Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (87)
Raspunsuri - Pagina 16
krelia spune:
Buna seara, burtici!
Am intrat o fuguta, ca sa va dau de veste, ca prea m-ati asteptat cu majorete, azi, toata ziua! Lucru pentru care nu pot decat sa va multumesc si sa va spun ca m-a emotionat maxim...vorba lu'....nu stiu cine de prin show-bizz-ul nostru
intai si intai, sa va uitati pe ultimile doua pozuci si apoi, va zic asa:
- 1442 gr +,- 211 gr
- varsta 29s 5z (deci, mai mare decat dupa um, ceea ce ma duce cu dpn-ul pe 5.11)
- 126 bpm
- placenta anterioara, grad II
in rest, valori si activitate normala....
va pupicesc, ma duc la somnel, ca mai am o ora si jumate de sarbatorit in bratzic cu al meu hazband, cei 3 ani de legalitate (si acum, vorba aia, sarbatorim in 3 )
, NB!
ps. n-a putut dna dr sa ma ia din fata, ca iar stateam cu poponeata in sus si cu capsorul intre manusse...abia abia ce mi-a furat un profil, dupa ce a rontait mami o cioco' mica
krelia 28+ si printesu' mic, Rares-Mihai
Miramar spune:
Pffuuuu - mai fetelor dar aveti un randament. Am treaba multa si nu mai apuc sa intru de la servici. Iar acasa seara imi ia cel putin o ora sa va citesc. Ce viteza aveti la degetzele
Mi-am facut si eu analizele - mi-a iesit calciul sub limita normala si la fel proteinele totale de ma intreba doctorita cand am sunat-o; "Da' nu mancati carne? BA DAAA!" Of. In sfarsit o sa incerc sa bag mai multe lactate si carne in mine. Si mi-a marit doza de prenatale - una pe zi in loc de una la 2 zile.
Maine implinim 28 de saptm si respectiv trecem si noi in saptamana 29 - pe de-o parte nu-mi vine sa cred ce repede trece timpul, pe de alta parte nu mai am rabdare sa-mi tin puiul in brate.
Va pup pe toate.
27+
RamonaCopot spune:
Kreliutzo, s-a descurcat de minune fotografa voastra. Ce bine i se vede mutrita din profil . Si o saptamana avans, uauh...meritati amandoi .
Sa inteleg ca azi e aniversarea voastra???
Atunci hai fata mea sa ciocnim si noi pt voi un paharel de ceva bun si sa va lasam sa va retrageti in 3, ! La cat mai multe aniversari pline de bucurii!
Ramona,
30+ DOMINIC ANDREI
noi 3
Katyuscha21 spune:
si eu abia astept sa treaca timpul mai repede dar pe alta parte ma gandesc cum o sa reactioneze Andrei ca o sa mai avem un bebe in casa si nu o sa mai fie el bebelein privinta asta sunt un pic cam ingrijorata pt el ma tem sa nu aiba o reactie negativa si sa se simta a nimanui noi o sa ii oferin aceeasi atentie si dragoste cum a fost si pana acum dar stiti cum sunt copii.
28+si lumina ochilor mei ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006
Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
www.youtube.com/watch?v=WdxRmcgsKDQ" target="_blank"> Melodia care ii place lui bebika din burtica
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii nascuti prematur
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni MAMA.
AVORTUL ESTE O CRIMA!!!!!
Katyuscha21 spune:
KRELIA am vazut si eu puiutul mic, sa iti traiasca si sa fiti amandoi sanatosi
Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
www.youtube.com/watch?v=WdxRmcgsKDQ" target="_blank"> Melodia care ii place lui bebika din burtica
Katyuscha21 spune:
eu acum ascult melodia acre ii palce lui bebika si el "danseaza"pe acolo
Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
vias spune:
Citat: |
citat din mesajul lui krelia Buna seara, burtici! Am intrat o fuguta, ca sa va dau de veste, ca prea m-ati asteptat cu majorete, azi, toata ziua! Lucru pentru care nu pot decat sa va multumesc si sa va spun ca m-a emotionat maxim...vorba lu'....nu stiu cine de prin show-bizz-ul nostru intai si intai, sa va uitati pe ultimile doua pozuci si apoi, va zic asa: - 1442 gr +,- 211 gr - varsta 29s 5z (deci, mai mare decat dupa um, ceea ce ma duce cu dpn-ul pe 5.11) - 126 bpm - placenta anterioara, grad II in rest, valori si activitate normala.... va pupicesc, ma duc la somnel, ca mai am o ora si jumate de sarbatorit in bratzic cu al meu hazband, cei 3 ani de legalitate (si acum, vorba aia, sarbatorim in 3 ) , NB! ps. n-a putut dna dr sa ma ia din fata, ca iar stateam cu poponeata in sus si cu capsorul intre manusse...abia abia ce mi-a furat un profil, dupa ce a rontait mami o cioco' mica krelia 28+ si printesu' mic, Rares-Mihai |
Doamne ajuta...o sa fie bine...micutul e bine...
Si sa va ahjute DD sa sarbatoriti si 33 ani impreuna..dar atunci in mai multi..
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
29+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
POZE
shtephy spune:
Bravo KRELIA!
Ma bucur mult pentru voi.Ce scump e bebe Rares,abia astept si eu sa il vad pe al meu bebe X poimaine.
Multi ani de casnicie fericiti!
_
Ramona,mami deStefania - Francesca (20.11.2006) si 25+
ionelamaria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui eliseiav Buna seara fetele, sunt Eli, viitoare mamica de fetita, ma primiti si pe mina in grupul vostru? |
BUN VENIT
asteptam si celelalte date sa te treaca fetele in listuta
25+ Mihnea
aniversarea nuntii noastre
“Cand ai un copil este ca si cum ai spune: m-am nascut, am gustat din viata si am constatat ca este atat de buna ca merita sa fie înmultita.” Milan Kundera
Katyuscha21 spune:
fetele cateodata ma ia asa niste calduri/fierbanteli dupa cap cam in zona umerilor de la ce o fi,e doar pe moment ca trece dupa aceea.
Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica