Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (174)
Raspunsuri - Pagina 4
andy.p spune:
Andreea ada bine-ai revenit,vazut poze cu Maia,o frumusete cu ochi albastri,ce-mi place poza ciufulici
Ange vad ca va reveniti cu papa,super
Carla aveti dnti!!!!Deci chefuim
Moni ptr maine si sa treci cu bine si sa te vezicu bb in brate.
Giuli offf ce intamplare!!Bine ca n-ai patit mai rausa treaca repede.
babytza frumos caruciorul
Andreea and
Laura, Andy (07.04.2002) &Alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
angelynna82 spune:
Feli , scuze , wow ce festin . Am sa incerc si eu data viitoare sa ii pun dovlecel in omleta
Andreea_ada mai mai ce frumoasa e Maia
Andy.p ar fi bine sa isi revina cu mancarea
fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Poze
Crina
300 spune:
Multumesc pentru urari.
Pai nerantula, Anda nu mai mananca nimic.. adica musca dintr-o juma de piersica, papa niste bucati de strugure plu cateva lingurite de supa si cam atat.
Piolica cu glicerina cu stamicin ii dau, e OK stamicinul si nistatinul sunt antimicotice.
Fug ca plange dupa mine... desi a urlat ca apucata cand am aspirat-o.
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
piolica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui 300 Piolica cu glicerina cu stamicin ii dau, e OK stamicinul si nistatinul sunt antimicotice. de Anda Teodora din 10.10.2008 puiul meu dulce si mic Anda pozne in asteptarea Andei b de la bebe, blog... |
aha, am inteles. credeam ca e glicerina din aia simpla, ca din aia mi-au dat mie in Ungaria si nu a ajutat deloc.
sanatate multa fetitei, sa se faca bine cit mai repede.
Mamica fericita de bebelina Elsa
Piersicutza spune:
Salutare fetelor
Eu n-am avut internet cateva zile, am intrat de la firma doar sa vad ce face Moni si am citit asa printre randuri.
Ma gandesc si eu la tine Monica sa nasti usor si un copil sanatos de care sa te bucuri mereu de acum incolo.
Piolica am vazut si eu pozele si am visat cu ochii deschisi. Foarte frumos locul unde v-ati cazat si imprejurimile. Asa cu gust erau toate aranjate acolo, cum de ati ajuns sa alegeti/sa stiti de asa un loc superb? Ce bine va sta impreuna in toate ipostazele .
Dar cineva acolo stie sa fotografieze caci cadrele sunt f. bine alese.
Vezi ce bine e sa-i placa la gradi, asa sti ca poti lucra si ea e pe maini bune. Sper sa fie bine si in continuare. Sunt curioasa cum va reactiona in lipsa ta. Dar nu acum ci atunci cand vei lipsi mai mult.
Laureta si pozele voastre sunt superbe, ce apa curata si ce fete frumoase toate 3. Eu ma imbolnavesc cand vad pozele voastre, anul asta nu am fost la mare si acum imi lipseste.
Monyca felicitari si o sarcina usoara!
Andy m-am uitat si la pozele voastre, se pare ca-i place lui Andrei si apa si nisipul. Ce tort promitator ati avut acolo, miam miam. Sunt niste poze unde Andrei se uita la tine cu niste ochi...
Khristin hello. Ce frumos ca aveti gradina. Si ce de mijloace de transport are Chris...inclusiv leaganul imi place. Aici tot caut un loc cu asa un leagan dar inca nu am gasit.
Nocom ma bucur ca seara voastra a fost reusita, pacat de incidentul cu Daria.
Feli multa multa sanatate lui Fox.
Am citit despre nu stiu ce omleta minune cu dovlecei, imi dati si mie reteta va rog . Si stia cineva de un site cu retete de mancare pentru bebei?
Pupici si astept cu nerabdare vesti despre Moni.
fericita mami de Anna (17.10.2008)
Piersicutza
tzitziri spune:
Laura,cand ai timp te mai astept pe mess
Ramo, mi-am adus aminte de intrebare ta de azi apropo de facut baita.David face baie cu mine de la inceputul verii.El in jumatatea lui de cada, eu in a mea, facem amandoi dusulet..el primul si eu dupa ce il ia pe el in primire tati.Nu cred ca e o problema atata timp cat face dus si nu stam in aceeasi apa.Si daca era fetita nu cred ca imi mai puneam alte probleme....
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
tzitziri spune:
Intrebare: aveti vreo recomandare pentru o pensiune undeva pe o raza de 2-300 de km in jurul Bucurestiului de preferat la munte?De preferat cu curte?As vrea sa mergem de ziua lui David si nu mai am idei....
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
laureta spune:
Fetele ce inaltime mai au bebei vostri? Biancu are 75-76 depinde daca vrea sa stea la masurat. La varsta ei Inisu avea 78-79. Am o mingiuca
Io simt ca ma ramolesc a casa. Nu e firea mea sa stau a casa in halul asta si ma urc pe pereti mai ales acuma dupa vacanta . O vreau pe mama sa ma zbentzuiesc , cine vine la club? (halal mama)
300 multa sanatate printesei
ratonelu dai de beut
Giuli cum a spatele?
SEBI!
de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole
Piersicutza spune:
Am uitat ceva important:
Felicitari Sasha pentru primul dintzoc !!!
Si la urmatorii sa fie mai usor pana ies.
fericita mami de Anna (17.10.2008)
Piersicutza
c.valy spune:
Depinde si de luni Laureta Luca la 10 luni are 71 cm nici eu nu stiu daca e mult sau putin asteptam fetele cu mai multa experienta sa ne lamureasca.Andreea_ada ce ochi are pitica ta...mama-mama o sa moara baetii dupa ea,e o scumpa.
LucaDaniel -22.10.2008 povestea noastra un vot pt Luca poze nasici 2