King of Pop Michael Jackson (7)
Raspunsuri - Pagina 4
iliuta spune:
Buna fetele. Eu sunt Mihaela. Sper ca ma primiti si pe mine in gasca. Am fost si sunt o mare fana a lui Michael.Va rog sa ma treceti si pe mine pe prima pagina.
Before you judge me try hard to love me......
danat spune:
Putin off topic, apropos de discutiile voastre ref la Madonna, ascult acum emisiunea cu Mircea Badea si savurez comentariile lui acide referitoare la personalitatea Madonnei Si constat cu bucurie, ca si lui Mircea Badea ii place MJ si il regreta...
Dana mama lu' Radu Stefan
Hobby
www.youtube.com/watch?v=l9lq8oaK5Mw" target="_blank">
"If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and then make a Change"
"Man in the Mirror" - Michael Jackson
oana_n spune:
Atunci o pt Mircea Badea. Mi-e mai drag cu inca 5% in plus.
iliuta bun venit! te asteptam sa ne impartasesti din gandurile tale.
Ma duc sa mai vad o data filmuletul lui astrojunkie
Anculina spune:
Buna fetelor!
Sunt pe aici, , va citesc, ma amuz, ma intristez, doar ca sunt intr-o dispozitie mai taciturna...am intrat doar sa va zic ca sunt pe aici si ca va pup si ca ma enerveaza Madonna cu concertul ei...
Speranta e un lucru bun. Iar lucrurile bune nu dispar niciodata!
danielac spune:
sper ca stirea asta sa va placa:
"LONDON TRIBUTE CONCERT TO HONOUR JACKSON IN 2010A London concert honouring MICHAEL JACKSON is set to go ahead in 2010 - on what would have been the star's 52nd birthday.
Two planned tribute shows in the U.K. capital to mark the singer's 51st birthday on 29th August (09) were cancelled earlier this month (Aug09) after organisers failed to secure enough star names to complete the lineup.
Bosses at AEG Live, the promotion firm behind the King Of Pop's ill-fated comeback concerts at London's O2 Arena, had planned to stage the gigs in memory of Jackson, who was due to perform his 50-date This Is It residency at the venue this summer (09).
The company is now working on a star-studded extravaganza to take place on what would have been the singer's 52nd birthday next year (10), according to The London Paper.
AEG chief executive Randy Phillips says, "It could still happen. It will probably be next year, on his birthday. Michael was a genius and his vision would have made This Is It the greatest arena show."
An official tribute concert honouring the star will be held in Vienna, Austria next month (Sep09)."
danat spune:
Nush ce m-a apucat...mi-e tare, tare dor de el ...imi lipseste mult...cand citesc ce scrieti, ma gandesc ca ar fi mai avut atit de multe de spus, avea atit de multe idei, cred ca astea l-ar fi ridicat din nou si l-ar fi salvat
Michael mereu in inima mea
Dana mama lu' Radu Stefan
Hobby
www.youtube.com/watch?v=l9lq8oaK5Mw" target="_blank">
"If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and then make a Change"
"Man in the Mirror" - Michael Jackson
anka77 spune:
pentru Mircea...Apropos de el, la cateva zile dupa ce a murit Michael, zicea intr-o emisiune sa este intrebat pe blog de ce nu comenteaza in niciun fel moartea lui Michael.A raspuns simplu dar cu o imensa durere in voce "NU POT, PUR SI SIMPLU NU POT!!!".Nu am stiut ca a fost fan Michael( oricum nici nu stii cine ii place lui ca e acid cu toti), dar de atunci imi place si mai mult de el....si acum imi rasuna in urechi cuvintele lui
if you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be deal with. – Michael Jackson
-He's not coming back
Because he's sleeping with me
SHA`MONE!!!!
purple_blue spune:
Deci, va previn...incep sa citesc "Magie si nebunie". Daca ma pierd, cum mi s-a intamplat cu Moonwalk...va rog sa ma treziti la realitate. Noroc ca am mult de lucru, ce nu pot amana si sper sa nu am timp sa citesc prea mult si sochez prea tare.
"You are the cry that turns to laughter, the sweetness and the morning after"
danielac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui purple_blue Deci, va previn...incep sa citesc "Magie si nebunie". Daca ma pierd, cum mi s-a intamplat cu Moonwalk...va rog sa ma treziti la realitate. Noroc ca am mult de lucru, ce nu pot amana si sper sa nu am timp sa citesc prea mult si sochez prea tare. "You are the cry that turns to laughter, the sweetness and the morning after" |
Eu ma apropii de finalul cartii... sunt cateva aspecte ale vietii lui pe care nu le-as fi banuit... de exemplu cand s-a combinat cu Lisa-Marie... aceasta a spunea ca nu ar fi banuit niciodata ca MJ poate fi asa direct, insistent si sa si injure...ea il credea foarte timid, cu glas subtire (ca pe scena!) si care nu injura niciodata...se dovedea de fapt ca MJ era in viata de toate zilele un om ca toti oamenii...si ca pe scena era altceva!
bulinuta27 spune:
voi ati vazut asta?
http://www.sibianulonline.ro/magazin/video-michael-jackson-traieste-4803824
bulinuta mamica de bulinel dragutel
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze