Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(171)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alecsxa0208 spune:

Tulibu,si eu sunt de parere ca de cat efort,mai bine supozitor
Uve_got_mail,ti-am trimis PM.
Aida,eu stiu ca algocalminul nu e permis in ultimul trimestru (scrie si in prospect),la fel si antiinflamatoarele (aspirina,nurofen),pt ca "subtiaza" sangele si nu e bine la nastere.Dar acuma o pastila-doua n-o fi foc.Poti incerca si cu unguente (Fastum gel,Ben Gay)-acuma ma dau si eu experta ca e domeniul meu

Si mai vroiam sa zic ceva apropo de cat m-a ajutat pe mine acest forum:zilele trecute ma plangeam cuiva de temerile mele legate de fibrom,operatie,doctor,etc,si concluzia a fost "of,cate probleme ai si tu".In schimb,cand am cerut fetelor parerea,imediat au sarit cu experiente ,cu exemple,si m-am calmat instant,de aseara sunt cu zambetul pe buze si mult mai optimista.Deci

38 sapt+ cu
AMR 1 saptamana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxxy80

Burticilor, eu vin cu o propunere. Cine e de acord cu mine sa ridice mana sus . Eu zic sa o luam de la capat, sa incercam sa trecem peste acest episod uratel si sa ne bucuram de nasteri, de bebeii nou-nascuti. Ar fi extraordinar de frumos daca Sabina si Daciana ar reveni si ele printre noi. Cred ca fiecare ne-am scris parerea si am putea incheia subiectul. Ce parere aveti?

Kawaichan, uite o pt tine.

Si sa nu uitam ca ziua de azi ii apartine in intregime Monicai si lui Atomix Dragos:

Roxana, mami de pui nazdravan Matei (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 37+

AMR 1-2 SAPTAMANI

Votez pentru asta!

Dana 36+ cu Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1

AMR 3-4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Ce m-am bucurat ca ne-a scris Maria si cum zicea Tulibu, poate ca intre timp a inceput sa puna pe el.
Crocodana, cred ca nu mai ai rabdare ca vad ca ai deja 39 de saptamani.

34+ cu Matei si mamica strengarului David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

Luto da ....39 de saptamni si o zi..maine doua si tot asa...dar cum nu am nici un semn...banuiesc ca mai dureaza..
Ha ha aha mai am un pic si ma prind din urma ca sa zic asa fetele "mai mici" cu cezarienele!
Selen

Haide Moni!!!

39 de saptamani +1 fericita mamica de jucausa

Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
Jucausa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

kawaichan nici nu ma asteptam la altceva de la tine. Intotdeauna vei juca rolul victimei in astfel de situatii si niciodata nu vei recunoaste ca ai gresit si cum este normal sa iti ceri si scuze

Chiar vrei sa iti numar mesajele agresive si nervoase care le-ai scris?
Ca un om echilibrat ce esti ai fi putut sa iei o pauza si o gura de apa si incerci sa intelegi ce se intampla. Ai fi putut sa intrebi un moderator de pe ce IP se tot logheaza si iti "modifica" listele. Dar oare daca intreb eu un moderator ce parere are de mesajele tale ?
Vrei scuze sa imi cer? Pardon , cred ca tu esti prima care trebuie sa faci pasul asta pt ca eu nu ti-am dat motiv sa scrii ce ai scris. Ca nu mi te-ai adresat personal? Asta si mai trebuia sa ma acuzi pe degeaba ca eu fac nu's ce modificari , dar se stie foarte bine ca eram doar cateva care schimbam capitole si umblam la liste , deci m-am simtit vizata si eu si celelalte persoane implicate in asta. So , esti libera sa iti ceri scuze pentru modul in care ai procedat.

Ai reactionat asa din pasiune , am inteles , doar tu ai voie. Hm! Eu nu aveam voie sa pun pasiune si ironie ca nu avea nimeni parola sa schimbe capitolul. Ironia mea a fost de neacceptat in comparatie cu agresivitatea ta care era mai ok

Si cand m-am referit la monique ai fi putut sa o treci si in lista de "Bun venit pe lume ..." nici vorba sa uit ca a nascut in 20

Si pentru ca stiu ca va ramane in coada de peste , nu ma astept la altceva , ignor total fata pana cand iti vei cere scuze de iesirile necontrolate (eu am venin tu nu ai) si nu numai mie , ci tuturor fetelor care s-au simtit lezate.

Eu una imi cer scuze fetelor pentru asa situatie pe care nu am vrut sa o continui si azi si drept urmare am trimis devyllei PM la 9:48 :" Pentru ca nu vreau sa continui disputa la odisee , fetele nu merita asa ceva , te rog sa citesti aceste cateva randuri. Nu vreau sa ma justific in nici un fel fata de tine , doar ca tinem foarte mult la tine.
Insa sa stii ca mi-a lasat un gust amar ca tu in umbra prieteniei alegi si ti se pare ok agresivitatea in locul ironiei si a copilariei ("Insa Aida draga...ai dat dovada de multa copilarie...daca Mihaela a fost agresiva...ultimile tale postari,lasa-ma sa-ti spun ca au fost de-a dreptul in batjocora,cu o ironie de doi lei...ce o folosesc liceenii pe la colturi.").
Mie una nu mi se pare normal sa fiu agresata si sa tac si culmea e ca au fost agresate mai multe fete prin modul de exprimare si acum nu a fost prima data cand a facut-o.
Niste scuze din partea ei ar fi ajutat , dar ea nu se coboara pana acolo sa isi accepte greselile ...
Ar fi multe de zis dar nu are rost sa continui pt ca anii de prietenie dintre voi au ales , si e cumva normal , dar asta nu inseamna ca mi se pare normal modul tau de a ma acuza si a alege.
Eu iti doresc in continuare cu sinceritate tot binele din lume "

Si cu asta nu mai am de zis referitor la acest subiect

Aida ... 36+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

Buna fetelor!
Maria Doamne ajuta sa fie bine!Vineri, cand pentru mine si fetita mea este ziua cea mare ma voi gandi la tine si la Mihail care este un luptator inca de pe acum!Sunt sigura ca va fi bine!Mergi inainte cu toata increderea in Dumnezeu!

39+ cu floricica RAISA MARIA
AMR 3 ZILE
Trandafirash, mami, tati si-o intraga lume te asteapta sa ne daruiesti zambetul tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxxy80

Burticilor, eu vin cu o propunere. Cine e de acord cu mine sa ridice mana sus . Eu zic sa o luam de la capat, sa incercam sa trecem peste acest episod uratel si sa ne bucuram de nasteri, de bebeii nou-nascuti. Ar fi extraordinar de frumos daca Sabina si Daciana ar reveni si ele printre noi. Cred ca fiecare ne-am scris parerea si am putea incheia subiectul. Ce parere aveti?

Kawaichan, uite o pt tine.

Si sa nu uitam ca ziua de azi ii apartine in intregime Monicai si lui Atomix Dragos:

Roxana, mami de pui nazdravan Matei (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 37+

AMR 1-2 SAPTAMANI

Eu sunt de acord!

Dana 36+ cu Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1

AMR 3-4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Maria, imi pare extraordinar de rau ca trebuie sa treci printr-o asa suferinta! Am vrut sa te sun de multe ori, dar iti spun sincer ca nu mi-am gasit cuvintele de incurajare. Chiar nu stiu ce as putea sa-ti spun care sa te ajute in mod real. Incerc sa-mi imaginez prin ce treci si imi dau lacrimile instantaneu. Ma rog din tot sufletul ca operatia de vineri sa reuseasca si sa va puteti bucura in sfarsit de puiul vostru! Te imbratisez cu drag!

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 37+ cu ( Emma Ioana )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

diamar da....nu mai am rabdare....vegetez asa...nici o durere nimic..parca mi-as dori o contractie ceva...nici nu stiu..ieri am fost vreo 3 ore plecata prin oras...plimbare, probat carucioare..tot ieri am vizitat un bebe de 3 saptamnii..mama ce l-as mai fi pupat un pic....dar rabdare rabdare, vine ea fetita mea!

39 de saptamani +1 fericita mamica de jucausa

Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
Jucausa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

MONICA!!

BEBE DRAGOS!

39+ cu floricica RAISA MARIA
AMR 2 ZILE
Trandafirash, mami, tati si-o intraga lume te asteapta sa ne daruiesti zambetul tau!

Mergi la inceput