Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (174)
Raspunsuri - Pagina 3
kllemi spune:
bunaaaaa.... ratoneluleeeee.... hai ca mai socat VOI?? DINTI??.....fugi de aici ca nu te cred .....aaaa...si inlegatura cu marea...o sa vezi tu....o sa mancam mult o sa dormim toata noaptea...cica asa e, la mare.....sau nu, evident.
giulianna imi pare rau ptr. cazatura sper sa nu sa intrevada mai tarziu ceva..doamne fereste.....in legatura cu curtea scolii haide-ti pe la mine care mai vre-ti sa jucati frunza...sau mai stiu io ce....eu am curtea scolii dar nu am cu cine sa joc..
babytzama bucur ca moni e okmai vrem vesti.....cat despre DAVID, bine ca ti-ai dat seama intr-un final ce are copilul ...mai mami lasa baietu'sa manace pasat l-ai si vazut mare ca sa ii dai bucati, aaaa....
Cat despre noi ce sa spun sa trezit la 10 dim. dupa alte lungi treziri...si sa mai culcat acum la 16...aper sa nu fie doar o ora io trebuie sa ajung la defrisat...bagajul nu este facut in totalitate ptr ca aam intrat intr-un gol de memorie si nu mai stiu ce sa mai iau......si bomba cea mai tare este ca maine plec la mare si eu nu imi gasesc costumul de baie.....deci urati-mi succes deja vad ca vacanta se intrevede foarte frumoasa
fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
piolica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui _giulianna_
Care pustoaica ma ca-s ditamai m-u-i-e-r-e-a Am 29, inca e bine ca-i cu 2 da' la anu'.... . Si imi amintesc cand eram mica, vroiam sa fiu mare. Pfff ce n-as da acum sa mai joc frunza si castelu' in curtea scolii da' nu pot pentru ca 1. ma doare spatele 2. imi salta tzatzele si 3. aici unde stau acum n-am curtea scolii Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008) Ticker Edi Cat mai e? |
29 de ani? pai si asta nu inseamna pustoaica????? o sa vezi tu cind o sa fii ca mine de 36 (si una de 35 o sa ti se para pustoaica. Glumesc, eu tot de opt'spe ani ma simt).
Mamica fericita de bebelina Elsa
piolica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ratonelu m-a sunat soata....e pe drum cu sasha......c-avem ...un dinteeeee??????????????????????????????? carla,mami de putoiu sasha |
WOW! SAMPANIE!!!!! Bravos Sasha, felicitari! Acum chiar ca vrem pozeeeee (cu toate ca va mai dura pina veti reusi sa imortalizati dintocul)
Mamica fericita de bebelina Elsa
babytza spune:
ratonel daca se lasa cu dinte, noi il vrem inapoi pe al nostru... ala de l-ai primit cu imprumut , daaa ? Sa nu te faci ca ploua Hai cu vestea mare !!!!!! Sasha are dinteeeeeee
Babytza si puiiValentina David
Poze
tzitziri spune:
Ratonelu, ce imi vad ochii????Sasha si dintii?Credeam ca sunt incompatibili
Avem o prietena a carei fetita face maine un an si nu are pic de dinte..voi deja sunteti evoluati
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
c.valy spune:
Felicitari pt dintoc Sasha pui de ratonel si la cati mai multi de acum inainte si fara durere,maine poimine ne ajungeti din urma.
LucaDaniel -22.10.2008 povestea noastra un vot pt Luca poze nasici 2
iepurila spune:
pe fuga, dar nu pot sa ma abtin
SARUMANA MULT la toate de pareri/ opinii/sfaturi! Nikolici
MONICA ma gandesc la tine, ma rog pt puiul tau mic. Sa fiti sanatosi si sa va bucurati unii de altii pana la adanci batraneti. Fetele dati-mi si mie un SMS cand se petrece evenimentul PLS!!!
Si....... putoi!!!!!!! esti taaaare!!!!!!
angelynna82 spune:
Moama ce-mi vad ochii, are Sasha un dinte, pai atunci petrecere nene nu gluma, nu-i asa Carla????
Kilemi nu-i bai ca nu gasesti costumul, cumperi de acolo...nu sunt chiar asa de rele, cu trezirile...naspa situatie, poate s-o remedia , balaceala placuta
Andy_galro sper sa isi revina cu mancatul
Babytza mai ai ceva vesti de la Moni?
fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Poze
Crina
felicic76 spune:
buna si de la noi!
am ajuns mai devreme acasa si am facut un festin: branza cu smantana, branza framantata, peste pane cu mujdei si mamaliga. Am mancat toti trei: Vlad, eu si d-na Vio, plus Fox, ca porcii Tati saliveaza, este la serviciu, si zice sa-i oprim si lui
are Sasha dinti??? sa-i stapaneasca sanatos si s-o muste pe mami de deget (asa ma mai trezeste Vlad dimineatza, s-a prins ca ma-sa-i nesimtita si pentru 5 minute de somn in plus ii mai intoarce spatele si-l trimite la tati)
ange: multumim de intrebare, am multumit dimineata si pentru reteta de omleta
andreea_ada spune:
hello
ne mai tineti minte????
ne mai primiti pe la voi????
nu am disparut , dar avem o perioada tare incarcata in care monstruletul maia nu vrea decat sa stai dupa funduletul ei pufos
si cum prizele si cablurile sunt prietenii ei cei mai buni , nu am timp deloc ...
imi cer scuze pt lunga absentare , ii multumes ramonei ca ma mai tine la curent , sper sa ne primiti chiar si asa odata la ceva timp pe la voi
urez multa sanatate piticilor bolnaviori
nastere usoara monicai
felicitari sashei pt dintzoc
si pup toti copilasii si toate mamicile
e tare greu sa recuperez pt ca efectiv nu am timp ,dar promit ca atunci cand va avea maia 20 de ani si voi sta nptile treaza sa ma gandesc pe unde umbla voi avea destul timp sa recuperez
si ca sa ne vedeti ce mari suntem mai punem si cateva pozici
lectii de mers
baita de vara
party ha ha ha
party 2
de ce m-ai trezit din somn?
yuhuuu
somn partea 2
mamica fericita de Maia Sofia - 23.09.2008
poze cu pitica