King of Pop Michael Jackson (7)
Raspunsuri - Pagina 5
oana_n spune:
Am vazut stirea asta si video si in libertatea. E tabloid, eu nu mai cred in astea. Si pana la urma cum am mai zis, daca traieste, e mai bine sa stie doar el si cei apropiati. C altfel iar incepe vanatoarea.
danat spune:
Of Bulinutza, ce imi faci tu mie....ce bine ar fi!!!!
Insa filmuletul, cred eu, este o facatura (si noi putem sa facem asa ceva, nu?).
Am mai citit nshpe teorii, cum ca Michael ar fi aranjat cu o dublura a lui sa "moara" si de fapt el e demult plecat.
Totusi, pe logica luand-o, la cate persoane ar fi implicate, chiar nu s-ar fi aflat nimic nimic??? Pe cati trebuia sa ii cumpere Michael astfel incat sa regizeze perfect disparitia lui.
Desigur, era un regizor excelent pt multe treburi de acest fel, dar nu prea vad posibilitatea de a reusi sa realizeze asta, asa fara a fi dat de gol.
In orice caz, asa cum v-am spus mai demult, eu stau cu ochii pe copilasi. Sa vedem ce fac ei in urmatoarea perioada de timp
Hobby
www.youtube.com/watch?v=l9lq8oaK5Mw" target="_blank">
"If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and then make a Change"
"Man in the Mirror" - Michael Jackson
bulinuta27 spune:
au fost in vegas cu bunica..si se pare ca s-au simtit bine
http://www.people.com/people/article/0,,20299946,00.html
in legatura cu stirea aia...stiu ca nu e adevarat dar in sufletul meu sper
bulinuta mamica de bulinel dragutel
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
moana spune:
Daca tot v-ati potolit cu pantolit cu pantalonii aurii, revin cu o intrebare: Ce concert era?
purple_blue spune:
Citat: |
citat din mesajul lui moana Daca tot v-ati potolit cu pantolit cu pantalonii aurii, revin cu o intrebare: Ce concert era? |
Paai..nu in concertele din '96 i-a purtat?
"You are the cry that turns to laughter, the sweetness and the morning after"
danat spune:
citat din mesajul lui bulinuta27 au fost in vegas cu bunica..si se pare ca s-au simtit bine http://www.people.com/people/article/0,,20299946,00.html in legatura cu stirea aia...stiu ca nu e adevarat dar in sufletul meu sper bulinuta mamica de bulinel dragutel Poze noi www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica Poze |
A, nu acum...asa, peste vreun an, cand s-o mai potoli interesul presei
Hobby
www.youtube.com/watch?v=l9lq8oaK5Mw" target="_blank">
"If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and then make a Change"
"Man in the Mirror" - Michael Jackson
iona2005 spune:
pt Mircea Badea l-am vazut si io
http://stirileprotv.ro/show-buzz/muzica/controversa-relatiei-dintre-regina-si-regele-pop-madonna-si-michael.html
ma ia cu tensiune cand aud de Madona si fitele ei
copil special in viata mea
bulinuta27 spune:
io tot incerc sa ma abtin referitor la madonna..sa vad cat mai reusesc
danat te tin la curent peste un an sper si io ca si tine sa dispara undeva ca prin minune
bulinuta mamica de bulinel dragutel
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
cory_box spune:
io am intrat foarte scurt sa zic ceva despre niste pantaloni, dar am vazut stirea pusa de bulinuta si....acum m-am zapacit, nu mai stiu ce culoare aveau pantalonii.parca aurii, material lurex.
sigur danat, ca poate fii un fake, numai ca ce nu inteleg eu este de ce exista o singura poza ? cea din ambulanta.si in rest nimic, de la spital nu, de la el de acasa nu (avea cica camere inside si outside, deci ar fi filmat cel putin ambulanta).asa ca undeva trebuie mai fie alte poze/video.acum recunosc oficial in fata marii adunari nationale ca ma duc trag cu okiul si la hoax, sa vad ce se comenteaza.
Music is art in words.Michael Jackson's words are masterpieces
I believe Michael is alive.And I don't lose hope
purple_blue spune:
citat din mesajul lui iona2005 pt Mircea Badea l-am vazut si io http://stirileprotv.ro/show-buzz/muzica/controversa-relatiei-dintre-regina-si-regele-pop-madonna-si-michael.html ma ia cu tensiune cand aud de Madona si fitele ei |
pe mine ma apuca nervii . Toata stima pt. ea, ca show-woman, man, ce o fi. Dar este o artista p....grafica. Nu imi vine in minte nici o melodie cu mesaj umanitar, true love, sau altceva. Chiar si alea "sesci" dau in p..grafie. Pe cand "prietenul nostru comun"....nu are rost sa comparam. Pe dansa nu o pot asculta daca sunt trista, dezamagita de oameni. Pe EL....offfff..gata tac.
G.P. rock.
"You are the cry that turns to laughter, the sweetness and the morning after"