are loc in patut. Aia e insa, o las asa cat o mai tine figura. O sa ii iau eu pat pe alt continent, aici nu.

Gata, fug la trebi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oany23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

oany23 in partea de jos, sub ultima postare de la subiect, este un meniu. Acolo gasesti optiunea 'Raspunde la subiect'. Apasa pe aia si o sa-ti apara macheta in care se introduce text. In felul asta poti raspunde cu un mesaj fara sa citezi pe cineva dinainte. Bun venit pe DC!

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

iti multumesc f mult ca m-ai luminat...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus

Citat:
citat din mesajul lui oany23

buna seara

draga cami,imi pare rau pt baietelul tau,e f trist si ma doare mult sa aud de plecarea unui ingeras mic la ceruri...:(
scuza-ma ca te intreb dar m-au impresionat profund titlurile pozelor pana la lacrimi....ce s-a intamplat cu micutul tau de s-a dus in ceruri?cred ca a fost sfasietor de dureros...nu am cuvinte :(

avea probleme cu inimioara...

ingerasul Darius-Andrei

Sa-l ajutam pe Alex

bebe Flavius Cristian

POZE

off..:(..dureros si trist...,nu am cuvinte...te imbratisez f calduros

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus

seara beau lapte caldut... simt ca degeaba... dar ma consolez ca mai este putin...trec si lunile astea 2 imediat

...si da... inca putin si-mi vad carutul...

dupa cum se vede e ora 5:00 si eu nu dorm...offffff

ingerasul Darius-Andrei

Sa-l ajutam pe Alex

bebe Flavius Cristian

POZE

imi amintesc ca nici eu nu dormeam bine...si vise aiurea...nu mai stiam ce e aia somn bun...care era un lux pt mine...

Mergi la inceput

fetelor,ce parere aveti in privinta siropurilor efferalgan pediatric sau panadol baby in cazul racelii?care credeti ca e mai bun?
si al meu are mucisori,ii aspir cu batistuta bebelusului...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Citat:
citat din mesajul lui oany23

fetelor,ce parere aveti in privinta siropurilor efferalgan pediatric sau panadol baby in cazul racelii?care credeti ca e mai bun?
si al meu are mucisori,ii aspir cu batistuta bebelusului...

Chiar si eu vroiam sa intreb pe la voi ce as putea sa ii dau pt mucisori fara febra si o tuse se ineaca cu mucisori cred.Pe langa eferalgan sau panadol am vazut ca este folosit si calpol cred ca sunt cam acelasi lucru.
Voi ce le dati in cazuri de mucisori????

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput