King of Pop Michael Jackson (7)
Raspunsuri - Pagina 7
motanik spune:
Anka, adica ne-au servit o gogoasa? Pe un subiect atat de sensibil???
Unde scrie, da-ne un link ceva.
Jigodiile, nu pot sa cred, cum ma sa te joci cu durerea atator oameni??
--------------------
Andra si bebe Theodora Povestea noastra
Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson.
anka77 spune:
de pe un forum:
Here's the German text again:
Köln (ots) – Wie leichtgläubig sind Verschwörungstheoretiker? – die wahre Geschichte des neuesten Michael-Jackson-Videos. Wie ein selbstproduzierter Kurzfilm in 28 Stunden um die Welt ging. Nach den immer absurderen Verschwörungstheorien um Michael Jackson hat das RTL-Magazin “explosiv” Szenen nachgestellt, auf denen ein Mann aus dem Wagen eines Rechtsmediziners steigt. “explosiv” zeigt auch, wie sich das Video danach in Windeseile im World Wide Web verbreitete.
In engleza:
My translation:
“After the conspiracy theories about Michael Jackson had become more absurd, RTL magazine “explosiv” re-enacted scenes, where a man gets out of the vehicle of a coroner. “explosiv” also shows, how the video was spread in the world wide web with lightning speed.”
As ruga-o pe Danat sa ne spuna exact
si un link in germana
http://www.medienhandbuch.de/news/aktueller-programmhinweis-donnerstag-278-1800-uhr-in-explosiv-28184.html
if you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be deal with. – Michael Jackson
-He's not coming back
Because he's sleeping with me
SHA`MONE!!!!
mj_girl spune:
buna dimineata fetelor
M, I love you more
superba melodia zilei, imi place cum arata M aici.
pentru tot ce faceti aici.
azi imi fac tricouldesi inca nu am decis inca foto finala, e foarte greu
I'll be there, I'll be there, just call my name, I'll be there...
anka77 spune:
Fetele, me gandeam ...are cineva mp3 cu melodia I`ll be there,dar interpretata cand era adult , nu pustiulica...vreau sa imi pun ton de apelJUST CALL MY NAME AND I`LL BE THERE...
Ati vazut la min 2:54 cum face?cand se aseaza in genunchi si cu mana stg isi mangaie bratul drept...ma gandeam cu cata disperare isi dorea pe cineva alaturi de el.....parerea mea....of Doamne, si eu unde eram?
if you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be deal with. – Michael Jackson
-He's not coming back
Because he's sleeping with me
SHA`MONE!!!!
bulinuta27 spune:
mi se pare asa o bataie de joc ce au facut astia..trist
motanik scuze ...io am pus porcaria
anka m-ai rut cu melodia ..plang la prima ora..am o dispozitie proasta azi si m-a terminat
bulinuta mamica de bulinel dragutel
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
mj_girl spune:
anka, in disperare de cauza eu am inregistrat direct cu telefonul si apoi am salvat ca sunet de apel, m-am chinuit putin,
dar unele sunt chiar reusite
I'll be there, I'll be there, just call my name, I'll be there...
mihutza11 spune:
Superba melodia zilei.. si ce traire are in el..
Cu filmuletul ala eram sigura ca era o gluma proasta.. si apropo de asta vede si sotul meu pe Libertatea si imi zice ca traieste MJ, la care eu il dezumflu imediat, si el pai de unde stii? pai uite ca-s informata, am sursele mele de incredere..
Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
anka77 spune:
Bulinutza , same here....si eu am o stare super- nasoala, nu stiu de ce imi vine sa plang din senin.De fapt stiu.....melodia asta imi rupe sufletul in doua de cate ori ma gandesc la ea si la versul asta: Just call my name and I`ll be there,cata singuratate adunase...cata durere
Ufff ca nici nu pot sa plang cum trebuie ca ma enerveaza astia cu Madonna lor la televizor
Asa .... sa continui.....o sa incerc si eu sa inreg cu tel medodia asta de pe youtube, ca nu am pe niciun album cantata de el adult, sper sa iasa ceva-ceva
-He's not coming back
Because he's sleeping with Me
SHA`MONE!!!!
purple_blue spune:
Cititi http://www.coffeechat.ro/2009/08/madonna-loredana-americii/ . Merita. Si Alice Nastase e "ca noi".
Melodia zilei e . Na, ca nu am mai de mult ca m-ati tot facut sa rad. Dar, nu e nici o problema. Ma gandeam ca am devenit insensibila sau imi trece. Si e ceva ce nu vreau sa imi treaca.
Cand aud "where there is love, I'll be there"...
Stirile ca ar trai aduc speranta fanilor, nimeni nu ar trebui sa isi bata joc de asa ceva. Dar, cum MJ vinde tot. Urat!!!!!
Am ajuns cu, cartea doar la pagina 38, deja mi-e greu sa citesc. DAR ochiul meu de bagator de vina a gasit deja niste neconcordante. Nu sunt lucruri rele, doar intamplari prezentate diferit fata de "Moonwalk". Si atunci ma intreb care-i adevarul. Un exemplu mic: in "Moonwalk" erau acasa cand i-a anuntat ca merg la auditie Motown. In "Magie si nebunie" erau la Chicago, si Katherine a aflat la telefon ca au plecat la Motown, fara sa o anunte. I-a spus cineva cand a sunat la hotel si nu i-a gasit.Deci?
"You are the cry that turns to laughter, the sweetness and the morning after"
anka77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihutza11 Superba melodia zilei.. si ce traire are in el.. Cu filmuletul ala eram sigura ca era o gluma proasta.. si apropo de asta vede si sotul meu pe Libertatea si imi zice ca traieste MJ, la care eu il dezumflu imediat, si el pai de unde stii? pai uite ca-s informata, am sursele mele de incredere.. Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008 Pozici www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor Povestea americancei |
Da ma macabra gluma pe bune....o sa ma uit diseara pe RTL sa vad emisiunea lui peste...nu inteleg eu f bine germana, al meu sot nu o sa fie acasa sa imi traduca, dar un rezumat tot oi fi capabila sa fac.O sa arunc si eu pe Libertatea un oki s avad ce zic aia acolo...
Hihih, tare faza cu sursele de incredere
-He's not coming back
Because he's sleeping with Me
SHA`MONE!!!!