Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (174)
Raspunsuri - Pagina 6
nikolici spune:
Citat: |
citat din mesajul lui babytza Auzi Nico , dar cand e concertul ? Babytza si puiiValentina David Poze |
Acum pui sare pe rana??? Maine e
Yo Miss Karinutza(14.10.2008)
babytza spune:
NU , dar parca stiam ca azi vine si ma gandeam ca te fofilezi
Babytza si puiiValentina David
Poze
nikolici spune:
Da unde sa ma fofilez???Sa ma ascund de sotz cu tot cu K, ca sa nu ma mai gaseasca maine?
Yo Miss Karinutza(14.10.2008)
babytza spune:
Nocom, Moni si Karinuta au iesit superb in poze Si July cu Maya, si Ada cu pustiul
Babytza si puiiValentina David
Poze
kllemi spune:
ce poze frumoase, de mamici ce sa mai zic, MONI E SUPERBA, ce idee misto a-ti avut sa merge-ti la ea....BRAVO
fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
claudinna spune:
seara buna!!
LA MULTI ANI, MATEI!!, sa fii sanatos, norocos si fericit toata viata ta!!! (imi cer mii de suze pentru intarziere!)
Moni, ma gandesc la tine!!
Ange si pt Crina!
babytza, pupam soricelul, sa pape bine
andy.p, imi pare rau pentru mama ta! chiar m-a emotionat Alexia cand s-a dus ea la Andy!
_giulianna_, imi pare rau!! sanatate multa!!
Lumi, sper ca sunteti bine!
Nikole, multumim pentru pozele de la Moni!
andy_galro, piolica, laureta, super pozele de vacanta!! m-am delectat cu ele aseara!
andy_galro, de unde i-ai luat sandalutele alea lui Andrei??
bravos, Sasha pentru dintisor!!
_irina_, pupici pt Deea!! mai chiuie??
baby_boy, bafta multa la renovari!! stiu cum e...de acum 2 ani..de atunci sotul meu si socrul s-au apucat ei de treaba...ca in altii..nicio nadejde!
a propos! pe unde sa caut niste incaltari de calitate pt Razva in Craiova?? ca imi tr musai si venim vineri
si ca sa va arat ce cadou i-a facut sotul lui Razvan de ziua lui, o sa incarc imediat o poza! i-a facut la propriu!
Piersicuta, i-am facut si eu azi lui Razvan omleta, dar dintr-un ou intrg, cu ardei gras, praz si patrunjel. am pus o lingurita de ulei de masline in tigaia de teflon, am calit putin prazul, am adaugat ardeiul si am pus oul cu o lingurita de smantana in blender, le-am amestecat si le-am turnat in tigaie. a avut succes maxim!! i-am dat si iaurt la masa aia
multumesc fetelor pentru idee, chiar a fost binevenita!
si daca tot suntem la capitolul mancare, azi la pranz a avut piure de cartofi cu unt si ciorba de rosii. bune de tot, ca a papat bine!
maine...nu prea stiu ce sa-i fac, sunt cam in pana de idei, dar pana dimineata tr sa ma decid...tr sa-i gatesc cu carne
de vreo saptamana eu ii dau cu lingurita mancarea si el se serveste cu bucatelele de paine pe care i le pun pe tavita. e haios tare, o sa-l pun pe tati sa ne filmeze!
blog cu basca
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
andy_galro spune:
Super pozele!
Moni curaj si putere mami ca totul va fi bine!!!
laureta cred ca depinde de copil si tu cred ca stii asta...Andrei are 77 cm si mi se pare asa mic pe langa altii de varsta lui
felice de bunatati
de Andrei Petru(18.08.2008)
Asa creste strumfi
"You can learn many things from children. How much patience you have, for instance"
"Ca sa intelegi dragostea parintilor tai, trebuie sa cresti tu insuti un copil"[/purple]
_giulianna_ spune:
Tot asa e spatele, sincer mi-e teama de nu mai pot de ziua de maine [emoticon care-si roade unghiile]. Sper sa-i fac fatza lui Speedy
Vazut poze! Super frumoase!
Maine e ziua cea mare pentru Moni? Moaa am eu emotii dar ea! Sa dea DD sa nasca usor si sa-si vada cat mai repede bebelusul mult asteptat! Moniiiiiiiii tinem pumnii!!!!
A, si am si eu o intrebare pentru fetele cu cezariana: stiti cat a durat operatiunea? Ma gandeam zilele trecute si n-am nicio idee, nici cand am inceput, nici cand s-a terminat. Depinde de la caz la caz dar cam cat dureaza asa...in mare?
Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
Cat mai e?
andy_galro spune:
claudinna sandalutele i le-am luat de aici din Mures de la un magazin de copii....adevarul este ca le-am cautat foarte mult pentru ca mi-a zis dr sa-i iau din astea care sa-i tina glezna, sa aiba talpa tare si sa nu-l lase sa mai mearga pe varfuri si sa stii ca de cand i le dau in picioare si-a mai imbunatatit mersul...si i-am luat 2 perechi(una pt afara si una pt in casa ca si in casa trebuie sa-l tin cu ele).
de Andrei Petru(18.08.2008)
Asa creste strumfi
"You can learn many things from children. How much patience you have, for instance"
"Ca sa intelegi dragostea parintilor tai, trebuie sa cresti tu insuti un copil"[/purple]
claudinna spune:
giuli, cica dureaza cam juma de ora...stiu ca la mine a durat ceva mai mult, dar eu am avut probleme cu tensiunea...cam cum e la Moni...de aia m-au operat tot la 37 sapt...
dupa un sfert de ora l-au scos pe Razva...apoi a mai durat pana m-au scos pe mine, din cate mi-a spus sotul...cam avea morcovul..
blog cu basca
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)