Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(171)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Fetelor, Raluka noastra draga nu are net (dar spera sa se remedieze problema pana mai tarziu, pe seara)

La 15:30 are intalnire cu puiutul Alex

M-a rugat sa scot niste majorete pentru Monica si a spus ca va suna pe una dintre noi daca are vesti de la fata noastra;

revin...

Dana 34s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Aida, eu chiar cred ca ar trebui sa mergi sa te vada un medic! Nu sunt normale asa dureri mari!!!!! Cheama te rog o prietena si roag-o sa te duca la spital, chiar daca nu e medicul tau. Macar sa-ti spuna cineva avizat ce poti lua.

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 37+ cu ( Emma Ioana )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

MariaI Mihail e un luptator si trebuie sa ai uncredere ca va fi totul bine. Mai ales ca a deschis si ochisorii, dragul de el! Sa ne mai scrii, ca vrem sa stim de voi.

Roxy sunt perfect de acord cu tine. imi pare rau si pentru mihaelasiaida pentru ca s-au simtit prost in anumite situatii si pentru sabina si daciana pentru ca au ales sa nu mai scrie. toate sunt fete sufletiste si e pacat, zau, e pacat sa se termine aici si asa. repet ce am spus intr-un post anterior...scriem, nu vorbim, totul e interpretabil. nimicurile astea nu isi au rostul. sunt atatea lucruri frumoase pe care trebuie sa le aplaudam si atatea necazuri reale pentru care avem nevoie de sustinere. Haideti sa incheiem postarile cu privire la acest subiect...in fond, stiti cum se spune adevarul e undeva la mijloc...si tot postand nu facem decat sa prelungim animozitatile.

hai sa ne rugam pentru Mihail si sa-i facem galerie Monicai, sa o aplaudam pe croco care chiar vrea sa nasca la 40 de sp fix...dom'le cata ambitie la fata astasi . si luci cred ca-i cazul sa mai faci o prezenta...ca au disparut niste fete din peisaj :)

aidasper sa-ti treaca spatele...eu am avut asa vreo 2 nopti dupa ce toata ziua umblasem ca tuta...de nu puteam dormi de dureri de spate si burta si oasele de la omoplati. mai las-o usor cu alpinismul, haiducia si mai stiu eu ce faci tu pe acolo. sa-ti aduc aminte ca esti gravida si ca nu se mai poate face chiar tot ce ai vrea...eu trebuie sa-mi notez in palma in fiecare zi..altfel uit. acum m-am aplecat si cand m-am ridicat am vazut stelutze...ca deh...eu cred ca mai am 55 de kile...cand de fapt cantarul arata 70.5 cu indulgenta.

ma duc la planul meu de biznis ca de azi dimineata nu fac decat sa aman inevitabilul...adik eu chiar trebuie sa-l predau azi. inconstienta mai sunt

MangaGirl :-) 35+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Stie cineva la ce ora are Monica cezariana?

Dana 36+ cu Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1

AMR 3-4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uve_got_mail spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxxy80

Burticilor, eu vin cu o propunere. Cine e de acord cu mine sa ridice mana sus . Eu zic sa o luam de la capat, sa incercam sa trecem peste acest episod uratel si sa ne bucuram de nasteri, de bebeii nou-nascuti. Ar fi extraordinar de frumos daca Sabina si Daciana ar reveni si ele printre noi. Cred ca fiecare ne-am scris parerea si am putea incheia subiectul. Ce parere aveti?

Kawaichan, uite o pt tine.

Si sa nu uitam ca ziua de azi ii apartine in intregime Monicai si lui Atomix Dragos:

Roxana, mami de pui nazdravan Matei (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 37+

AMR 1-2 SAPTAMANI

33+ , mami de sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria
http://family.webshots.com/photo/2844585890104955882lFPbob

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danutzu spune:

Maria1sunt alaturi de tine si eu, ma rog lui Dumnezeu sa resueasca operatia si sa treceti cat mai repede peste perioada aceasta dificila, sa va dea muulta sanatate si sa creasca mare Mihai. Fii optimista si increzatoare sunt sigura ca Mihai este un luptator si va recupera

Si acum.... intru si eu in galerie pentru Monica MONICA ITI TINEM PUMNII

Raluca, ma bucur ca sunteti acasa, in cuibul vostru

Pupici pe burtici!

Dana, mamica 36+ de BB Carol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

Danuta imi pare rau ca nu esti bine...si chiar nu-ti prieste nimic altceva?Oricum n-ai gusturi rele cu dovleceii pane cu usturoi!

Cristina ai fost la Ice Age? Ce au spus cei de la farmacie?Au confirmat ca au vaccinul?

39+ cu floricica RAISA MARIA
AMR 2 ZILE
Trandafirash, mami, tati si-o intraga lume te asteapta sa ne daruiesti zambetul tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

MONICA
Raluka te pupa, te imbratiseaza si iti doreste sa fii puternica!!!

Doamne ajuta sa fie totul bine!!!

BB DRAGOS

Dana 34s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uve_got_mail spune:

Citat:
citat din mesajul lui alecsxa0208

Tulibu,si eu sunt de parere ca de cat efort,mai bine supozitor
Uve_got_mail,ti-am trimis PM.
Aida,eu stiu ca algocalminul nu e permis in ultimul trimestru (scrie si in prospect),la fel si antiinflamatoarele (aspirina,nurofen),pt ca "subtiaza" sangele si nu e bine la nastere.Dar acuma o pastila-doua n-o fi foc.Poti incerca si cu unguente (Fastum gel,Ben Gay)-acuma ma dau si eu experta ca e domeniul meu

Si mai vroiam sa zic ceva apropo de cat m-a ajutat pe mine acest forum:zilele trecute ma plangeam cuiva de temerile mele legate de fibrom,operatie,doctor,etc,si concluzia a fost "of,cate probleme ai si tu".In schimb,cand am cerut fetelor parerea,imediat au sarit cu experiente ,cu exemple,si m-am calmat instant,de aseara sunt cu zambetul pe buze si mult mai optimista.Deci

38 sapt+ cu
AMR 1 saptamana

Multumesc si sunt total de acord cu tine privitor la cum sunt vazute discutiile legate de sarcina in exterior

33+ , mami de sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria
http://family.webshots.com/photo/2844585890104955882lFPbob

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Raluk, sper sa te intorci cu vesti bune de la medic!!!Crocodana, ca tot te-am auzit de biscuiti si napolitane, sa stii ca eu am facut azi o reteta gasita in cartea lui Montignac, se numeste crema fondanta de ciocolata!!!! Acum am scos-o de la cuptor si inca nu am mancat din ea, dar pare absolut delicioasa!!! SI mult mai buna decat napolitanele, na!
E adevarat ca si eu am dat-o in bara aseara cand pe la ora 10 noaptea balotam cu mare pofta o portie de papanasi de la o terasa! Eu in rest incerc pe cat posibil sa ma tin de dieta, dar dupa ce nasc o sa fie mai greu cu gatitul!

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 37+ cu ( Emma Ioana )
POZE

Mergi la inceput