Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (87)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

eu cand citesc de la voi mai fetelor ca v-ati vazut comorile ca eco pe mine ma apuca bocitulca si eu vreau sa il vad

29+si lumina ochilor mei ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006
Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
www.youtube.com/watch?v=WdxRmcgsKDQ" target="_blank"> Melodia care ii place lui bebika din burtica
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii nascuti prematur

Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni MAMA.
AVORTUL ESTE O CRIMA!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

JAY ai aparut pt o secunda si ai disparut pt cat?
nu mai e nimeni?cucuvelele

29+si lumina ochilor mei ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006
Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
www.youtube.com/watch?v=WdxRmcgsKDQ" target="_blank"> Melodia care ii place lui bebika din burtica
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii nascuti prematur

Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni MAMA.
AVORTUL ESTE O CRIMA!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Buna dimineata!

Shtephy, na ca am plans din nou! Ce frumos ai povestit tu nasterea! Dar stiu ca ai fost norocoasa, nu a trebuit sa te chinui pt mult timp, sa dea DD sa nasti la fel de usor si la bebe 2....si poate si noi,celelalte sa avem norocul de o nastere usoara
.
Sper sa nu am diabet gestational( sper ca nici LauraG sa nu aiba), stau linistita pana primesc rezultatele.
In legatura cu nasterea in avion, imi este foarte teama de asta, dar faptul ca ziceam ca e OK, doar o sa fie la 7 luni,era o gluma, faceam haz de necaz, normal ca la 9 luni vreau sa fie!

Eliseiav, bine ai venit printre noi!

Krelia, felicitari pt rezultatele bune,vezi ca a crescut baiatul? Felicitari si pt cei 3 ani de casatorie, multi ani fericiti impreuna,sanatate si multe bucurii din partea lui Rares!

Avalon, mai odihneste-te acum, dupa ce vin gemanutii....slabe sperante!

Simina, kick some arse today!!!

RamonaC, eu nu mai lucrez din Martie, cand am fost condamnata la pat....si m-am obisnuit... Dar simt ca nu o sa mai pot sta prea mult asa....sunt sigura ca Annabelle o sa-mi dea mult de lucru,dar am nevoie sa mai stimulez si creierul putin. Vorba ta, o sa mai stim sa facem ceva dupa vreun an-doi?

LauraG, nu avem voie sa ne facem prea multe griji,da?Sa vezi ce rezultate bune vom primi de la analize! Referitor la serviciu....stiu ca este greu si mai trebuie sa lucrezi, dar iti dai seama cat te va solicita Nicholas? Ia si tu o pauza....

Andrutza,bine ai revenit, sa va fie de bine vacanta!

Simona, ce mai faci? Mai vorbeste cu noi,nu mai trage chiulul! Valabil si pt Pirelia

Betty, Ronny, Broscutza, Lacramioara, Busy-Mummy, Raluci b,Lorelix, Mihamorasi multe care nu mai vorbiti cu noi....haideti inapoi!!!!

Lumi 28+ cu Alexa Annabelle Denise

http://picasaweb.google.com/nov.dec2009/Lumi_Richard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

La multi ani, Rony!

La multi ani, Mariaandreai!

Lumi 28+ cu Alexa Annabelle Denise

http://picasaweb.google.com/nov.dec2009/Lumi_Richard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

neatZA burtici!haideti la , sa mai stam de povesti! Abia astept sa se faca sambtata sa ma duc la control sa il vad pe bebe si apoi sa imi intreb medicul in legatura cu cezariana!

A da viata te aduce mai aproape de divinitate, deci oricat de greu ar fi, incearca sa fii puternica si mai ales fii fericita....Lavi, 29+mami de RaresCristian

Camera lui Rares
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Buna dimineata....sunt cheauna de somn...azi-noapte nu am reusit deloc sa ma odihnesc...offffffff..devine din ce in ce mai greu

Serbatoritelor de azi, le doresc din inima sa fie sanatoase, fericite, sa aveti parte de nasteri usoare, recuperari rapide, copilasi sanatosi si o familie implinita!
La multi ani!!!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

29+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui laviniablaga

neatZA burtici!haideti la , sa mai stam de povesti! Abia astept sa se faca sambtata sa ma duc la control sa il vad pe bebe si apoi sa imi intreb medicul in legatura cu cezariana!

A da viata te aduce mai aproape de divinitate, deci oricat de greu ar fi, incearca sa fii puternica si mai ales fii fericita....Lavi, 29+mami de RaresCristian

Camera lui Rares
Poze

eu vreau o cafeluta mica..mica... sa pot tine ochisorii deschisi

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mussica spune:

Buna dimineata fetele!
sa aveti o zi usoara.

Azi sunt in sedinte mai toata ziua, dar sunt sigura ca diseara voi avea muulte lucruri faine de citit.

24 saptamani

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus

eu vreau o cafeluta mica..mica... sa pot tine ochisorii deschisi

bebe Flavius Cristian

POZE

neatza camy, pofteste la cafelutza mea, eu deja m-am trezit! si mie mi se intampla sa nu pot dormi noptile, insa aseara am fost norocoasa si nu m-am trezit deloc

Camera lui Rares
Poze

Mergi la inceput

nu mai vine nimeni la cafelutza??? fetelor ce e cu voi?

Camera lui Rares
Poze

Mergi la inceput