Rony,Mariaandrei
multa sanatate ,nastere usoara si numai bucurii si impliniri!

miany
29+
DAVID ANDREI
Krelia, Miany, ce comori aveti voi in burtici! Fetzi frumosi, nu alta!Rony,Mariaandrei 
25 +
Chiara Ada
buna dimix, burti!
ma bucur ca va place printesu' meu
....sa ne dea DD la toate copii SANATOSI si.....ce-o mai vrea el, da' sanatosi sa fie!
fete
krelia
28+ si printesu' mic, Rares-Mihai 
Mneata
Krelia, Ramo
bagati un cap nou? ca io iar mi-s cheauna.
Citesc si revin
monis
29
acum si cu poze
ok ![]()
| Citat: |
| citat din mesajul lui monis5 Mneata Krelia, Ramo bagati un cap nou? ca io iar mi-s cheauna. Citesc si revin ![]() monis 29acum si cu poze |
28+ si printesu' mic, Rares-Mihai
Neata!![]()
Rony, Mariaandreai LA MULTI ANI!!!!!!!!
Krelia, am vazut si eu pozicile, ce frumos e sa il vezi cand inca e in burticaaaa!!

Simina, bafta azi, si te asteptam sa ne zici ca le-ai tras-o la cotoroantele aleaaaa!!!

Avalon, lasa ca te obisnuiesti cu statul acasa..sa vezi ce repede trec zilele..mai rau e ca nu reusesti sa mai tii evidenta, cand e luni, cand e vineri![]()
Eu ma consolez cu ideea ca acu ma plictisesc, dar mai incolo cand o veni bebitza pe lume, nu o sa mai am nici timp sa ma pieptan..deci..profit la maxim de lenevealaaaa!!! Traiasca lenevealaaa!
Proaspata Doamna!

![]()
![]()
![]()
Laura,
29+
Mara Teodora
poze
Dau buzna candva saptamana viitoare si cer si pozica noua. Tu chiar ai senzatia ca voi invata sa pun link de la poza? Ha! Poate daca imi explica 5 burtix si fac o ompilatie.
| Citat: |
| citat din mesajul lui miany75 multumim,Andre.. tu pe cand ne arati ta?!miany 29+ DAVID ANDREI |
25 +
Chiara Ada