Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (174)
Raspunsuri - Pagina 7
claudinna spune:
merci, andy_galro...deci slabe shanse sa gasesc si eu...
are unele de piele, marimea 21, care au inceput sa-i lase urme pe picioruse...bineinteles ca nu i le mai dau...mai are unele de purtare, dar sunt deja cam duse, ca n-au fost de calitate...in fine, azi am cautat in tot orasul si n-am gasit ceva sa ne convina si sa-i vina...
blog cu basca
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
babytza spune:
Giuli la mine operatia a durat 30 minute. La 9 fara 10 am intrat in operatie , la 9 au scos bebe, apoi a iesit asistenta cu baiatul pe hol sa il duca la neonatologie si abia la 9 30 au iesit si cu mine.... Giuli, dar ce se intampla maine ?
Babytza si puii
Valentina
David
Poze
Nausica spune:
Sint topita. Azi Cipi m-a pupat, si inca de mai multe ori.
Exersam mersul, o trimiteam de la mine la ta-su si el o trimitea inapoi si, dupa ce, de citeva ori, am pupat-o eu cind a ajuns la mine, a inceput sa ma pupe ea. Se lipea tare de mine si-mi aplica o ventuza umeda pe obraz. Moaaaaaaaaaaaa, ce mi-a mai placut!
Iar acum, seara, cind am adormit-o, m-a luat de dupa git cu un brat si nu mi-a mai dat drumul. 

Nausica si Ania
poze
"(...)It is probably better not to sin at all, but if some kind of sin you must be pursuing,
Well, remember to do it by doing rather than by not doing." (Ogden Nash)
andy_galro spune:
claudinna mami dar daca vrei eu iti cumpar de aici daca iti plac asa de mult si ti le trimit prin curier cu bon cu tot...doar ca e 60 lei/perechea(daca or mai fi ca cica astea sunt modelele de vara, sunt si inchise si deschise in fata dar eu trebuie sa ma uit acum si pentru de toamana si iti spun daca gasesc)
de
Andrei Petru(18.08.2008)
Asa creste strumfi
"You can learn many things from children. How much patience you have, for instance"
"Ca sa intelegi dragostea parintilor tai, trebuie sa cresti tu insuti un copil"[/purple]
nikolici spune:
giuli imi pare tare rau de ce ti s-a intamplat.Bine ca nu ti-ai rupt ceva...te repari tu ...in cate zile ziceai?![]()
Nausica mama sunt invidioasa, de cand este pe lista la noi chestia cu puppicul, dar nu ne iese deloc.
Felictari Ania, sa o albesti pe mami cu pupici, nu ca ar fi neagra
!
Yo Miss Karinutza(14.10.2008)
Nausica spune:
Giuli, si la mine tot asa, vreo 45 min de cind au inceput operatia.
Brrrr, acum ca mi-am amintit de momentele alea, realizez ca, de departe, cea mai nasoala chestie a fost aia cu anestezia rahi-epi. Ai-ai, imi amintesc exact cum ma uitam pe geam cind imi zicea ala "acum sa nu te misti", si CLAR n-as fi suportat chestia asta daca n-as fi avut pe cineva important in burtica care trebuia urgent sa iasa de-acolo.
Nausica si Ania
poze
"(...)It is probably better not to sin at all, but if some kind of sin you must be pursuing,
claudinna spune:
azi am fost si noi la vaccin la medicul de familie. a plans, bineinteles, ca s-a vazut imobilizat...apoi totul a fost ok
pana acum nicio reactie...sper din tot sufletul sa trecem cu bine si peste asta!
saptamana trecuta a avut cateva episoade de diaree, insa doar dimineata, fara pierderea apetitului, fara febra...ii dau debridat pana maine si mi-a mai dat smecta, dar nu a vrut decat o data. oricum, e bine cu kk de vinerei
a inceput sa bea mai mult lapte si de vreo 3 noti se trezeste sa manance
nu mai eram obisnuita cu trezirile nocturne...de pe la 8-9 luni...asha ca au fost grele noptile astea
sper ca azi sa fie mai bine!
si sa revin la lapte, ajunge si la 650 ml de sera pana dimineata. ii mai dau si apa uneori
vad ca in seara asta nu a baut decat 150 ml, fata de aseara cand a baut 270...
culcarea este pe la 21-21.30 max, nu te mai intelegi cu el!
toata ziua hoinarim, ne jucam, cantam, exploram...
sa va mai zic ce face nou, sper s anu va zapacesc![]()
duce receptorul de la fix/mobil/tel de jucarie la ureche si zice alo! daca nu are telefon si ii zic eu "alo", pune mana l ureche si zice si el
zice "marsh" si da din mana sa plece, la caine, bianinteles ca un "marsh" din care nu se aude R. azi in parc, de cum am intrat a vazut un caine si a inceput sa strige la el "mash!"
cand face "pa" cu mana si spune. si ne luam la revedere de 10 ori pana ne dezlipim de cineva, ca se intoarce de 100 de ori sa mai faca cu mana si sa mai spuna ceva
azi la tara am vazut niste gaste...ne-am dus dupa ele si ii spuneam cum fac si spune si el "ga-ga-ga"
cand mergem la porumbei in centru ii cauta pe primarie si pe cer. ieri erau ff sus, abia se vedeau si el mi-i arata cu degetul...
si l-a invatat fratele meu cum dau porumbeii din aripi si ii spunea "fal-fal" si da si el din maini
s-a jucat cu un baietel mai mare in parc de nu mi-a venit sa cred! a propos de frati mai mari, de ce zicea si nikole de Karinuta cu fetitele.
radea Razvan in hohote si il prindea de maini si facea 'cirip-cirip-zbrr"...oricum, la despartire nu vroia sa-i dea drumul baiatului la maini...s-a pus pe plans...se uita inapoi de ti se rupea sufletul, iar baietelul ne intreba cand ne mai intalnim, unde, la ce ora!
azi s-a dus la alt baietel, tot asha, mai maricel, 3-4 ani. l-a controlat daca are urechi (sunt pasiunea lui), i-a admirat desenul de pe tricou si la fel, sa-l apuce de maini sa faca cirip..dar baietelul asta nu a vrut...
azi a spus "cui". se plimba prin veranda si admira lamriul...a pus mana pe un cui si i-a spus soacra-mea cum ii zice..nu-i mai tacea gura
imita orice! atat gesturi, cat si cuvinte, asha cum poate el sa spuna
si aporopos de gesturi, se spala pe dinti
i-am pus pasta pe periuta, am luat si eu periuta mea si i-am aratat cum, apoi i-am dat periuta si facea si el ca mine. mai nou ma lasa si pe mine sa-l spal, unde inainte nu ma lasa nici sa ma uit in gurita lui
am filmulet canda il spal eu, ca cele cu el spalandu-se singur n-am reusit sa le incarc
ma lasa sa-l spal pe dinti
leaganul mesterit de tati pentru Razvan
blog cu basca
Razvan
andy_galro spune:
am facut si noi bilantul si strumfi al meu a luat 500 grame luna asta

ptiu, ptiu sa nu-l deochi...dupa 3 luni de stagnare
a reusit in sfarsit sa pune ceva pe el( dar nu va zic cate kg are ca ne puneti pe podium si ne dati si premiul I cu coronita la capitolul balerini)![]()
de
Andrei Petru(18.08.2008)
"You can learn many things from children. How much patience you have, for instance"
"Ca sa intelegi dragostea parintilor tai, trebuie sa cresti tu insuti un copil"
Nausica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andy_galro am facut si noi bilantul si strumfi al meu a luat 500 grame luna asta |
Moaaaa, super tare! Bravo.
Cipi iarasi stagneaza...
A inceput oarecum sa faca mofturi la mincare. Spun "oarecum" pt ca nu are neaparat ceva cu mincarea, dar nu ma mai lasa sa-i bag lingurita in gura. De unde inainte casca gura cit casa, acum o tzuguie si, daca reusesc sa strecor lingurita pe-acolo mi-o "aresteaza" cu dintii. Ati mai pomenit asa ceva? Sa muste lingurita?
Nausica si Ania
poze
claudinna spune:
Andreea, mai discutam pe tema asta, sa vad ce gasesc vineri la Craiova
imi plac ff mult, chiar si pt la anul, insa nu i-as lua fara sa probez
multumesc frumos!
aaaaaaaaa, Nerantula, super pozele de la intalneala! dulci foc amandoi, iar comentariile, delicioase!
Nausica, e emotionant tare! pe mine Razvan ma pupa ff rar, dar de imbratisat, numai asha adoarme si ma topesc toata in bratele lui si el intr-ale mele
e minunat sa fii mamica!
blog cu basca
Razvan