Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (174)
Raspunsuri - Pagina 5
piolica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Piersicutza Piolica am vazut si eu pozele si am visat cu ochii deschisi. Foarte frumos locul unde v-ati cazat si imprejurimile. Asa cu gust erau toate aranjate acolo, cum de ati ajuns sa alegeti/sa stiti de asa un loc superb? Ce bine va sta impreuna in toate ipostazele . Dar cineva acolo stie sa fotografieze caci cadrele sunt f. bine alese. Vezi ce bine e sa-i placa la gradi, asa sti ca poti lucra si ea e pe maini bune. Sper sa fie bine si in continuare. Sunt curioasa cum va reactiona in lipsa ta. Dar nu acum ci atunci cand vei lipsi mai mult. |
Locul ala l-am gasit pe internet, stiam unde vrem sa mergem si ne-am uitat dupa cazare. Era printre primele rezultate asa ca nu am cautat prea mult.
Si eu sper ca Elsa sa se simta bine la cresa, o sa vad cum va fi maine. Poate o sa incerc sa o tin mai putin si saptamina viitoare, o sa vorbesc cu directoarea.
Uite un site francez cu retete propuse de mamici (stiu ca tu vorbesti franceza) http://www.bledina.com/fr/recettes_mamans/search-result.php#searchRecipeForm
Sint niste retete interesante pe acolo (nu toate, evident. Plus ca unele au sare, eu inca nu-i pun sare Elsei in mincare).
Mamica fericita de bebelina Elsa
nikolici spune:
Waiting for me???
Stati asa sa bage mesterul Manole mana in priza sa faca pozele...right a moment!
Yo Miss Karinutza(14.10.2008)
Nocom spune:
Buna seara,
banu, andreea_ada bine ati revenit Ce problema a vut Salih si numai dr Stanciu a descoperit-o???
Luminitza cum este EDI? A mai vomat? Sti de la ce a fost episodul acela? Sper ca problema a trecut de mult, si acum sunteti bine veseli si sanatosi! Drum bun maine si distractie placuta la mare!!!!
babytza sa-l stapaniti sanatosi!!
sahaaaaaaaa BRAVO!!!! Pai se putea mai golanule, sa faci un an si sa nu ai nici un dinte... ntz, ntz, ntz!!! Hai baga tare, ca ai de recuperat!!!
mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)
poze cu noi poze DARIA
poze APUSENI
Piersicutza spune:
Piolica multumesc mult de site , inteleg in mare ce scrie acolo dar nu vorbesc franceza. Eu locuiesc in partea germana a Elvetiei daca cumva de acolo ai dedus ca vorbesc franceza.
Alte situ-ri cu retete? Si omleta aceea minune va rog mult, ca am descoperit ca Annei ii place oul, adica galbenusul.
fericita mami de Anna (17.10.2008)
Piersicutza
lala77 spune:
Buna seara!
Intrebare: de vreo cateva zile, Anna se trezeste dimineaa si nu mai vrea sa suga.Sta cam max. 2 min la fiecare san si pleaca.Asa a facut si cu masa de la 12 si dupa o sapt n-a mai vrut deloc. Oare fac eu ceva gresit?Sau poate ea isi ia destul in acele 2 min? Eu ma gandesc ca ei ii place mult mancarea si dimineata ii dau o tartina care ii place; oare poate sa nu manance ca asteapta altceva si nu mai vrea lapte?Am intrebat si la gasca lui Alice, va intreb si pe voi...Eu nu stiu ce sa mai cred; daca isi scoate si masa asta, ii ramane doar cea de seara.
Baytza, ti-am admirat carutul. E misto. Ma batea un gand si pe mine insa tot imi spun ca ce rost are ca e mare fata; Alice n-a mai stat in carucior de la 1 an si 2 luni.daca patesc si cu Anna la fel am dat banii degeaba.
Vroiam sa spun si eu ceva, apropo de ce i s-a intamplat lui Feli: e cumplit si n-ar trebui sa pateasca nimeni asa ceva; insa spunea cineva aici ca acel caine ar trebui eutanasiat. Eu nu sunt de acord; nu e vina cainelui cat e a stapanului. Eu am un ciobanesc mioritic si stiu ca e o rasa de caini f agresivi si ciudati; genul care tolereaza doar 1-2 persoane. Stapanul ala cretin ar fi trebuit sa stie lucrul acesta inainte de a-si lua asa un catel si sa ia masuri ca acel animal sa nu fie niciodata liber in preajma unor oameni straini.Cu atat mai mult cu cat nu a fost prima data cand a atacat pe cineva.Max (mioriticul nostru) are un tarc mare de 700 mp si sta acolo; il scot doar eu si doar in lesa si niciodata cand sunt oameni pe care nu i-a mai vazut prin preajma. Dupa parerea mea nu e caine de tinut la oras pt ca lor nu le place sa vada multi oameni. Max ma asculta aproape orbeste insa doar pe mine; pe sotul meu doar il tolereaza, desi eram impreuna cand l-am luat. Eu as rutanasia stapanul.
Sasha, bravo pt primul dintisor!La mai multi!
Eu nu mai pot sa merg cu Anna la cumparaturi.Parca e nemancata de o luna. Cand ajungem la raionul cu fructe e cum e; ne mai intelegem. Insa daca ma apropii de galantarele acelea cu preparate, e vai si amar, desi nu ii dau asa ceva-a furat o singura data de la Alice o felie de Martinel. Da din maini si plange cu lacrimi de crociodil, se intinde catre vitrina, daca pun ceva in carucior, mai mai sa se arunce in cap dupa pachet, e cumplit. Oare n-o sa-i treaca niciodata? Eu am crezut initial ca face asa ca n-a mai vazut insa sunt vreo 2 luni de cand da reprezentatii de genul asta pe la Carrefour.Eu cum fac, merg cu cicul dupa mine?
Am vazut poze frumoase insa nu mai merge neuronul. Scuzati!
Plec la nani ca maine e vai de viata mea daca iar ne trezim la 5.
nikolici spune:
poze calde calde de la Moni http://family.webshots.com/photo/2772864980103956310IeTeYk dati voi inainte, inapoi
Yo Miss Karinutza(14.10.2008)
babytza spune:
Hello girls
Feli moaaaama ce festin pe voi ...ce pofta mi-ai facut Vara trecuta am mancat la greu peste cu mamaliguta si mujdei I-ati oprit si lui tati ????
Andreea ada si pupici ciufulicei
Piersicuta si eu am facut omleta cu un ousor si cu dovlecel ras. am pus-o in tigaie cu putin ulei de masline am lasat-o cu capac pana s-a rumenit putin pe-o parte apoi am amestecat in ea inca vreo 5 minute . I-a placut soricelului A servit-o cu furculita de plastic apoi cu degetele
Mai ai aici niste retete ale unei mamici printre care si o omleta .
Babymom ce mai faceti ? Sunteti bine ?
Lala sper sa rezolvati cu tzatica
Cd voi unde sunteti ???
Babytza si puiiValentina David
Poze
babytza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nikolici aaaa si Babytza in poze nu fumeaza...dea??? |
Babytza si puiiValentina David
Poze