Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(171)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

Manga dar cred ca tu meriti mai multe aplauze! Eu nu stiu zau cum te mai descurci cu munca! si eu am fost activa, dar nu aveam program fix si nici sefi stresanti!

Katteryna..am vazut ca si tu ai la semnatura 39+..cat e de plus??? o zi, doua trei?

Poate reuseste Monica sa ne trimita un mesaj inainte de operatie!

39 de saptamani +1 fericita mamica de jucausa

Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
Jucausa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui crocodana

Manga dar cred ca tu meriti mai multe aplauze! Eu nu stiu zau cum te mai descurci cu munca! si eu am fost activa, dar nu aveam program fix si nici sefi stresanti!

Katteryna..am vazut ca si tu ai la semnatura 39+..cat e de plus??? o zi, doua trei?

Poate reuseste Monica sa ne trimita un mesaj inainte de operatie!

39 de saptamani +1 fericita mamica de jucausa

Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
Jucausa mea

mai e un pik...sp asta aproape e gata, luni e liber...si apoi mai sunt 4 zile dupa...mai rau e ca sergiu a terminat jobul ala de o luna si nu mai am cu cine sa merg in metrou dimineata . partea buna e ca de cand merg cu el intarzii mereu, ca plecam tarziu de acasa.

MangaGirl :-) 35+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

deci eu chiar ma simt mai ok acum si am reusit sa ma intorc si sa ma ridic fara sa plang de durere. Algocalminul era de vina si eu am suferit toata noaptea , de fapt dupa 4 am reusit sa cobor sa imi iau NoSpaul (in pat) ...
multumesc mult ... daca ati vedea cum sunt imbracata ca la polul nord , am o banuiala ca pana diseara o sa imi treaca de tot

daca nu s-a anuntat nimeni intru sa fac capitol nou si apoi la recuperari ca nu e frumos sa nu stiu ce s-a discutat

Aida ... 36+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

Cristina ma bucur ca ai avut noroc!Banuiesc ca stii ca se tine la rece.Doamne ajuta sa fie bine!
Si nu trebuie sa nasti mai repede, tre sa mergi la cinema in seara asta, ai uitat?Te cred ca ti-e dor de Andreiutz
Claucia sper sa treaca repede si Alessiuta sa se intremeze rapid!

39+ cu floricica RAISA MARIA
AMR 2 ZILE
Trandafirash, mami, tati si-o intraga lume te asteapta sa ne daruiesti zambetul tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

Crocodana azi e 39 fix Deci ai ramas tot in frunte, n-ai scapat!Uite un buchetel de flori pentru deschizatoarea noastra de drumuri!

39+ cu floricica RAISA MARIA
AMR 2 ZILE
Trandafirash, mami, tati si-o intraga lume te asteapta sa ne daruiesti zambetul tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mkunigunda spune:

Citat:
citat din mesajul lui alecsxa0208

Fetelor,mai am o problema:am ajuns sa folosesc supozitoarele astea cu glicerina in fiecare zi,altfel nu mai reusesc ,cred ca am devenit dependenta de ele.Eu inainte nu aveam probleme de astea,cu o cafea ma rezolvam,dar acuma de cand cu burta mare nu mai tine,mi-e teama ca daca "depun eforturi" prea mari mi se rupe apa .Asa,rezolv simplu si usor.O fi ok?

Eu cred ca nu e nici o problema daca folosesti supozitoarele, insa eu iti propun (daca cumva nu o faci si acum) sa bei cel putin 2,5 l de apa/ceai de musetel (ceaiul pe mine m-a ajutat enorm, eu beam cam 4 cani pe zi), sa mananci muzli integral si multe fructe zemoase gen pepene, nectarine, struguri..altele nu imi vin in minte.

Ref la emisiunea de pe Zone Reality, nici eu nu am mai prins-o, cred ca s-a termninat...asta e

_
34+ cu dragostea noastra Victor

O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septoct2009 spune:

172 va asteapta
va rugam sa poftiti
Aida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mkunigunda spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxxy80

Burticilor, eu vin cu o propunere. Cine e de acord cu mine sa ridice mana sus . Eu zic sa o luam de la capat, sa incercam sa trecem peste acest episod uratel si sa ne bucuram de nasteri, de bebeii nou-nascuti. Ar fi extraordinar de frumos daca Sabina si Daciana ar reveni si ele printre noi. Cred ca fiecare ne-am scris parerea si am putea incheia subiectul. Ce parere aveti?

Kawaichan, uite o pt tine.

Si sa nu uitam ca ziua de azi ii apartine in intregime Monicai si lui Atomix Dragos:

Roxana, mami de pui nazdravan Matei (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 37+

AMR 1-2 SAPTAMANI

Ridic si eu doo deshte

_
34+ cu dragostea noastra Victor

O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.

Mergi la inceput