King of Pop Michael Jackson (7)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anka77 spune:

Ahhhh., articolul asta mi-a mers la inima....ne-a razbunat.Madonna lui peste, m-a enervat de cand a venit.S-a scuns de okii presei, fani ioc,oricum ea a venit aici pt orice altceva dar nu pt fani.Camere inchiriate la nspe hoteluri, diversiuni peste diversiuni.Nu a salutat pe nimeni frate...da cine esti bai nene?Ti se permite orice doar pentru ca esti Diva?
De cate ori a fost Michael undeva fara sa fie fotografiat,FARA SA ISI SALUTE FANII?????NO WAY, cum era la hotelul unde statea el...f multi faniin delir( pe care iesea sa ii salute), la madam scartz...nu cred ca au fost.
Bina ca s-a terminat...sper sa nu mai vina

if you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be deal with. – Michael Jackson
-He's not coming back
Because he's sleeping with Me
SHA`MONE!!!!

Mergi la inceput

IL IUBESC PE BENDEAC.....DOAMNE CE A SCRIS PE BLOGUL LUI....CITIT FETELOR.....
http://mihaibendeac.ro/archives/1029

if you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be deal with. – Michael Jackson
-He's not coming back
SHA`MONE!!!!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Neata gagici-iubitoare-de-Michael-4-ever!!!!

Anka suppppperba melodia de azi, imi canta deseori in cap (pe linga alte vrabiute si ciripele ). Glumesc si eu ca sa nu incep sa iarasi. Stiu ca Michael era intotdeauna tare sentimental cand interpreta cantecul asta. Probabil il rascolea mult, amintiri, chestii... numai el stie.
Asa, si apropos de RTL, am vazut programul, deci la 18:00 e emisiunea aia, am sa bag si eu un ochi, daca o sa fiu lasata...

Am intrat pe linkul pus de tine in germana si am gasit cam acelasi text, acea prezentare succinta a ceea ce va arata emisiunea (pe care ai tradus-o tu in engleza).
Incerc o traducere: "Cat de creduli sunt teoreticienii conspiratiei? - povestea adevarata a celui mai recent film Michael Jackson. Cum a ajuns la intreaga lume, in numai 28 ore, un scurt film auto-produs (?!). Ca urmare a teoriilor conspiratiei din ce in ce mai absurde tesute in jurul lui Michael Jackson, RTL-Magazin a re-creat scene "explozive", in care un om coboara dintr-o masina de medicina legala. "Exploziv" arata, de asemenea, modul extraordinar de rapid in care se raspandeste un film dupa ce este postat pe World Wide Web."

Din ce inteleg eu, se vrea a fi un experiment si-atit. Cam dur experiment pt fanii lui care inca spera si se pot agata de orice

Super articolul scris de Alice Nastase despre Madonna, hihihihihiii, ma unge pe suflet.
Si, in acelasi timp, realizez pt a nu shtiu cata oara, ca asa concerte cum facea Michael nu vom mai vedea noi nicicand. (am fost si la Rolling Stones dar tot nu se compara, cu toata scena lor detasabila si alte efecte grandioase, ce e drept)

Hobby

www.youtube.com/watch?v=l9lq8oaK5Mw" target="_blank">
"If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and then make a Change"

"Man in the Mirror" - Michael Jackson

Mergi la inceput

Mi-ar fi placut mai mult daca de ex faceau in holul hotelului un colt cu desene de-ale lui, albume, fotografii indeite...nu stiu ceva special..eventual muzica lui cantata mai incet( ca doar nu or fi toti fani), decat sa mai scoata si ei un ban gramada...
Sa nu te superi bulinuta, tu doar ne-ai semnalat ....asta e parerea mea

-He's not coming back
SHA`MONE!!!!

Mergi la inceput

Anka daca imi permiti, si o alta varianta a melodiei zilei. Imi place mult ca sunt toti aici.

Hobby

Mergi la inceput

Danat intra si pe blogul lui bendeac..m-a uns pe suflet

-He's not coming back
SHA`MONE!!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anka77

IL IUBESC PE BENDEAC.....DOAMNE CE A SCRIS PE BLOGUL LUI....CITIT FETELOR.....
http://mihaibendeac.ro/archives/1029

Bravo lui Michael Bendeac! Mi-a placut ce a scris (inafara laudelor cam exagerate, totusi, aduse cantaretilor autohtoni)
Dar a descris f bine ce se intampla la concertele lui Michael, cu toate ca el nu a participat la niciunul, ca era prea mic

Hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

super Bendeac
anka nu fac bani..dau camera gratis celor ce vin primii pe 29 august de acum incolo in fiecare an

bulinuta mamica de bulinel dragutel

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Danat imi place si versiunea asta, dar cred ca sunt mai "masochista".Imi place mai mult varianta cealalta...
O SA FIE WEEKEND MICHAEL JACKSON LA MTV..SAMBATA SI DUMINICA DE LA 12 LA 16 IUPIIII

-He's not coming back
SHA`MONE!!!!

Mergi la inceput