King of Pop Michael Jackson (7)
Raspunsuri - Pagina 3
danat spune:
Astrojunkieeeeee ce imi faci tu de la prima ora, eram si eu ca omu' la plictisita si peste ce filmuletz dau Uhhhh, aaahhh, hooooot rrrau de tot. Dupa mine, tot goldie pants rules (stiu, stiu, materialu' domle)
Asa cum spune si purple_blue, ma intreb si eu cum putea fi atit de hot si sa traiasca total pe scena ceea ce canta, acelasi om care, daca ii puneai o intrebare mai aluziva, se rusina tot ? Este cred amalgamul care ne inebuneste pe toate la MJ. E diferit, e deosebit!
Motanik am sa incerc sa pun si eu pozele de ieri din topul meu, dar trebuie sa "scotocesc" dupa subiectul vechi.
Oana_n dragutica melodia de azi! Habar nu aveam de ea.
Iona2005 sunt curioasa ce va iesi dupa ce prelucrezi imaginea aceea
Anka eu am pierdut sirul, pina la urma sub care cearceafuri se afla el acum, la tine, la Bulinutza sau la Alexia? Ca pe la voi era batalia...
(Abia astept sa vad care si-o ia prima de la sotz ca i-a spus "Michael, da, daaaaa" ) hihihihiihiii
Dana mama lu' Radu Stefan
Hobby
www.youtube.com/watch?v=l9lq8oaK5Mw" target="_blank">
"If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and then make a Change"
"Man in the Mirror" - Michael Jackson
motanik spune:
Neatza.
M is for Michael pe MTV.
Astro, clipuletul pus de tine e ceva de nu se poate. Ne-ai dat tema de gandire pe ziua de azi.
Of, de ce a trebuit sa plece dintre noi?
Cum zicea cineva ieri, ma uit cu invidie la tv la toata nebunia iscata de venirea Madonnei. Ii stiu melodiile, i le cant, i le dansez, dar nu sunt fan si n-o sa fiu niciodata. Amandoi nascuti in august, amandoi de-o varsta, amandoi internationali, amandoi cu ciudateniile lor. Aveau atatea in comun incat mi-e greu acum s-o vad pe ea oncertand si el sa nu mai fie...
--------------------
Andra si bebe Theodora Povestea noastra
Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson.
danat spune:
Din pacate, va trebui sa imi regandesc Topul 5, pentru ca pozele postate de mine erau de dimensiuni f mari (ca sa se vada bine totul) si pe blog ies imense. Asa ca, ca sa nu deranjeze vizual, caut altele asemanatoare.
Hobby
bulinuta27 spune:
danat de dimi era inca la mine, mai ales ca soata a plecta in delegatie de la 5 dimi
Michael nu i-am zis inca dar ii zic intr-una: el nu ar fi facut asa, el a facut asa etc..incat acu a inceput si el: si ce ar fi facut el?
alexia..nu mai scotoci ca e acolosa...
Astrojunkie il stiam dar nu ma pot uita la serv ca incep colegele sa se prinda ce fac...asa fetze fac
eu pe 29 sunt pe drum spre grecia cu 2 fane infocate...deci o sa avem tricurile cu el gata sper pana atunci si cd-uri urlatoare in masina..sper sa nu plang..imi doresc asta desi nu cred ca o sa reusesc
bulinuta mamica de bulinel dragutel
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
motanik spune:
Nu stiu daca ati citit asta legat de filmul This Is It, am gasit acum pe facebook. Daca ati citit deja, scuze de repetitie.
CULVER CITY, Ca., August 20, 2009 - Sony Pictures Entertainment and Sony Music Entertainment announced today that Michael Jackson THIS IS IT will be released exclusively for a special, limited, two-week engagement worldwide, with the studio pushing up the debut of the film by two days, to Wednesday, October 28th. Due to the anticipated demand for this film, tickets for the two-week presentation will go on sale in most cities beginning on Sunday, September 27th.
Separately, the producers of Michael Jackson THIS IS IT announced that Kenny Ortega has been set to direct the motion picture. The film is being produced with the full support of The Estate of Michael Jackson.
Commenting on the announcement, Ortega, director of and Jackson’s creative partner on the THIS IS IT concert, said, “This film is Michael’s gift to his fans. As we began assembling the footage for the motion picture we realized we captured something extraordinary, unique and very special. It’s a very private, exclusive look into a creative genius’s world. For the first time ever, fans will see Michael as they have never seen him before – this great artist at work. It is raw, emotional, moving and powerful footage that captures his interactions with the THIS IS IT collaborators that he had personally assembled for this once in a lifetime project. This film shows a consummate performer working with and guiding singers, dancers, band members, choreographers, special effects creators and countless other creative members of the team as we all assemble this historic concert. I can think of many words to describe Michael as he rehearses for and creates THIS IS IT– inspirational, dynamic, generous, dedicated, loving and the guiding force—you see him as the true architect and driving force of this project – a true master of his craft, the Entertainer of Entertainers. I’m proud of the many years of friendship and creative association I shared with Michael and I’m happy that people will get a chance to see his spirit and drive in action. THIS IS IT may go down as the greatest concert that no one got a chance to see, but with this film, we get a rare portrait of Michael as he prepares for his final curtain call and what I believe was going to be his master work.”
Michael Jackson THIS IS IT will offer Jackson fans and music lovers worldwide a rare, behind-the-scenes look at the performer as he developed, created and rehearsed for his sold-out concerts that would have taken place beginning this summer in London’s O2 Arena. Chronicling the months from April through June, 2009, the film is drawn from more than one hundred hours of behind-the-scenes footage, featuring Jackson rehearsing a number of his songs for the show. Audiences will be given a privileged and private look at the singer, dancer, filmmaker, architect, and genius as he creates and perfects his final show.
“I have never been partners with a more creative, innovative or groundbreaking entertainer than Michael Jackson,” said Randy Phillips, President & CEO, AEG LIVE and producer of Michael Jackson THIS IS IT. “While the concerts would have been the greatest shows in the history of music, our film will provide a historic event for Michael’s fans to see for themselves the genius that he was and the creativity, talent and imagination that the entire cast devoted to create the ‘greatest concert that never happened’.”
In the coming weeks, additional information about the film will be available at www.michaeljackson.com.
--------------------
motanik spune:
Si inca ceva, se pare ca o sa iasa acest album de foto privat pe piata, ceva oficial se pare, trustul MJ si-a dat acordul.
http://www.ticketmaster.com/michaeljacksonopus?camefrom=USMJOPUS_MJ
Totusi pretul e cam piperat si vad ca e 165 dolari (sau 127.50 euro sau 109 lire sterline) doar pana pe 30 sept, dupa care se va vinde la dublul acestui pret.
Are insa 400 pagini, coperti din piele, acces online la imagini 3d,
e cea deosebit...
--------------------
mihutza11 spune:
aoleo ce m-ati innebunit cu goldie pants!!
super ideea cu postatul pozelor pe blog.. eu numai nu am timp sa imi fac si eu clasamentul..
mamaa ce moaca are Thome ala! numai pumni i-as trage in moaca!
Nici eu nu stiam melodia.. si da se potriveste cu tonul discutiei..
ptii ce imi facurati azi cu atatea poze, si mai vine si Astrojunkie cu filmuletul ei..
Purple da mai ai drepatate.. nici pe mine nu ma impresioneaza striperrii da deloc, deloc.. la M nimic nu mi se pare penibil..
Motanik, auzisem si eu de carte.. si mie 165$ mi se pare cam mult.. dar parca tot as vrea sa o am.. sa vad daca reusesc sa il conving pe al meu..
eu acum tre' sa merg la .. sa-mi tineti pumnii, in caz de visez ceva sa nu ma auda sotul
Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
CamiSol spune:
Fetelor am gasit cateva filmulete pe youtube, superbe. Nu stiu daca s-au mai pus, dar merita sa le revedeti.
Bambi Awards Germany 2002:
Michael Jackson & James Brown - 2003 :
Elizabeth, I Love You :
M-a impresionat foarte tare cand am vazut cu cata dragoste si pasiune ii canta lui Elizabeth Taylor!
Cami de Luca-Ionut (25.09.2006)
Viata e plina de fumusete. Observ-o. Observa albinele, copiii, fetele zambitoare. Miroase ploaia si simte vantul. Traieste-ti viata la intregul ei potential, si lupta pentru visele tale. – Ashlay Smith
danat spune:
CamiSol mai vazusem demult filmuletele, dar le-am revazut cu placere
Era atit de emotionat MJ la primirea premiului din Berlin, si raman, a nu stiu cata oara stupefiata, cum un om atit de puternic ca si personalitate (dar si material) putea fi atit de modest!!! Parea atit de mic si neajutorat printre toti cei de pe scena. Cred ca omului astuia trebuia sa ii arati muuulta dragoste si admiratie ca sa se simta confortabil. Cred ca, cu toata faima si succesul de care s-a bucurat, a fost mereu neincrezator total in el. Poate din perfectionism...
Hobby
dariaevelin spune:
'neata fetelor si bine v-am regasit! ne-am intors din concediu si am citit cu nesat tot ceea ce ati scris.
draguti pantalonii aia aurii....intr-adevar magnific material!
nu mai retin cine-mi multumea pt ringtones-uri. cu mare,mare placere.
si mai ceva. intrebati daca a comandat cineva de pe official store-ul lui. ei bine, eu am comandat. asta: http://michaeljackson.shop.bravadousa.com/Product.aspx?cp=21637_21756&pc=BGAMMJ30 si asta: http://www.michaeljackson-store.de/index.php?sid=69efe0ba97bd71ac27c06ce0bc17a024&cl=details&cnid=u2c4a5b42c52ab240.91880463&anid=PHONODE5099749517424&pgNr=1, impreuna cu shippingul(17$)- din state, fac $64.19. Le-am comandat imediat dupa ...ziua nefasta(la vreo 2 saptamani), trebuiau sa fi ajuns pana acum. Insa(mi-au trimis mail) din cauza comenzilor enorm de multe pe care le-au primit, s-a intarziat trimiterea cu o luna. Urmeaza sa le primesc in vreo 2 saptamani. Evident, cu scuzele de rigoare si un discount de 25% la urmatoarea comanda. Care probabil c-am s-o fac in 29 august(impreuna cu voi, aleg un tricou).
Totusi, doresc ca de ziua lui sa si donez macar 10 e fundatiei lui. Imi amintesc ca cineva ne atragea intentia asupra unor fundatii "pirat".....Nu stiu ce sa cred/zic. Eu sunt inscrisa la una(si sper din suflet sa fie cea oficiala). Se numeste Heal The World Foundation( si el,de cate ori vorbea despre fundatia lui exact asa o prezenta, nu trunchiat, adica doar Heal The World sau alte substitute). Va pun linkul sa va dati cu parerea. Mi-emi pare cea reala. Si sper sa fie asa
http://www.healtheworld.us/members/htwf