Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (87)
Raspunsuri - Pagina 20
miany75 spune:
Rony,Mariaandreimulta sanatate ,nastere usoara si numai bucurii si impliniri!
miany
29+ DAVID ANDREI
Andrecluj spune:
Krelia, Miany, ce comori aveti voi in burtici! Fetzi frumosi, nu alta!Rony,Mariaandrei 25 + Chiara Ada
krelia spune:
buna dimix, burti!
ma bucur ca va place printesu' meu ....sa ne dea DD la toate copii SANATOSI si.....ce-o mai vrea el, da' sanatosi sa fie!
fete
krelia 28+ si printesu' mic, Rares-Mihai
monis5 spune:
Mneata
Krelia, Ramo
bagati un cap nou? ca io iar mi-s cheauna.
Citesc si revin
monis 29
acum si cu poze
krelia spune:
ok
Citat: |
citat din mesajul lui monis5 Mneata Krelia, Ramo bagati un cap nou? ca io iar mi-s cheauna. Citesc si revin monis 29 acum si cu poze |
krelia 28+ si printesu' mic, Rares-Mihai
laurairina13 spune:
Neata!
Rony, Mariaandreai LA MULTI ANI!!!!!!!!
Krelia, am vazut si eu pozicile, ce frumos e sa il vezi cand inca e in burticaaaa!!
Simina, bafta azi, si te asteptam sa ne zici ca le-ai tras-o la cotoroantele aleaaaa!!!
Avalon, lasa ca te obisnuiesti cu statul acasa..sa vezi ce repede trec zilele..mai rau e ca nu reusesti sa mai tii evidenta, cand e luni, cand e vineri
Eu ma consolez cu ideea ca acu ma plictisesc, dar mai incolo cand o veni bebitza pe lume, nu o sa mai am nici timp sa ma pieptan..deci..profit la maxim de lenevealaaaa!!! Traiasca lenevealaaa!
Proaspata Doamna!
Laura, 29+ Mara Teodora
poze
Andrecluj spune:
Dau buzna candva saptamana viitoare si cer si pozica noua. Tu chiar ai senzatia ca voi invata sa pun link de la poza? Ha! Poate daca imi explica 5 burtix si fac o ompilatie.
Citat: |
citat din mesajul lui miany75 multumim,Andre.. tu pe cand ne arati ta?!miany29+ DAVID ANDREI |