Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(171)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

aida au dreptate fetele...baga un pracetamol...nu algocalmin..paracetamolul e singurul permis...sau panadol, na...daca vrei ceva mai fancy. dar nu antiinflamatoare, etc.

MangaGirl :-) 35+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxxy80

Burticilor, eu vin cu o propunere. Cine e de acord cu mine sa ridice mana sus . Eu zic sa o luam de la capat, sa incercam sa trecem peste acest episod uratel si sa ne bucuram de nasteri, de bebeii nou-nascuti. Ar fi extraordinar de frumos daca Sabina si Daciana ar reveni si ele printre noi. Cred ca fiecare ne-am scris parerea si am putea incheia subiectul. Ce parere aveti?

Kawaichan, uite o pt tine.

Si sa nu uitam ca ziua de azi ii apartine in intregime Monicai si lui Atomix Dragos:

Roxana, mami de pui nazdravan Matei (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 37+

AMR 1-2 SAPTAMANI

Io ridic amandoua manutzele sus si dup-aia ma duc sa pap

NASTERE USOARA MONICA

38+ cu Ebru PRIMA POZA!
AMR 1-5 ZILE!

nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

ma duc sa ma schimb, sa imi spal fatuca si vin sa vad ce mai faceti..te azi dimineata alerg ca un caine dezlegat (CINEVA a zis asta si mi-a placut..dar am uitat cine)

Dana 34s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxxy80

Burticilor, eu vin cu o propunere. Cine e de acord cu mine sa ridice mana sus . Eu zic sa o luam de la capat, sa incercam sa trecem peste acest episod uratel si sa ne bucuram de nasteri, de bebeii nou-nascuti. Ar fi extraordinar de frumos daca Sabina si Daciana ar reveni si ele printre noi. Cred ca fiecare ne-am scris parerea si am putea incheia subiectul. Ce parere aveti?

Kawaichan, uite o pt tine.

Si sa nu uitam ca ziua de azi ii apartine in intregime Monicai si lui Atomix Dragos:

Roxana, mami de pui nazdravan Matei (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 37+

AMR 1-2 SAPTAMANI

eu pentru pace si armonie ridic 2 maini sus...e bine????

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

29+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Katerina, diseara ma duc la Ice Age!!!
Vaccinul am reusit in sfarsit sa il cumpar. De fapt nu era de vanzare la farmacie, ci o farmacista il avea de la o nepoata care a nascut zilele astea si nu l-a mai folosit, ca avea copilul Rh negativ. Asa ca m-am linistit, am rezolvat-o si pe asta! Mare noroc am avut!

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 37+ cu ( Emma Ioana )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui Danuta1979

Stie cineva la ce ora are Monica cezariana?

Dana 36+ cu Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1

AMR 3-4 saptamani

dupa spusele ei...mai pe seara :)

MangaGirl :-) 35+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uve_got_mail spune:

Citat:
citat din mesajul lui crocodana

diamar da....nu mai am rabdare....vegetez asa...nici o durere nimic..parca mi-as dori o contractie ceva...nici nu stiu..ieri am fost vreo 3 ore plecata prin oras...plimbare, probat carucioare..tot ieri am vizitat un bebe de 3 saptamnii..mama ce l-as mai fi pupat un pic....dar rabdare rabdare, vine ea fetita mea!

39 de saptamani +1 fericita mamica de jucausa

Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
Jucausa mea

Cum sunt unii, dom'le..., unii ca mine de abia se mai misca; lasa fetita, daca ii place la mami in burtica; saptamana viitoare o sa ai in brate si noi o sa iti facem galerie

33+ , mami de sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria
http://family.webshots.com/photo/2844585890104955882lFPbob

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

Raluca si bebe Stefan BUN VENIT ACASA!

Selen tu ai control vineri, nu? Deci s-a spulberat planul de a ne lua de manuta si a impinge amandoua...Hai noroc sa fie bine la control si Ursulica sa se nasca usor!

39+ cu floricica RAISA MARIA
AMR 2 ZILE
Trandafirash, mami, tati si-o intraga lume te asteapta sa ne daruiesti zambetul tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Nu face nimeni capitol nou? Haideti mai fetelor...

Dana 36+ cu Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1

AMR 3-4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Claucia, sper din tot sufletul sa se faca bine printesica mica! Off, doamne, mi se rupe sufletul cand aud de copilasi bolnaviori!!!!
Si mi-e asa de dor de Andreiutul meu!!!! Nu l-am mai vazut de sambata! Sper sa-si instaleze parintii mei o camera web si sa-l pot vedea in fiecare zi, ca ma simt atit de rau fara el! Astazi imi doresc sa nasc mai repede! Nu mai am rabdare absolut deloc pana pe 7 septembrie, plus ca nu mai sunt deloc sigura ca vreau cezariana, cand am auzit-o si pe Techila zicand ce dureri are!!!

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 37+ cu ( Emma Ioana )
POZE

Mergi la inceput