Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(171)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

GATA! AM REUSIT! AM ATASAT TOATE DOCUMENTELE DE BREASFEEDING IN MAILUL COMUN!

Daca ati sti voi de cand ma chinui. a trebuit sa zipuiesc fiecare pagina in parte ca era prea mare. sa mi-o trimit de la munca pe mailul de acasa si apoi cate o bucatica pe mailul comun. brosura are 8 pagini si sunt numerotate. documentele cu cate 2 pagini sunt de asemena numerotate. iertare ca nu sunt trimise tocmai in ordinea exacta, dar m-a exasperat! . sper sa va fie de folos. pentru cine aren evoie de traduceri, sa-mi spuna, dar va lua un pik de timp ca e destul dem ult text.

intre timp am reusit sa wripuiesc si dvd-ul...dar e atat de mare incat nu reusesc sa=l adaug nicaieri ca sa va dau un link. mai incerc maine pe youtube sau undeva. pana la urma o sa reusesc si aia .

am vazut ca spiritele au fost incinse azi si tot ce pot sa sper este ca lucrurile se vor aplana. E pacat...cand scriem lucrurile se pot intepreta. Una e discutia face-to-face si alta doua randuri intr-un post. Uneori interpretam si vedem insinuari acolo poate unde omul nici nu s-a gandit ca ar putea crea situatii bulversante. Mai bine sa ne bucuram ca se nasc copii sanatosi si mancaciosi si frumosi, sa mai impartim cate o reteta si chestii din astea relaxante.

hai sa ma plang si eu...azi mi-a fost rau. m-a luat cu lesin si stare de greata pe la pranz...si inca nu m-a lasat...nu inteleg de ce...ca vitamine iau...de mancat mananc...poate nu beau destula apa. asta e problema mea. dar promit ca-mi revin.

acum ma duc sa mananc ceva ca e tarziu si sper ca dimineatza sa va gasesc mai vesele si impacate.

daciana sper sa te razgandesti ,dupa cum ziceau si fetele.
raluk tu esti o finutza ca de obicei.
luci cu bagajul sunt la fel de plopista...cate o chestie razleata...am si eu doua paturele si multe prosopele din alea de la ikea care se pot intrebuinta in diferite scopuri pentru bb. e vreo 2 lire jumate o punga cu vreo 10 bucati. le gasesti printre pozele mele...au si cate o agatatoare colorata intr-un colt.



MangaGirl :-) 34+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

va propun ceva .. daca sunteti de acord, desigur.

numele bebelusului/ilor in listuta sa fie link catre pozele lor.

cam asa

Andrei(2750g) si Stefan(3040g)

daca nu vreti, nu-i bai .. eu nu fac nicio modificare deocamdata

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 34+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissbebe spune:

Elle sar'naaaaa......

35 +cu bebe Alexandru Aurelian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

manga multumim pt brosura si mai un sa treaca lesinul . Cu bagajul si eu stau la fel desi dl sot m-a pus sa mi-l fac

va fete dragi ca si eu merg la ca spatele ma ucide si greata imi e (azi clar am sarit calul cu ) ... sper sa pot 'sa urc in iatac' , sa aveti somn usor si linistitor

Edit:elle foarte tare ideea cu linkul spre poze sub numele bebeilor



Aida ... 36+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissbebe spune:

Fetili eu cred ca va parasesc si ma bag la nani ca sunt rupta de somn...dar nu inainte de a mai lasa niste agitate ptr Monica si Dragos

35 +cu bebe Alexandru Aurelian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anco spune:

daca va culcati toate, n-am incotro si ma culc si eu ca doar n-oi vorbi singura pe aici.
somn usor
si sa pregatesc si eu agitatele hai monica



anco 36+???? si

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:


HAI MONICAINCA PUTIN SI VINE BEBE DRAGOSIAR TU O SA RADIEZI DE FERICIRE

34+ IRINEL ANDREI



BEBELICA MADALINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

Felicitari fetelor care au venit cu vesti bune de la control
Sa stiti toate fetele din acest forum,mai active sau mai putin active ca odiseea aceasta a facut minuni poate pentru multe dintre noi.Poate am avut intrebari la care nu gaseam raspunsuri rapide in alte parti si le-am gasit aici,poate ne-am varsat nervi pe mame,soacre,soti,prieteni si aici am gasit vorbe de incurajare,poate ne-am exprimat fericirea unei casatorii,zi de nastere sau al nu stiu cate-lea an de casnicie si multe alte evenimente asa ca haideti sa nu ne impotmolim(sper ca am scris corect la ora asta) acum pe ultima suta de metri si cand este cea mai fericita din toate cele 40 de sapt care au trecut sau care vor trece,pt ca sunt clipele in care ne vom lauda puiuti,vom experimenta sentimentul de mama si tot ceea ce urmeaza.
Eu sunt mica,nu m-am bagat extrem de mult in seama ca nu prea am habar de multe chestii dar am citit fiecare pagina cu sufletul la gura,am plans si am ras impreuna cu voi toate si chiar daca am fost mai pe dinafara nu-mi face placere sa vad fete suparateasa ca fiecare invatam sa trecem peste dispute(care sunt normale)si sa nu parasim odiseea ca e pacat
M-am intins ca o placinta,sper din suflet sa nu supar pe nimeni si cand recuperez sa citesc numai vesti bune
Acum sa ma plang de mine,am incercat sa nu mai dorm mult,ca sa dorm si eu ca un om normal si desi azi-noapte am dormit 5 ore iata-ma treaza si la ora asta
Astazi am umblat toata ziua,am dat comanda de un sifonier si m-am apucat de curatenie(cica)asa ca o sa fiu absenta dar incerc sa recuperez tot tot
Va pupic dulcic

34+ IRINEL ANDREI



BEBELICA MADALINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tulibu spune:

HAI MONICAAAAAA! GO BABY GO!

TECHILA, ce pot sa iti spun decat ca ai niste bebei minunati, iar eu sunt de parere ca seamana cu soatza. pozele de la tine ma fac sa astept si mai cu nerabdare(daca se poate spune si asa) sa imi vad si eu brotacelul. Tine ne la curent cu tot ce se intampla, sa nu murim de curiozitate.
Monica, te rugam frumos da-ne vesti sau macar vorbeste cu fetele care au nrtau de tel, ca ne ti pe jar aici.

eu in ultimul timp nu am mai putut intra f mult, pt ca m-am simtit cam rau, si am bagat somn la greu si la ore haotice, iar dupa masa soatza detine monopol pe net asa ca nu prea am locde el. dar noaptea am incercat sa tin pasul cu voi.

Legat de discutiile de mai devreme, fetelor zau nu nmerita sa va certati, de fapt nu vorbesc decat hormonii care au luat-o razna, asa ca nu are sens sa avem discutii pe care inmod normal nu le-am avea si pe care in 2 zile le vom regreta. Asta e, ca in orice familie ne mai si certam, dar tocmai asta ne face sa fim ca o fami;lie, nicaieri nu e totul roz.
Daca nu sunteti deaceeasi parere sa ma contrazica fetele care au surori de varsta apropiata si care nu s-au paruit niciodata.
Pana una alta va pup pe absolut toate.
scuze de placinta

Ioana 30+
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Buna dimineata, fetelor!

Sa incepem cu ce e mai important: Monica, eu si strutza Ana iti tinem pumnii stransi azi si iti dorim sa te refaci cat mai repede si sa ai un bb satanos! Sa dea Dumnezeu sa fie bine! Si, ca de obicei, eu de abia astept sa citesc impresii despre experienta asta minunata! Un buchet mare mare de trandafiri (sau ce flori iti plac tie cel mai mult) de la noi te asteapta dupa, cu special delivery din China.

Referitor la discutiile contradictorii de pe forum: nu vreau sa comentez prea multe. Atat de putin ne cunoastem, iar comunicarea scrisa este o arta, dupa parerea mea: nu este usor sa exprimi in cuvinte cat mai potrivite sentimente, trairi, frustrari si bucurii, ca atare o mai dam si in bara (eu, spre exemplu, sunt specialista la datul cu nuca in perete ). Eu insa prefer sa iau tot ceea ce e mai bun, mai frumos si mai util de la voi. Refuz cu tarie sa imi creez antipatii inutile, imi sunteti dragi toate.

Daca mi-a scapat si nu mi-am exprimat o felicitare, un gand bun sau un sfat ce l-as fi putut da, imi pare din suflet rau. Incerc sa tin pasul cu evenimentele, fara sa pierd din vedere situatia de ansamblu. Eu apreciez diversitatea de opinii si dicutiile in contradictoriu cu o singura conditie: sa fie constructive, sa duca la ceva bun, folositor dupa (spre exemplu si faptul ca ne cunoastem mai bine dupa aceste discutii, dupa modul in care decidem sa reactionam sau nu la provocari, este un lucru pozitiv, dupa parerea mea).

MangaGirl, multumim tare pentru materialele trimise, imediat ma bag si eu sa le vad.
Multumiri si fetelor care si-au exprimat din experientele personale referitoare la alaptat. Ma ingrijoreaza ca toata lumea zice sa nu bem apa prea multa, in conditiile in care eu pe toata perioada sarcinii eu am baut cam 5 l de apa pe zi, fara exagerare. La un moment dat ma speriasem, ma gandeam ca poate am diabet sau cine stie, dar se pare ca sunt ok. Nu stiu cum o sa rezist fara apa, poate ca nu o sa imi mai fie chiar atat de sete ca acum.

Si retetele fetelor le-am apreciat tare. Cand os scutura din lenea asta fenomenala care m-a prins in ultima vreme, o sa le incerc si eu (macar orezul cu lapte si cuscus-ul, ca baclavaua nu imi place deloc, mi se pare extrem de dulce, dar poate o fac pentru sot, ca merita, dragul de el, la cate imi suporta).

Am mai vrut sa mai zic ceva, dar am uitat, imi aduc eu aminte mai incolo.

Si asteaa fiind spuse, am uitat sa va povestesc despre micutul meu doc, care, la ultima intalnire, cand am facut birth plan-ul, m-a intrebat daca beau vin. M-a luat prin surprindere un pic, tre sa recunosc, i-am zis ca beam, inainte, of course, ca toata lumea, un pahar, acum de cand cu Ana nu mai prestam. Nu stiu de ce m-o fi intrebat, da' cred ca avea legatura cu anestezia... Radeam cu sotul dupa aia, ca ar fi trebuit sa il intreb de ce ma intreaba, are de gand sa ciocnim un paharel cu totii, in grup, dupa ce vine Ana? Ca nu ma supar sa vina cu sampania sau vinul, sa sarbatorim cum se cade evenimentul...confeti, tort, tot tacamul... Sau poate vrea sa ne scoata la cina si nu stie cu ce sa ma cinsteasca, vin sau bere...

Azi am o zi grea, o sa trebuiasca sa vorbesc toata dupa masa la servici si chestia dificila este ca imi pierd respiratia mai nou. Nu stiu daca vi se intampla si voua, dar pur si simplu simt ca nu mai am aer suficient, si se intampla de cele mai multe ori cand vorbesc mai mult... O fi vreun semn de la mama natura sa vorbesc, macar o data in viata asta, mai putin? Am vazut ca Ana ma mosteneste, e tot cu gura deschisa si cu limba scoasa la eco, vorbeste si ea cu noi, draga de ea...

Gata, ca m-am lungit! Va imbratisez cu drag si sa aveti o zi excelenta!

Nela, viitoare mamica de Ana, 35+
Manca-o-ar mama de strut!

Mergi la inceput