Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (82)
Raspunsuri - Pagina 14
micaalsa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui matcha-oana mersi de raspuns,la fel sta si al meu numai pe umar. am incercat sa il infas dar tipa de zici ca il tai,nu sta deloc. oare cat tine chinul asta?cand se vor obisnuii si ei sa stea singurei mai mullt de un sfert de ora? ![]() leon18 .07.2009 |
Asa de cunoscute imi sunt si mie toate astea. La fel era Iulia, faceam cu schimbul la plimbatul prin casa, cand nu ne mai tineau picioarele. Trebuia sa si dansam, nu numai sa ne plimbam
Si era o adevarata placere in toiul noptii sa te batai Eu cred ca asa e natura fiecaruia, unii sunt mai linistiti, altii mai agitati ... Si a mea stiu ca urla ca din gura de sarpe cand o puneam jos, brate si iar brate ii trebuia. Stati sa vedeti acolo pe la 6-7 luni, cand sunt si grei, ca-ti vine sa-ti iei campii
Sfatul meu, inarmati-va cu rabdare. Nu vreau sa va descurajez cu nimic dar asta e, unii bebei cer mai multa atentie.
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006) si
TeodoraNasterea printesei

Giova spune:
am intrat si eu de la cumnata sa citesc ce a mai ramas.
Alinutza si eu am ditamai burta, sus e ok, dar partea de jos...valeleu
. eu am ramas si dupa marco cu burta, abia ce-mi revenisem de la fitness si am renuntat ca am ramas
. acum voi baga acasa abdomene, caci nu am cu cine sa-l las sa merg la sala.
Blanca mie mi-a luat secretie pt. test, fara sa-i cer eu. s-a uitat la cum s-a vindecat ruptura si gata, inauntru a mai verificat cate ceva. am si uitat sa-l sun pe dr. pt. rezultat.
Patricia nici mie nu mi se pare greu la muls cu avent manual, in 5 min. am terminat cu un san si scot de la 80 ml in sus.
Super ca doarme bine noaptea bb si papa rar. si Edi are noptile asa, dar mai scapa si cate una cu treziri la 3 ore...si parca sunt terminata a 2-a zi.
Noce al meu bb doarme dus in masina.il bag in scoica si am pace cu el pana la ora mesei, il scot, il pun la tzitzi, papa si iar somn sau mai nou se uita pe tavanul masinii si rade. cand isi pierde rabdarea il mai iau in brate, nu- mi place sa-l tin mult in scoica.
eu zic ca puteti reincerca cand nu e asa aglomerat. acum nu-l ti tot in scoica pana la Moeciu, mai faceti si pauze, va opriti, ii dai sa pape....si vei vedea ca va fii bine.
Badurox bine ati venit acasa. sa va traiasca minunea, tare scumpa mai este!
Elenada sper sa nu te enervezi cu socrii, daca nu sunteti pe aceeasi lungime, ai grija. macar te ajuta cu copiii, pacat ca nu ai putut pleca la ai tai.
Oana ai incercat sa-l pui intr-un leagan/bouncer? si Edi se mai smiorcaie si se linisteste in brate, dar tace si in bouncer. nu sta el o vesnicie acolo, dar macar 30 min. mai reusesc sa fac cate ceva.
E incantat si de caryusel, spre deosebire de Marco...se uita la ursuletii aia si gangureste cu ei. nu-l tine mult nici asta, dar tot e ceva.
Edi e innebunit dupa statul afara...doarme se sezlong de n-ai treaba. pozitia preferata e pe burta. asa doarme si in unele nopti pana dimineata
.
pe 1 sept. ne mutam la Scutece? sau ramanem aici pana nasc si ultimele fete?
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
noce spune:
Azi am incercat iar drumul in scoica. Ne-am gandit sa il obisnuim cu drumuri scurte macar si am plecat in parc in tineretului (15-20 min de stat in masina). La dus a dormit, dar la intors a scancit, i-am tinut suzetica in gurita, am reusit sa nu-l iau in brate.
Oricum in oct trebuie sa ajungem la constanta la o nunta. Suntem nasi, nu putem lipsi.
Blanca, tot cam asa face si Filip. Si eu ma gandeam ca nu se satura. Poate e o noua etapa.
Mami de bb Filip, 1 august 2009
Minunea Sfantului Nectarie
adrianafedorca spune:
buna
de o ora ma tot chinui sa incarc niste poze pt ca am promis la toata lumea dar internetul meu merge ca melcul asa ca am zis sa intru repede sa vad ce faceti, galusca e cu mamaie asa ca profit, sper sa reusesc sa incarc ceva poze
http://s67.photobucket.com/albums/h302/adrianafedorca/ asta e adresa unde le puteti vedea
_
Adriana mamica de Cezarica Georgian
(23 aprilie 2005)
si
Anastasia Ioana (7 iulie 2009)
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
adrianafedorca spune:
elena si eu am patit-o cu mastita, laptic nu aveam suficient sa se sature sanul era gol si eu am facut mastita, se infundase vreun canal si de acolo durerea, temperatura si starea aia nasoala, la un moment dat am vrut sa renunt dar nu m-am lasat
trebuie sa te masezi bine la dus pui sapun si masezi cu apa calduta
pt temperatura am luat o fiola de algocalmin pt ca eram zombie de la temperatura si un paracetamol
dr mi-a zis sa nu-i mai dau sa suga din sanul cu problema cateva zile si sa ma mulg bine bine pana vad ca tasneste lapticul prin multe canalesi daca nu-mi trece temperatura si mai fac sa iau augumentin 1 la 12 ore , vreau sa zic ca dupa 1 zi de augumentin deja eram alt om, incepuse sa ma lase durerea l asan si temperatura a disparut
m-am muls bine de tot vreo 5 zile si am reusit
acum nu prea mai am laptic asa mult dar nu ma las ii dau pana la ultimul strop, cateodata am 70 ml cateodata 40 ml depinde cat de obosita ...sau de odihnita mai bine zis, sunt
sper sa treaca cat mai repede
si nu renunta, e foarte simplu, sunt sigura ca o sa reusesti
_
Adriana mamica de Cezarica Georgian
(23 aprilie 2005)
si
Anastasia Ioana (7 iulie 2009)
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
monica2008 spune:
buna fetele
felicitari noilor mamicutze
ALINUTZA bebe seara manaca din 4 in 4 ore cam 120cc noaptea si ziua manaca o data la 3 ore cam 90cc
fete am pus pozici de la botez daca vreti sa ne vedeti
va pupic
monica mamica fericita de denis stefan
http://s603.photobucket.com/albums/tt113/monica2008_album/denis-stefan/
monica2008 spune:
poze sunt in stanga unde scrie newest uploads
monica mamica fericita de denis stefan
http://s603.photobucket.com/albums/tt113/monica2008_album/denis-stefan/
Neli_ra spune:
| citat din mesajul lui pogos Neli, sa-ti traiasca printesica! pentru fundulet incearca Reviken. vindeca f frumos iritatiile de scutec. iar pentru colici poti incerca si Colic Baby. la noi da rezultate f bune. Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006) si de Tudor Petru (22.07.2009) |
Multumim pt urari , va doresc tuturor sa va bucurati de copilasii vostri sanatosi si fericiti !Ah , si multam fain si pt sfaturi , le voi incerca cu siguranta ponturile pe care mi le-ai dat.
Pupici dulci de aici,
Neli si bebita Anastasia Marina
Neli_ra spune:
| citat din mesajul lui PatriciaArdeleanu Neli_ra, bine ai revenit! ma bucur ca sinteti bine si fumusele foc! sa iti traiasca minunea!! Badurox, bine ati venit acasa! sa iti traiasca fetita! este o dulcica! Alinuta, nu i-am dat inca ceai. eu il mai pun si la tzitzica intre biberoane, citeodata suge chiar foarte bine, citeodata doar ii storc picaturi in gura cind e mai adormit. stiu ca orice alt supliment in afara de ceai micsoreaza cantitatea de laptic, asa ca nu vreau asta. pentru mine e o minune ca am laptic, la Rebecca a fost un calvar si o depresie totala. tu te mulgi si noaptea la 4 ore? eu ultima productie o scot la ora de baie, in jur de 11, si pina la 6 nu mai mulg. sa stii ca si eu am mincat cioco, cafea zilnic, cola la inceput zilnic, iar amindoi copiii au fost f cuminti si f linistiti. asa este felul lor. sa nu crezi ca noi sintem niste calmi, insa ma consider foarte, foarte norocoasa. inca din burtica au fost asa, delicati, miscari delicate, si acum faceam comparatie cu prima sarcina si se potriveste foarte bine, sint la fel si afara din burtica. nu stiu ce sa zic cu excesul de piele, daca se va retrage. la cum te vad eu de determinata si hotarita, nu va fi un capat de tzara daca o elimini chiar si chirurgical daca altfel nu va da rezultate .nici eu nu am avut strat adipos/grasime, burtica mea a revenit la forma initiala imediat. niciodata nu am avut din conformatie un abdomen plat, asa ca acum este cum era inainte, doar ca am cu 3 kg mai putin decit la debutul sarcinii se se vede mult mai bine.Patricia, mamica implinita de Rebecca, 05.02.2005 si Andrei Daniel, 09.08.2009 |
Multumim pt primire si pt urari , ne straduim sa crestem mari si sanatoase,va dorim numai bine si sanatate tuturor !

Neli si bebita Anastasia Marina
Motana spune:
oana, suntem si noi pe aceeasi lungime de unda, deci nu esti singura, numai ca a mea acu nu mai doarme nici noaptea
.
da,io tocmai am luat un leagan, nu bouncer iei teapa ca vibreaza numai, un swing care o misca de colo colo vad ca de cateva ore doarme.. ziua.. ceea ce nu s-a mai intamplat pan acu'. Eu probasem inainte si stiam ca ii place.
Noaptea insa frate nush ce sa ii fac sa isi revina la programul initial, cand eram si io happy ca dormea, gata nu mai. Pe pieptul meu, pe umar culcata sa ii dau san dar incepe sa plange dupa o vreme ca ii vine refluxul
iar vertical si tot asa de is varza dimineata.
Nici nu mai stiu ce am citit... atat, Alinutza, daca in tp ce maanca incepe sa plange poa sa fie reflux, si daca il ridici pe verticala si inceteaza e sigur. Se arcuieste de spate, ca prim semn, apoi doarme c capu intr.o parte, reflex pt a nu se ineca de varsa...
Eu ii dau usor palmute pe spate cand face asa si cand e la tzi tzi, nu merge mereu dar mai merge, na. Oricum tre sa o ridic f des si inceteaza, uneori insa vrea sa o mai si plimb, sa o si salt desi da, zice ca nu e prea bine ca ii vine lapticul inapoi dar sar asa usor, pe minge de pilates crek e cel mai bine, usurel si oricum.. bebe zice daca ii e bine sau nu.
A mea nu varsa lapticul de aia nici prin gand nu imi dadea ca e reflux, dar se poate si asa... silent reflux tot ii vine pe esofag chiar daca nu scuipa.
Am inceput sa schimb alimentatia, nu mai mananc deloc citrice nici rosii, sa vedem ce si cum.
Ma gandeam ca nu ar avea ce strica un anti-acid, da nu ii dau ranitidina, cea prescris pediatrul ala, mai degraba un Tums, of tot caut pe net da nu pre vine, ar tb sa intreb alt medic.
Of, noi suntem in dezbatere cu vaccinurile, tre sa mergem sapt viitoare.
Pup
Daria Alessia (12.07.2009)
"The key to effective parenting lies not in what we do but in who we are to our children." - Gordon Neufeld
"Ignoranta nu te salveaza... dar te face sa te simti destept!"

Tudor Petru (22.07.2009)