King of Pop Michael Jackson (7)
Raspunsuri - Pagina 9
danat spune:
Ca sa ne si distram putin pe ziua de azi, hai sa va arat ce gasisem eu ieri, si asa tare mi-as fi dorit sa pot adauga unul din ele la semnatura...insa mi s-a spus ca nu este posibil asa ceva pe DC (deocamdata)
Iata:
http://www.simpsonscity.com/weblogs/upload/2452/713819274a730117047dd.gif
http://www.boggsville.com/moonwalk/img/move.gif
http://victoryclub2000.ifrance.com/ImagesNew/michael.gif
http://www.greetingspring.com/files/anims/thumbnails/1232_sm.gif
http://media.photobucket.com/image/michael%20jackson%20gif%20moonwalk/GanondorfandBowser/Michael-jackson3.gif
Hobby
www.youtube.com/watch?v=l9lq8oaK5Mw" target="_blank">
"If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and then make a Change"
"Man in the Mirror" - Michael Jackson
anka77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bulinuta27 super Bendeac anka nu fac bani..dau camera gratis celor ce vin primii pe 29 august de acum incolo in fiecare an bulinuta mamica de bulinel dragutel Poze noi www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica Poze |
Aha am inteles,eu nu am dat scroll in jos pe pagina, am citit doar prima parte a articolului ...scuze
if you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be deal with. – Michael Jackson
-He's not coming back
Because he's sleeping with Me
SHA`MONE!!!!
anka77 spune:
Si mie mi-ar fi placut s aputem avea gif-uri la semnatura poate intr-o zi cine stie...
vazusem si eu unele super dar din pacate...
if you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be deal with. – Michael Jackson
-He's not coming back
Because he's sleeping with Me
SHA`MONE!!!!
motanik spune:
Neatza tuturor.
Danutza, super gifurile!
Super si melodia zilei.
Auziti, aseara am stat pe hoax o gramada, aia acolo se tot contrazic, cum ca rtl ar fi recreat un clip pe self made pe care l-au gasit si ei la randul lor. Ca nu rtl ar fi facut clipul asta.
Acum nici nu stiu ce sa zic, dar chiar isi pot permite orice oamenii astia? Nu ii trage nimeni la raspundere?
--------------------
Andra si bebe Theodora Povestea noastra
Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson.
iliuta spune:
Neata fetele. Vreau si eu pe listuta fan club ( VA ROGGGG)..
Fetelor incerc sa va citesc si eu din urma. Nu prea mult pt ca n-am timp . Vad ca voi cititi si carti cu Michael. O sa ma interesez sa vad daca sunt si pe aici.
M-am uitat si eu la filmulet. Mi se pare o maaare prostie. Oricat am vrea sa credem ca nu e asa, Michael is dead....
Fetele eu am fost la concertul din '92 la Bucuresti. Aveam 13 ani....N-o sa-l uit niciodata. Nu cred ca voi mai avea ocazia sa merg la un asemenea show........
Nu mai zic nimic...deja ma ia nostalgia....:(
dariaevelin spune:
melku iti multumesc pentru mesaj! simteam deja ca vorbesc....cam singura. si nu,nu sufar de mania persecutiei, e firesc ,de altfel ca intr-un grup inchegat, cei care nu-s foarte locvace sau participatori activi sa fie tratati ca atare....totusi eu m-am straduit sa particip-in felul meu,chiar daca nu cu "vorba",macar cu materialele pe care le am.
Da,am impresia,din pacate(!), ca acea fundatie e una "pirat". Totusi, revin cu rugamintea, daca cumva stiti care ar fi fundatia lui, va rog sa-mi dati de stire. Imi doresc enorm sa donez. Am mai facut-o si pana acum( cu gandul la el, dar catre sarmanii "mei"- adica din cartier, din oras, orfelinate, asociatii caritabile etc), totusi ,de data asta mi-as dori s-o fac exact catre fundatia lui ca fiind o mica particica din ceea ce el facea.Probabil ca-mi voi lua si tricou, dar acela-l iau pentru mine, pe langa asta,doresc totusi sa particip,intr-un fel, la misiunea inceputa de el. E felul meu de a-l simti aproape si a-i continua indemnul!
In alta ordine de idei, vroiam sa va spun ca am toate albumele mp3. Daca doriti o melodie anume( inclusa pe albume) dati-mi de veste. Din pacate,nu am timpul necesar sa le urc pe toate pe mail.
cat despre filmuletul care circula...sincer(desi mi-as dori!) il consider doar fie: 1) o politica de marketing; fie 2) o dorinta/speranta a unui iubitor de-al lui ca el sa fie in viata,exprimata intr-un alt mod(chiar daca putin sadic).
edit ca sa va spun ca mai am cateva poze dragute(dar salvate in comp) deci le pun pe mail( sunt mici,ce-i drept,dar atat de frumoase....incat nu ma pot abtine sa nu vi le arat).Pe blog am pus cea in care eu il vad ca fiind superrrrrrrrrrrrrrr hot! pentru mine asa e cel mai sexy. ba chiar mai mult! E hot-hot!
purple_blue spune:
Dariaevelin sa nu crezi asta cu "cercul inchis".
Fiecare atunci cand scrie... este foarte important pt. el si isi pune gandurile cu grija..si poate nu de fiecare data reactia e cea dorita. Si atunci te simti vorbind singur. Dar, ce sa facem .
Gandeste-te cum ar fi daca ne-am intalni toate . Care, ce ar vorbi, cat, cum, cine i-ar raspunde...Cred ca la cate avem fiecare de spus, ar iesi un zuzu land
"You are the cry that turns to laughter, the sweetness and the morning after"
dariaevelin spune:
purple_blue ,nuuuuuuuuuu! nu simt "cercul inchis", asta si subliniam,poate n-am stiut sa ma fac bine inteleasa. Doar multumeam pentru un raspuns, pt ca chiar m-am bucurat de el fara a "reprosa" sau specula vreun cerc inchis.
melku spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dariaevelin melku iti multumesc pentru mesaj! simteam deja ca vorbesc....cam singura. si nu,nu sufar de mania persecutiei, e firesc ,de altfel ca intr-un grup inchegat, cei care nu-s foarte locvace sau participatori activi sa fie tratati ca atare....totusi eu m-am straduit sa particip-in felul meu,chiar daca nu cu "vorba",macar cu materialele pe care le am. Daria si tigrutul vesel, Brien |
io ce sa mai zic cand pun aici tot felul de linkuri cu chestii bune si frumoase despre MJ si nu sufla nimeni o vba si cand apare vreo prostie gen a inviat, n-a murit, a folosit sosie, zbarnaie forumul!
pai nu vedeti ca-si bat joc de noi???!!!
da' e-n regula. sunteti grozave pe alte parti!
Daria io tind sa cred ca el personal nu mai detinea nici un fel de fundatie. nu stiu de ce, n-as putea sa spun, poate si pentru ca nu mai avea cu ce s-o sustina financiar. habar n-am. dar io asa cred.
poate sa donezi fundatiei lu' frate-su Jermaine, nu stiu cum ii zice, tot ceva cu heal.
sau, mai degraba, uneia din lista pe care ti-am pus-o io ca el pe alea le-a sustinut. incearca sa gasesti webpage-ul unora dintre alea si vezi ce gasesti.
Adina si Daria
danat spune:
Dariaevelin stai linistita, esti oricand binevenita aici cu pareri, materiale, tot ce vreisa spui (ca oricare alt iubitor de Michael). la cate suntem pe-aici, cred ca am trecut toate prin faza de "vorbit singure" mai mult, sau mai putin.
Pe mine una, admiratia, dragul de Michael, ma fac sa vorbesc chiar si singura despre el, numai sa pot impartasi cuiva ce fel de om a fost, ce a facut el pe lumea asta si ce am inteles eu, altii, din asta. Cred ca micile orgolii chiar nu-si au rostul aici
Hobby
www.youtube.com/watch?v=l9lq8oaK5Mw" target="_blank">
"If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and then make a Change"
"Man in the Mirror" - Michael Jackson