Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(171)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

algocalmin , ok , atunci asta sa fie . Merci mult
Nu merg la spital cu taxiul pt ca imi este foarte greu oricum sa stau in partea dreapta cu sotul meu care stie sa ma care ... dar oare cum va fi cu altcineva ... Faza e ca daca eu sunt la volan nu simt zdruncinaturile ...

MariaI ma bucur nespus ca ai scris. Si totusi cam cum este situatia? Ce diagnostic au pus? si toate cele bune!

... nu am facut azi nimic , doar am bolit ... si acum am de recuperat un capitol intreg ... ooof , si imi ia atat de mult sa scriu un mesaj

Aida ... 36+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uve_got_mail spune:

Citat:
citat din mesajul lui MariaI

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana
Ce ma bucur ca ai scris
Sa ai putere sa fii tare pentru baietii tai si operatia de vineri sa fie ceea ce-i trebuie lui Mihail.
Noi ne rugam in continuare pentru el sa fie un luptator asa cum a fost pana acum.
In greutate a luat ? Ce papa ?

Cea mai fericita 37 + cu

In greutate nu a luat, probabil ca a mai pierdut. Se nascuse cu 1700 g si ultima data cand am avut curaj sa intreb (acum vreo saptamana) avea 1400 g. Nu am mai avut curaj sa intreb ca oricum privelistea e suficienta sa scoata din om si ultimul dram de incredere. Are vreo doua perfuzii in permanenta si ii dau glucoza printr-un tubulet direct in stomacel.

Maria
Alex (6 mai 2004) si BB nou 28+
http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/

mare 2009

Maria, fii increzatoare si sper din tot sufletul ca vineri dupa operatie sa ti se spuna ca se va rezolva totul si va fii bine. Noi toate ne rugam pntru asta!

33+ , mami de sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria
http://family.webshots.com/photo/2844585890104955882lFPbob

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uve_got_mail spune:

Citat:
citat din mesajul lui alecsxa0208

Luto,cu somnul m-am chinuit si eu cateva saptamani bune atunci cu caldurile mari.Ma trezeam noaptea sa merg la toaleta,dupa care faceam greseala sa dau o raita prin frigider,sa beau apa ,sa dau drumul la televizor,si adio somn vreo 2-3 ore,imi venea sa plang de nervi.Mai dormeam si ziua tot asa,cate o cola (rar) si ciocolata seara si adio somn.
Acuma Doamne-ajuta vad ca m-am reglat,probabil se pregateste organismul pt noptile albe care urmeaza,dar am si renuntat la obiceiurile anterioare si ma fortez sa stau in pat.

Uve got mail,eu tocmai m-am programat la epilat la cosmeticiana mea (vreau sa ma fac axilar si inghinal),si se "baga" sa ma faca chiar daca nasc peste cateva zile.Daca vrei,ti-o recomand si tie,are salonul pe la Obor,dar nu stiu cand mai are liber.

Fetelor,mai am o problema:am ajuns sa folosesc supozitoarele astea cu glicerina in fiecare zi,altfel nu mai reusesc ,cred ca am devenit dependenta de ele.Eu inainte nu aveam probleme de astea,cu o cafea ma rezolvam,dar acuma de cand cu burta mare nu mai tine,mi-e teama ca daca "depun eforturi" prea mari mi se rupe apa .Asa,rezolv simplu si usor.O fi ok?

Si emisiunea aceea de pe Zone reality cu nasteri nu mai este?Eu nu am mai prins-o,si nu stiu la ce ora era.

38 sapt+ cu
AMR 1 saptamana

Saru' mana, eu mai am destule saptamani sper, o sa caut in zona dar imi poti trimite detalii pe PM, daca nu gasesc nimic o sa o sun din timp, macar pentru nastere

33+ , mami de sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria
http://family.webshots.com/photo/2844585890104955882lFPbob

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tulibu spune:

eu ma duc sa intind rufe si apoi sa platesc cablu, revin mai tarziu. Sper intre timp, sa terminam cu atitudinea imatura de pana acum si sa acceptam ca sunt lucruri mai importante in viata decat liste si modificari aduse acestora.
kawaichan nu cred ca atunci cand vei naste tu, asa cum face monica acum ai vrea sa fie lumea acaparata de probleme de genul asta. eu cred ca pe tine te-a afectat, dar tu ai inceput cu tot felul aprecieri ce nu isi aveau locul nicaieri, mai ales aici. Nu te obliga nimeni sa faci nimic, iar daca faci, faci de placere fara sa scoti ochii nimanui cu cat timp ai pierdut tu si ce maniace sunt celelalte fete ca nu procedeaza ca tine.
Drept urmare a reactiei tale atat daciana cat si sabina s-au suparat si nu mai vor sa intre pe forum, sper ca esti multumita si ca apreciezi prietenia lor cat si pierderea lor.
Eu sper ca am terminat cu aceste copilarii si ca vom continua sa ne ocupam de lucruri mai importante, ce se preteaza eventual varstei pe care o avem.
Imi cer iertare daca am suparat pe cineva, dar asta e parerea mea si o sustin in continuare, cui nu ii convine ma poate ignora.

Ioana 30+
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

Citat:
citat din mesajul lui tulibu

crocodana de unde pot sa aflu cum calc cei de la sect 2 cic? ca tare sunt curioasa

Ioana 30+
bebe

tulibu, eu am gasit aici si in pagina imediat urmatoare...de fapt am citit tot topicul Ingirjirea copilului CIC(4) e la probleme legislative...
cate despre acte necesare si cum arata adeverinta aia de venit...am pt sectorul 6 site ul www.protectiacopilului6.ro/document.php?doc=22 br / " target="_blank">dgaspc banuiesc ca exista unul simialar si pt sectorul 2..
oricum din ce am constatat adeverinta este una si aceeasi ..doar calculeaza ei altfel..nu stiu de ce

39 de saptamani +1 fericita mamica de jucausa

Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
Jucausa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tulibu spune:

merci frumpos crocodana

Ioana 30+
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

Citat:
citat din mesajul lui mkunigunda

Monis5 si Crocodana, multumesc frumos de lamuriri, fac si eu ca Vic, ca deh si eu sunt tot capricorn, o sa ma duc peste ei.
Ideea este ca daca cei de la conta refuza sa inteleaga si sa aplice legea (inclusiv ref la cei 15% compestie si prima de nastere - fetele care au nascut de la noi mi-au zis ca nu au primit nimik, dar nici nu au depus cerere..) unde ma pot duce sa ii reclam?
Monis5, in soft cica este asa, in fiecare luna se recalculeaza valoarea indemizatiei/zi, astfel ca pentru calcul indemnizatie luna 2 de prenatal se iau in considerare 5 luni lucrate + 1 luna de concediu medical. Luna 3 = 4 luni lucrate + 2 medical etc, pana la 126 de zile.

_
34+ cu dragostea noastra Victor

O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.

eu sunt berbec...si clar ca nu cedez usor..dar pe mnine mai mult decat diferenta de 15% m-a ars faza cu plafonarea incorecta si ma gandesc sa ii actionez in instanta...la sectia 8, conflicte de munca si asigurari sociale..MOana mi-a zis ca nu e deloc complicat..problema e de fapt in acest caz textul legii..daca ai venituri constante nu conteaza daca plafonezi media sau luna insa in cazul meu, fiind variabile, conteaza f f tare pt ca eu cand am luat mai mult am platit mai mult la asigurari si nu e normal sa interpreteze asa legea doar pt ca folosesc un soft..

39 de saptamani +1 fericita mamica de jucausa

Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
Jucausa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Burticilor, eu vin cu o propunere. Cine e de acord cu mine sa ridice mana sus . Eu zic sa o luam de la capat, sa incercam sa trecem peste acest episod uratel si sa ne bucuram de nasteri, de bebeii nou-nascuti. Ar fi extraordinar de frumos daca Sabina si Daciana ar reveni si ele printre noi. Cred ca fiecare ne-am scris parerea si am putea incheia subiectul. Ce parere aveti?

Kawaichan, uite o pt tine.

Si sa nu uitam ca ziua de azi ii apartine in intregime Monicai si lui Atomix Dragos:

Roxana, mami de pui nazdravan Matei (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 37+

AMR 1-2 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

MariaI, vineri ma voi ruga pt puiul tau. Totul va fi bine, trebuie sa fie bine. Te rog sa nu-ti pierzi optimismul.

Roxana, mami de pui nazdravan Matei (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 37+

AMR 1-2 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Ufff....iar am vomitat...m-am saturat. Mi-e mila si de bebita mea ca se contorsioneza toata cand vomitParca nimic nu-mi mai prieste (cu exceptia dovleceilor pane cu usturoi...dar nu pot manca zilnic din astia). Gata, m-am plans si eu la cineva, ca la sot nu pot ca se panicheaza tot si ma trezesc ca mai si pleca de la munca si vine acasa.

Pt. fetele care stau aproape de zona concertului Madonei...avem zi grea astazi. Zboara deja elicopterele de numai. Strada pe care stau de la 5 se blocheaza, asa ca diseara poate ma scoate sotul la o plimbare pe jos spre concert...sa auda si urechile mele cum suna Madona..macar de la distanta, ca nu vreau sa ma aglomerez pe acolo.

Aida, multa sanatate

Dana 36+ cu Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1

AMR 3-4 saptamani

Mergi la inceput