Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (82)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns badurox spune:

Buna fetele! Noi am venit acasa de miercuri, suntem bine, sanatoase si cuminti, avem lapte de ne curge pe jos si inca ne obisnuim unii cu altii. Nu am timp acum sa va povestesc cum a fost, dar promit ca o voi face cat de curand. Deocamdata sunt indragostita, pur si smplu. Si eu si tati.
Sa va dau o aadresa pt poze:
http://picasaweb.google.com/badurox5/IrisMinuneMica#

fericita de Iris Ana-Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Neli_ra, bine ai revenit! ma bucur ca sinteti bine si fumusele foc! sa iti traiasca minunea!!

Badurox, bine ati venit acasa! sa iti traiasca fetita! este o dulcica!

Alinuta, nu i-am dat inca ceai. eu il mai pun si la tzitzica intre biberoane, citeodata suge chiar foarte bine, citeodata doar ii storc picaturi in gura cind e mai adormit. stiu ca orice alt supliment in afara de ceai micsoreaza cantitatea de laptic, asa ca nu vreau asta. pentru mine e o minune ca am laptic, la Rebecca a fost un calvar si o depresie totala.
tu te mulgi si noaptea la 4 ore? eu ultima productie o scot la ora de baie, in jur de 11, si pina la 6 nu mai mulg.

sa stii ca si eu am mincat cioco, cafea zilnic, cola la inceput zilnic, iar amindoi copiii au fost f cuminti si f linistiti. asa este felul lor. sa nu crezi ca noi sintem niste calmi, insa ma consider foarte, foarte norocoasa. inca din burtica au fost asa, delicati, miscari delicate, si acum faceam comparatie cu prima sarcina si se potriveste foarte bine, sint la fel si afara din burtica.
nu stiu ce sa zic cu excesul de piele, daca se va retrage. la cum te vad eu de determinata si hotarita, nu va fi un capat de tzara daca o elimini chiar si chirurgical daca altfel nu va da rezultate.nici eu nu am avut strat adipos/grasime, burtica mea a revenit la forma initiala imediat. niciodata nu am avut din conformatie un abdomen plat, asa ca acum este cum era inainte, doar ca am cu 3 kg mai putin decit la debutul sarcinii se se vede mult mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Buna fetele,

Mai nou am impresia ca bebe nu mananca suficient sau ca nu am eu lapte indeajuns desi ia in greutate. Papa putin 10-15 minute, adoarme la san, o pun in pat si se trezeste dupa maxim jumatate de ora si vrea iar tzitzi ca de joaca nu ii arde mereu...seara doarme dar ziua

Noce..eu zic sa nu renuntati, plecati cand nu e aglomerat, luati-o pe centura si..la munte.

Mami de Eva Ilinca 25.07.09

Bubi mic poze...din burtica si din afara ei

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

blanca nici al meu nu prea mai vrea sa doarma ziua. are doar vreo doua reprize de somn ziua. in rest mai atipeste la san, mai doarme in patut vreo jumate de ora, ar vrea mai mult in brate, sa vorbesti cu el, sa rada, sa gangureasca.
bine ca doarme noaptea si ia in greutate. asa e si cu al meu si nu ma ingrijorez.

Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006)
si de Tudor Petru (22.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matcha-oana spune:

salut
se termina odiseea?ooo ce frumos.
baiatul meu e un scump,dar e si un mic terorist,nu stiu cum sunt alti bebei,dar al meu ma terorizeaza ,cred ca intru la spital de nebuni .
numai figuri face,nu sta si el singurel in patut decat 5,10 minute,si apoi plans ca vrea in brate.bebeii vostrii asa fac?
al meu doarme cam asa de la 11 jumatate pana pe la ,4 dimineatza si urmeaza tzitzi,apoi pace somn,face niste ochi ca cepele si nu m-ai vrea sa doarma.dar macar sa stea singurel nici decum,vrea in brate si nu la orizontala ,vrea la verticala cu capul pe umarul meu si sa fie si plimbat mai nou.apoi se face 5 si adoarme si el ,pe la 6 ,6 jumate iar se trezeste ,de data asta plangand,se screme ,se foieste,nu stiu ce are,da parturi,se sperie de parturiile lui plange, si asa a tine pana cand are el chef sa m-ai adoarma ,,cateodata pana pe la 12 incepe si el sa caste si il adorm,si ma bucur si eu ca ma pot baga in pat ,dar de unde ca in 10 minute iar plange si iar face ochii mari si nu m-ai doarme si iar plans,si vrea in brate.
nu pot face nimic de el cand e treaz,cum il las din brate jos cum urla de zici ca are ace patutul.
i-am cumparat carusel cu jucarele si melodii pt bebelusi,nimic nu tine,nici nu se uita la ele,se plictiseste repede.
si uite asa ma apuca 3 ziua si ma enervez si il las sa planga si tipatul lui ma dispera de imi vine sa imi smulg tot parul din cap,dar nici pace sa oboseasca sa adoarma,pana nu merg sa il linistesc nu tace,si binenteles ca se linisteste numai daca il iau in brate.in fine intr-un final imi adoarme cam oe la 5 si jumatate si imi doarme 2 ore si iar se trezeste si iar tzitzi si iar mofturi ca vrea asa si asa,si iar adoarme pe la 8 ,la 9 il trezesc la baita ,face baita,il masez ,ma joc cu el in cada ,si iar face ochii cat cepele si nu adoarme nici pace,de abea cand se face 11,11 jumatate imi adoarme.
la voi cum este?
tot asa face mutre si mutre.eu sincer nu m-ai pot,sunt rupta de somn si nemancata si oboseala.sunt cu nervii la pamant.
nu stiu ce sa m-ai fac,vreau sfaturi ,voi cum proceda-ti cu ei?

leon

Mergi la inceput

am incercat s ail adorm in pat cu mine,sta ce sta si incepe foiala si plansul,il pun pe piept ,nimic,pana nu ma ridic in picioare nu se linisteste.
cateodata face figuri si la tzitzi,vrea tzitzi ,papa cat papa si apoi plange si iar o ia in guritza si iar plange.ce sa fac s aimi adoarma si el ?

leon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Noi in Alba, libera ca de obicei. Imediat papam si la piscina la cumnata, de luni se raceste, asa ca mai avem 2 zile de profitat.

Alinutza eu cu copiii tot intr-un concediu o tinem, daca nu s-a putut pe dincolo din cauza de bebe mic, macar sa respir si eu in orasul natal.
Se poate ca Eric sa planga ca a papat cam mult, nu e buine nici sa-si incarce burtica. cu vomatul la fel, am patit-o si noi.
Eu la finut i-am cumparat o pereche de blugi de la Miniblu. acum caut o camasa si o vestutza, vreau sa fie crem/albe. am gasit niste costumase crem, care se pot purtra si dupa, dar ii sunt mari finului. bani nu stim inca cat se da, am aflat cam care e cinstea in Alba, acum sa vedem.
Cornelia tare frumos e Vladimir. sa va traiasca micul crestin! Bine a pus pe el si e lungut.
? 8 sapt. de la nastere, unda verde de la dr., dar suntem prea obositi, sau eu fara chef pt. asa ceva. sper sa ne mai revenim si noi in Alba, caci copiii nu-i putem plasa la bunici.
Elenada imi pare tare rau, bine faci ca mergi la ai tai, acolo va fii mai bine caci ai ajutoare si te mai poti odihni si tu.
Alinutza eu ii mai dau ceai, Baby drink, papa un san si prea putin din bibe, cand e amestecat laptele, dar oricum e mai digerabil si mai usor decat formula.
Theea nastere usoara si rapida.

tuturor celor care poarta numele de Ioan si Ioana!

atat am citit, mergem la papa. scriu mai tarziu

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Buna fetelor.

Am ramas pana la urma in Bucuresti. Maine vin socrii mei sa ne ajute. De relaxat nu cred ca ma voi relaxa pt ca nu suntem pe aceeasi lungime de unda dar macar vor avea grija de pitici.

Era greu sa merg cu piticii 300 de km cand ei sunt atat de suparati din cauza colicilor. Le schimbam mediul si mai rau faceam.

Eu ma simt groaznic. Am temperatura 39 si niste frisoane groaznice.
Pe caldurile astea eu stau infofolita toata si invelita cu pilota.

Nici nu stiu ce sa fac. DR piticilor mi-a spus sa incerc sa renunt la alaptat dar parca nu ma indur. Nu fac eu lapte destul dar dou mese pe zi tot le dau laptic de al meu.

Noce incercati sa plecati cand nu e asa aglomerat. Daca masina merge o sa ii placa lui bebe. Si piticii mei se plictisesc si scancesc daca sta masina pe loc. dar daca merge masina nu am treaba cu ei.

va pup fetelor

elena fericita de Ana Maria & Matei Stefan

Piticii mei iubiti

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Oana..cam asa e si la mine : somn de pe la 11 seara, trezit eventual de 2 ori pe noapte pt tzitzi si somn la loc..dimineata pe la 6-7 trezirea...sau poate somn inca vreo juma' de ora si apoi vine ziua si incepe circul. A mea e indragositia de prietenii ei animalutele din carusel dar nu o tine dragostea mai mult de un sfert de ora...apoi pe paturica cu baterii..si 80% din timp in brate atarnata pe umar..ma rog cand nu tzipa de tzitzi. Somn ziua..mai usor...

Cel mai bun e tinutul in brate dar ma termina de spate si picioare...

Oana, ai incercat sa il infasi? Tine trucul si ii linisteste. Tocmai am infasato pe a mea sa vad cat ne tine caci am puso in patut.

Mami de Eva Ilinca 25.07.09

Bubi mic poze...din burtica si din afara ei

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

mersi de raspuns,la fel sta si al meu numai pe umar.
am incercat sa il infas dar tipa de zici ca il tai,nu sta deloc.
oare cat tine chinul asta?cand se vor obisnuii si ei sa stea singurei mai mullt de un sfert de ora?

leon18 .07.2009

Mergi la inceput