Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (87)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

ELISEIAV bine ai venitsedere placuta alaturi de noi

28+si lumina ochilor mei ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006
Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
www.youtube.com/watch?v=WdxRmcgsKDQ" target="_blank"> Melodia care ii place lui bebika din burtica
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii nascuti prematur

Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni MAMA.
AVORTUL ESTE O CRIMA!!!!!

Mergi la inceput

nu mai e nimeni?

Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
www.youtube.com/watch?v=WdxRmcgsKDQ" target="_blank"> Melodia care ii place lui bebika din burtica

Mergi la inceput

fetele facem cinste schimbam si noi semnatura

Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica

Mergi la inceput

proba de semnatura

29+si lumina ochilor mei ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006
Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Krelia, felicitari pentru vestile bune si la multi ani fericiti impreuna! Suuuuuuuuuper sunt pozele! Ce as vrea si eu o eco acum sa-mi vad puiutul!

Bun venit noii gravidute!

Laura 28+ baby Nicholas James
www.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Laurairina cred ca nici una nu o sa scapam de suplimentul de fier.Nu stii cati ml inseamna 60 de picaturi?Ca ma gandesc ca e mai usor sa tragi cu o seringa din sticluta.

Lumi fi-r-ar el de diabet ,poate nu e totusi.
Nu te-ar fi lasat medicul sa calatoresti daca considera ca e riscant asa ca lasa intrebarile alea cu 7 luni,8 luni.Suna mai bine 9,nu?

LauraG si tie iti doresc sa fentezi diabetul gestational.

Dankutza e foarte frumos documentarul,l-am revazut acum cu placere.
Mare placere mi-a facut sa vad ca ti-ai impartasit cu noi frumoasele sentimente .
E extraordinar ce simti tu,eu nu am avut parte de fluturasi si floricile in nici una din sarcini,din pacate.

Dienutze eu nu am citit lucruri atat de rele despre displazie si orium nu iti dam voie sa te ingrijorezi de nimic ,mai ales cand nu exista decat suspiciuni.

Avalon mie imi pare tare bine ca nu mai mergi la servici .Ai spus tu o data ca o sa fii foarte activa cand o sa ramai acasa.Asa ca astept multe mesaje de la tine si povesti cu gemenei in burtica Mult spor la renovari si constructii

Andrutza bine ai revenit si poate scrii mai des .Spor la reamenajari.

Lavinia eu am mai auzit de cezariane la mignone,dar numai medicul tau iti va spune cum veti proceda,doar parerea lui e importanta in acest caz.

Eli bine ai venit printre noi.Lasa-ti datele pentru a aparea in listuta si scrie repede 12 mesaje pentru a scapa de moderare .

Christinam ma bucur ca te-ai programat la eco,asa te vei linisti si iti vei vedea si printesa.

_
Ramona,mami deStefania - Francesca (20.11.2006) si 25+

Mergi la inceput

Roxyaly tare fain linkul,multumim frumos

_

Mergi la inceput

Acum pregatesc pentru Simina.
Multa bafta si da-le peste nas cotoroantelor ce vor sa-ti puna bete in roate.Stiu ca poti!

_

Mergi la inceput

Si acum...prima mea nastere,promisaChristineim...

Pe la 37 de saptamani am inceput sa observ dimineata dupa ce foloseam wc-ul ceva gelatinos pe hartie.Era dopul.Asa a fost o saptamana,cate un pic zi de zi.
In ziua in care am implinit 38 saptamani,au inceput contractiile.Erau dureroase,dar neregulate...la 30 min,40,1 ora sau 2.Uneori trecea si mai mult intre ele,noaptea am reusit sa dorm.A doua zi cam la fel a fost,contractii dureroase dar suportabile la intervale mari de timp.Abia a treia zi dimineata erau la 5 minute si aproape insuportabile.Asa ca mi-am sunat medicul si m-am infiintat la maternitate.Dupa consult am aflat ca dilatatia era aproape maxima,9 mai precis...Fuga in sala de nasteri...clisma...monitorizare...mi s-a rupt apa de catre medic si apoi sa te tii contractii .M-au pus sa imping si in pat pana cand moasa a vazut crestetul copilului,apoi fuga pe masa .Am impins o data,m-a taiat ,inca o data si a iesit minunea mea.
In timp ce eram cusuta ,alta operatiune groaznica ...am simtit tot ,imi priveam comnoara cum era curatata,aspirata,cantarita.Apoi mi-au dat-o in brate ...am simtit ca plutesc,a trecut tot,a meritat tot pentru acest puiut minunat...in bratele mele ea a incetat sa mai planga,stia ca sunt mamica ei.Plangeam eu in schimb ,un sentiment sublim imi invadase sufletul.Eram mamica.

Dupa 6 ore petrecute la lauzie am mers in salon impreuna cu puiul meu.
Epiziotomia nu m-a deranjat,am stat in fund de la inceput,chiar si pe scaune de lemn ca asa erau in maternitate .Mai rau mi-a fost de la un hemoroid care s-a umflat destul de rau in timpul nasterii.

Acum cand ma gandesc ca trebuie sa mai si nasc,ma trec fiori,mi-e frica la fel ca prima data.Sper sa am un travaliu macar la fel de usor ca precedentul si expulzia mult mai usoara.

Va trece repede si durerea va ramane doar o amintire de povestit nepotilor.

Pup si curaj burticutelor nostre.

_

Mergi la inceput

SHTEPHY ce norocoasa ai fost cu dilatatia ca nu a trebuit sa stai in spital sa te zapaceasca aia acolo.si eu cand o fi sa am dureri am sa stau acasa un timp dar am sa imi sun doctorul,cu siguranta mas simti mai bine acasa ca in spital

29+si lumina ochilor mei ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006
Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica

Mergi la inceput