Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(171)
Raspunsuri - Pagina 21
MangaGirl spune:
aida au dreptate fetele...baga un pracetamol...nu algocalmin..paracetamolul e singurul permis...sau panadol, na...daca vrei ceva mai fancy. dar nu antiinflamatoare, etc.
MangaGirl :-)
35+ cu Sasha Laurian 
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
AMR 5 SAPTAMANI 
selen80 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxxy80 Burticilor, eu vin cu o propunere. Cine e de acord cu mine sa ridice mana sus Kawaichan, uite o pt tine. Si sa nu uitam ca ziua de azi ii apartine in intregime Monicai si lui Atomix Dragos: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Roxana, mami de pui nazdravan Matei (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 37+ AMR 1-2 SAPTAMANI |
Io ridic amandoua manutzele sus

NASTERE USOARA MONICA

38+ cu
Ebru PRIMA POZA!AMR 1-5 ZILE!

nunta
Dana15 spune:
ma duc sa ma schimb, sa imi spal fatuca si vin sa vad ce mai faceti
..te azi dimineata alerg ca un caine dezlegat
(CINEVA a zis asta si mi-a placut..dar am uitat cine![]()
)
Dana 34s mamica mandra de 
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
vias spune:
| citat din mesajul lui Roxxy80 Burticilor, eu vin cu o propunere. Cine e de acord cu mine sa ridice mana sus Kawaichan, uite o pt tine. Si sa nu uitam ca ziua de azi ii apartine in intregime Monicai si lui Atomix Dragos: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Roxana, mami de pui nazdravan Matei (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 37+ AMR 1-2 SAPTAMANI |
eu pentru pace si armonie ridic 2 maini sus...e bine????

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei

n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
29+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!bebe
Flavius CristianPOZE
cristina_ana spune:
Katerina, diseara ma duc la Ice Age!!!
Vaccinul am reusit in sfarsit sa il cumpar. De fapt nu era de vanzare la farmacie, ci o farmacista il avea de la o nepoata care a nascut zilele astea si nu l-a mai folosit, ca avea copilul Rh negativ. Asa ca m-am linistit, am rezolvat-o si pe asta! Mare noroc am avut!
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si
37+ cu
( Emma Ioana
)
POZE
MangaGirl spune:
| citat din mesajul lui Danuta1979 Stie cineva la ce ora are Monica cezariana? Dana 36+ cu Alexandrahttp://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1 AMR 3-4 saptamani |
dupa spusele ei...mai pe seara :)
MangaGirl :-)
35+ cu Sasha Laurian 
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
AMR 5 SAPTAMANI
uve_got_mail spune:
| citat din mesajul lui crocodana diamar da....nu mai am rabdare....vegetez asa...nici o durere nimic..parca mi-as dori o contractie ceva...nici nu stiu..ieri am fost vreo 3 ore plecata prin oras...plimbare, probat carucioare..tot ieri am vizitat un bebe de 3 saptamnii..mama ce l-as mai fi pupat un pic....dar rabdare rabdare, vine ea fetita mea! 39 de saptamani +1 fericita mamica de jucausaMaestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor! Jucausa mea |
Cum sunt unii, dom'le...
, unii ca mine de abia se mai misca; lasa fetita, daca ii place la mami in burtica
; saptamana viitoare o sa ai
in brate si noi o sa iti facem galerie
33+ , mami de
sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Mariahttp://family.webshots.com/photo/2844585890104955882lFPbob
katteryna spune:
Raluca si bebe Stefan BUN VENIT ACASA!

Selen tu ai control vineri, nu? Deci s-a spulberat planul de a ne lua de manuta si a impinge amandoua...![]()
Hai noroc sa fie bine la control si Ursulica sa se nasca usor!
39+ cu floricica
RAISA MARIA
AMR 2 ZILE
Trandafirash, mami, tati si-o intraga lume te asteapta sa ne daruiesti zambetul tau!

Danuta1979 spune:
Nu face nimeni capitol nou? Haideti mai fetelor...

Dana
36+ cu
Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1
AMR 3-4 saptamani
cristina_ana spune:
Claucia, sper din tot sufletul sa se faca bine printesica mica! Off, doamne, mi se rupe sufletul cand aud de copilasi bolnaviori!!!!
Si mi-e asa de dor de Andreiutul meu!!!! Nu l-am mai vazut de sambata! Sper sa-si instaleze parintii mei o camera web si sa-l pot vedea in fiecare zi, ca ma simt atit de rau fara el!
Astazi imi doresc sa nasc mai repede! Nu mai am rabdare absolut deloc pana pe 7 septembrie, plus ca nu mai sunt deloc sigura ca vreau cezariana, cand am auzit-o si pe Techila zicand ce dureri are!!!
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si
37+ cu
( Emma Ioana
)
POZE

fericita mamica de