Pepenasi iulie-august 2008- IN SARBATOARE (141)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Vad ca si altii se plang de raceli, si noi suntem amandoua bolnave, eu cu gatul, Ioana cu mucii si tusea.

Anna si Ioana 11.07.2008

povestea nasterii

www.arbointeractive.ro/concurs-nokia/take-vote.php?pic=42" target="_blank">un vot va rugam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

ANKO, Ai un pemeu de la mine, fara nicio legatura cu cacarea

CAMY, abia astept sa-ti aduca Simona caruciorul si sa ne spui cum iti place.

Monica, mami de Luca

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oany23 spune:

buna seara

draga cami,imi pare rau pt baietelul tau,e f trist si ma doare mult sa aud de plecarea unui ingeras mic la ceruri...:(
scuza-ma ca te intreb dar m-au impresionat profund titlurile pozelor pana la lacrimi....ce s-a intamplat cu micutul tau de s-a dus in ceruri?cred ca a fost sfasietor de dureros...nu am cuvinte :(

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui oany23

buna seara

draga cami,imi pare rau pt baietelul tau,e f trist si ma doare mult sa aud de plecarea unui ingeras mic la ceruri...:(
scuza-ma ca te intreb dar m-au impresionat profund titlurile pozelor pana la lacrimi....ce s-a intamplat cu micutul tau de s-a dus in ceruri?cred ca a fost sfasietor de dureros...nu am cuvinte :(

ma scuzati fetelor,nu mai stiu de unde sa pot posta un mesaj fara sa dau pe reply sau quote...

Mergi la inceput

Citat:

buna seara

vreau sa va multumesc f mult pt primirea calduroasa la care nu ma asteptam!sunteti mamici calde si deosebite!va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

oany23 in partea de jos, sub ultima postare de la subiect, este un meniu. Acolo gasesti optiunea 'Raspunde la subiect'. Apasa pe aia si o sa-ti apara macheta in care se introduce text. In felul asta poti raspunde cu un mesaj fara sa citezi pe cineva dinainte. Bun venit pe DC!

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Oany23 bine ai venit!

Anka esti foarte tare frate! Si ai atata dreptate, din pacate... Ti-am vazut printesele, absolut sperbe amandoua!

Dormit in patut, Miruna doarme in patut, cu zabrele, pt. ca altfel s-ar trezi si ar lua-o la goana prin camera...In plus ea doarme cu picioarele printre gratii si imbratisand aparatoarea. Chiar, voi cat le-ati lasat aparatoarea?

Struluta drum bun si distractie placuta!

Pe mine m-a apucat sincer panica...mai am 10 luni de stat acasa (cand zici 10 luni suna mult, dar la cum trece timpul, it will be over so soon...) si tre' sa ma gandesc serios la o cresa, la care s-o dau din timp, sa se obisnuiasca. Deja incep cercetarile...

Ingrosam si noi, amandoua, randurile celor muciosi/raciti! Sanatate tuturor bolnaviorilor!

O noapte buna si linistita va doresc!

Dia, mami de Miruna (15.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Bunaseara!
Sunt varza,Alexandra a stat numai atarnata de tzitzi toata ziulica, nu a vrut sa doarma deloc la pranz,,a fost mega maraita,m-a muscat de sunt plina de vanatai, a ros mobila, a sfasiat pielea ecologica de pe canapea cu dintiisi mi-a mancat tastatura de la mobilul de la rds.Mama lor d emasele, sa iasa o data ca m-am cam saturat!Si ce moment si-au gasit sa iasa,si patru o dataMi se rupe sufletul mititica cand o vad cat sufera!
Sa va mai zic de cate ori ma trezeste noaptea?Fara numar, fara numar
OANY, bine ai venit, sa-ti traiasca leutul si cu intarziere la multi ani pentru aniversarea celui dintai anisor .Ca sa trimiti mesaje fara sa dai replay with quote,cand deschizi pagina de la pepenasi de iulie august vezi ca in josul paginii scrie undeva "raspunde la subiect".Dai clic acolo si se deschide o fereastra in care poti scrie mesajul
ANKALAURA, in parc inca n-am vazut faze d egenul asta,dar asta probabil fiindca in parcul unde mergem noi nu exista boscheti,da o am o mare problema cu" cacarea "la caini,nu-mi convine deloc ca tre sa fac slalom cu copilul printre rahati de caine pe mijlocul totuarului,dar traim in romania,nu?
ANABABY, multa sanatate si tie si Ioanei!
MARINA, concediu placut
STRULUTA, drum bun!
CAMY, si eu in ultimele luni de sarcina dormeam tare prost ,incearca sa bei o cana d elapte caldut inainte d eculcare poate ajuta
DIDI , Alexandra a aflat intamplator cum sa bea cu paiul.Cum ea nu a primit niciodata biberonul aveam nevoie de o solutie ca sa-i dau apa.La inceput a ros paiul,pana cand intr-o zi,tot jucandu-se cu canita a tras si de-atunci bea fara probleme(parca de pe la 8 luni)
ANAXENA, insanatosire grabnica va doresc

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111-povestea nasterii

minunea care ne-a luminat viata

Violeta ,mamica de nazdravana mica -Alexandra Valentina(2.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Helau,

Pupam gasca .
Noi am venit de la Rucar in seara asta. Am citit in fuga tot insa nu mai am energie sa raspund . Maine am musafiri - isi serbeaza cumnata ziua la noi in curte , iar duminica fac bagajele si ma pregatesc pentru plecarea la mare de luni . Asa ca nu prea o sa scriu, dar incerc macar sa citesc.
Sa scrieti mare unde exact e intalnirea de la ora 11, Duminica in Herastrau. Ca asta nu ati scris. Io propun tot la intrarea de la Televiziune, la metrou Aviatorilor. Nu promit nika, dar ma straduiesc sa ajung.

pup you all,

In concursul cu ratzuste ne puteti vedea www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=3" target="_blank">aici, pozele cap1 si cap2

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca

mai multe poze cu ratuste

Povestea nasterii Ilincutzei
Blogul meu - manute talentate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:

buna seara

avea probleme cu inimioara...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

29+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput