Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (87)
Raspunsuri - Pagina 19
dienutze spune:
Neata fetelor! Buuuna o cafeluta de dimineata asa! Nasoala treaba ca va trebui sa renuntam la ea daca alaptam!
Avalon, sa iti priasca concediul! Te vei odihni mai mult, probabil :) Si eu sper ca la anu sa incepem operatiunea casuta, abia astept. Ce act ti-a trebuit la munca, doar de la medicul de familie, pt prenatal?
Krelia, ma bucur pt vestile bune si La multi ani fericiti impreuna! Cresc pe zi ce trece puii nostri, atat ma emotioneaza
Eliseiav, bine ai venit, sarcina usoara in continuare!
Fetelor, de ce faceti testul de diabet, ce simptome ati avut de ati intrat in panica??
Stef, merci de incurajari, sunt de regula f paranoica...iti dai seama ca nu poate sa scape unicul meu copil! Vreau sa ma educ si trebuie sa reusesc, caci altfel o sa o iau pe aratura repejor!
Frumoasa povestea de la nastere! Sunteti niste curajoase si va admir pe cele care vreti anturala
Simina BAFTA multa!!!
Sa aveti o zi minunata!
26+ astept pe Ingrid Alexandra pe 30 noiembrie! sa fim sanatosi!
Andrecluj spune:
Buna dimineata, ma prezint si eu la o cafelutza la cine e facuta mai tare, multumesc 25 + Chiara Ada
A_driana spune:
neata,
krelia, felicitari pt vestile bune......doamne ce m-am emotionat cand am vazut pozele....ce frumos ii bebe, ce nasuc are...
si mie doctorita de familie imi masoara uterul de fiecare data...
mai am 2 zile de lucru....iuhuuu....
toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .
25+ David
strumfulet + poza strumfulet
miany75 spune:
Elisaieav bine ai venit la noi ,sedere placuta si un bebe sanatos si papacios!...lasa-ti datele sa te treaca fetele in listutza..
Krelia felicitari pt."printesicu" voinicel si la cat mai multi ani fericiti impreuna! Multa sanatate si fericire!
Lavinia vizavi de problema ta cred ca numai dr te poate lamuri..cred ca de fapt importanta e circumferinta bazinului ,in acest caz..
Sthephy frumoasa povestea ta ...mai aveai un pic si nasteai pe drum
miany
29+ DAVID ANDREI
miany75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andrecluj Buna dimineata, ma prezint si eu la o cafelutza la cine e facuta mai tare, multumesc 25 + Chiara Ada |
eu ,eu am facut-o mai tare si sunt in zona..
miany
29+ DAVID ANDREI
Andrecluj spune:
Ma prezint negresit, multumesc
Citat: | ||
citat din mesajul lui miany75
|
Ramonika spune:
neata fetelor,
elisa - bine ai venit. mai povesteste=ne ceva despre tine.
krelia ma bucur ca ai venit cu vesti bune, nici nu se putea altfel.
stephy - emotionanta povestea ta, mi-a placut.
lavinia, miany - si la mine o cafeluta mica, va rog.
avalon - da chiar, ne "amenintai" cu omniprezenta ta pe cand intri in concediu. hai, asteptam activitate intensa...
miany75 spune:
Krelia vizionat poze Rares Mihai..intr-adevar sexi profil..
Am adaugat si eu niste poze noi cu "iubirea noastra" ..pt.cine vrea sa ne cunoasca..
miany
29+ DAVID ANDREI