Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (174)
Raspunsuri - Pagina 8
andy.p spune:
Ne-am chinuit cred ca o ora si sa adormim
..pana la urma i-am mai facut o tura de lapte si numa asa a adormit.Ne ies 4 dinti deodata doi sus si doi jos:incisivii.
Claudinna wow cate stie Razvanel!!!Bravoo

Si ce cuminte sta la spalat pe dintishori!!
Nausica si la noi e distractie maxima pe chestia asta,adica ea rade cu linguritza stransa intre dinti si eu ma chinui sa o scot
,da cand face deja asta stiu ca gata cu mancatul
Felicitari ptr pupici ,noi nu vrem numa imbratisari![]()
andy-g felicitari ,super
Giuli la mine a durat 30min.
Laura,
Andy (07.04.2002) &
Alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
babytza spune:
Ce cuminte sta Razvanel la spalat pe dintisori 
Bravoooooo
Wooow si cate spune si face !!!!! Crde ca iti vine sa il mananci de bucurie 

Tin pumnii sa nu aveti deloc reactii la vaccin 
Noi am zis tot asa, ca nu are nimik puiul si ca el a scapat de enteroviroza si se pare ca nu a fost asa, ci doar a avut o forma mai usoara. Am dat si mai departe fara sa vrem
Sofia a luat de la el 
Andy g felicitari de bilant !!!! 
nausica ce dulce 
David deschide gurita cand ii zic sa ne pupam si intinde boticul
Apoi dupa ce il pup rade si deschide iar gurita ca mai vrea 
Babytza si puii
Valentina
David
Poze
babytza spune:
La multi ani Oana !!!!! Multa sanatate, fericire , noroc si dragoste !!!!! Si sa vina bebe 2 cat mai repede
O zi minunata sa ai !!!!!! 
La multi ani Andrey !!!! Sa fi sanatos si voios !!!!! Sa le aduci numai bucurii parintilor tai !!!! Andrey sa iti traiasca puiul !!!! 
Babytza si puii
Valentina
David
Poze
_giulianna_ spune:
Rox nu se intampla nimic deosebit maine. Sper.
Doar ca raman singura acasa cu Edi si cu spatele asta in pioneze, mi-e ca o sa te sun sa vii pana la mine ![]()
Aha, deci cam 30 de minute dureaza. Daca ma intreba cineva habar n-aveam sa-i raspund. Si eu tot pe motiv de tensiune mare am nascut la 37+5. Nu stiu daca v-am mai spus, am nascut Duminica, iar Sambata noaptea m-au apucat contractiile. Dureroase! Nu dese dar dureroase. Am citit eu undeva ca, in cazul in care optezi pentru cezariana, e bine sa stai pana ai contractii, ca se activeaza nush ce 'engheigiuri' p-acolo si il pregateste (ele, 'engheigiurile'
) pe bebe pentru viata extrauterina, era ceva cu niste hormoni...Aaaa mi-am amintit, mi-a explicat Babymom pe privat ce si cum. Si acum mi-am amintit ca am mai zis si aici. Deci imi pare rau ca ati mai citit inca o data. ![]()
Asa...si spuneam ca am avut contractii si de aici mi-a picat mie fisa de ce bebe Edi a fost asa pregatit. Ca la 1820g nu prea e asa usor nu? ![]()
Wow, Claudinna cate stie Razvanel!!! E super tare!
L-am invatat si eu pe Edi unde e nasu'. Il intreb "unde e nasu' tau mami?" si el pune mana pe el. Bine, nu mereu nimereste, de multe ori isi baga degetul in ochi, alteori merge la fix
Maine invatam unde e guritza.
A si am mai citit undeva (observati ce citita sunt da?) ca nu e indicat sa le vorbim copiilor cu diminutive (ex: guritza, masutza, scaunel, bombonica...). Trebuie sa la spunem clar: gura, masa, scaun, bomboana.
Si apropos de diminutive, mi-a povestit barbata-miu ca o tipa isi suna sotul (care era in piata) sa cumpere si niste ardeiutzi, 1kg. Omu' vine acasa cu 1 kg de ardei iutzi. Acum nu stiu daca e banc sau poveste reala...da' asta apropos de diminutive.
Opriti-maaaaaaaaaaa!!!
Mami de
Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
Cat mai e?
Piersicutza spune:
Babytza si Claudinna multumesc de retete
.
Moni e o gravidutza foarte frumoasa, ce bine ca v-ati dus la ea s-o mai incurajati si inveseliti, adevarate prietene.
Nikolici multumim de poze.
Claudinna felicitari Razvanelului pentru imitari de toate felurile. Ce bucurie, vorba ta sa fii mama.
giulianna si eu am citit la fel ca nu e bine sa-i inveti cu diminutive, mi se pare si logic deoarece cuvintele simple sunt mai scurte si astfel mai usor pentru ei de tinut minte.
Anna a invatatsa faca ca indianul, adica sa spuna "a-a-a-a-a" facand intreruperile cu mana la gura. Inainte ea doar spunea aaaaaa si eu ii tineam mana la gura si faceam pauzele dar acum face singura si tare-i place mai ales ca ne incanta si pe noi.
Si a invatat sa dea si pupic dar o face doar cand vrea ea.
In schimb la capitolul mobilitate, tot un mopulett a ramas, e un mop mai rapid asa dar nu merge deloc in 4 labe si nici nu duce separat o mana si un picior opus, ea merge ca o rama. Mai are cineva asa un copil la varsta de 10 luni?
Ma laudam acum 1 luna ca a spus "ma-ma", ei bine acum spune numai "ta-ta" si tare si apasat. Eu ii mai spun "ma-ma" dar ea imi raspunde tot cu "ta-ta" si "mama" nu mai vrea deloc.
fericita mami de Anna (17.10.2008)
Piersicutza
gaia.nevia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nausica [quote]citat din mesajul lui andy_galro Ati mai pomenit asa ceva? Sa muste lingurita? |
Dap, asa face si Radu de-o vreme. Totusi cantitatea de mancare, dupa ce trecem de cateva minute de muscat si mestecat lingura, a crescut, cat si numarul de mese...

Am observat ca daca ii dau mancare cu bucatele prin ea nu mai musca lingura... o fi vrand mesteceala...
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
gaia.nevia spune:
Giuli

, sunt alaturi de tine.
Beteaga si eu, pe dreapta. Coloana, nervul sciatic, piciorul drept.
Horror, as putea spune... dar traiasca diclofenacul gel, si nurofenul forte.
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
khristin spune:
300, tin pumnii sa se faca micuta ta bine. 
Ratonelule, deci aveti dinti??? Eu cred ca numa’ nicku tau de aici a inhibat cupchilu’
. Pe romaneste, l-ai jinxed parol ...

Piolica, acum ca iar ai adus vorba de varsta ia spune tu in urma cu cati ani te plimbai tu asa teleleu prin New York? Ca poate ne-am petrecut, mai stii? ![]()
Laureta, puschea pe limba
…club ai spus??? ![]()
Babytza, ce motorizati sinteti… ![]()
Nikolici, multumim de pozele cu Moni, se vede ca i-a priit vizita si distractie placuta la concert. 
Moni, o sa ma gandesc la tine si la micutul tau sa decurga totul ca la carte. 
Laura, se vede ca azi a fost prima zi? 
Angelynna, Felicic, Piersicutza, Andreea_and, Elly 
Cristina
Mlle Yasmine et le bébé
Chris Anthony
The past is history, the future is a mystery, but today is a gift—that’s why it's called ‘present’.
angelynna82 spune:
Neatza, o
si un
pt cine doreste
Claudinna ce leagan frumos, e superb…am ramas muta, imi place de Razvan de mor cum te lasa sa il speli pe dinti
…Crina nu mai sta la spalat
. Sper sa fiti ok dupa vaccin
,
am ochisorii frumosi. E baiat mare deja, Crina insira in stanga/dreapta mancarea, par/fata…si ma opresc aici. Felicitari pentru progresele baiatului 
A mea a vrut sa mananace doar daca i-am pus si iaurt in mancare
…se pare ca asa vom face de acum inainte
Lala e foarte posibil sa isi schimbe programul de mancare 
Nausica moama ce poze frumoase, Moni e superba iar K e frumoasa foc 
Babytza am salvat si eu retetele pepenasilor
, abia astept sa ii pregatesc cate ceva de pe acolo,
am mami fotomodeala si comorile ei
Nausica emotionante momente descrii
, Crina cand a zis MAMA MEA deja eram topita si toate cele…si Crina musca lingurita
Andy_galro felicitari pentru bilant 
Giulianna uoof, speram sa fie o zi usoara azi 
Ada la fel si tie iti uram
, poti incerca sa ii dai bucatele. Crina uneori mananca si bucatele fara nicio problema
Piersicutza
a mea nu e nici mop nici 4 labe…rareori taras cand se da jos din pat…in rest daca ar putea sa stea singura in picioare…moama ce bine ar fi pentru ea…nici nu vreau sa ma gandesc de perioada asta 
De ieri Crina face PA PA lejer, s-a intalnit cu o bebelina de pe aici, a facut "mai mai', s-a uitat foarte curioasa, pe urma la plecare "PA PA", e adorabila cum face cu manuta singurica dupa ce i-am aratat de cateva ori acu cateva saptamani

. Si pe tati azi de dimineata la servit cu PA dinainte sa fie gata de plecare

Mai exersam si noi la capitolul "unde e gurita, nasul sau ochisorii", mai si nimereste dar nu mereu![]()
Am avut o noapte cu nspe treziri si plansete...direct din somn s-a trezit plangand

revenim
fericita de
Crina Alexandra
Crinul Meu
Poze
Crina