Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (174)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Babytza, da doar aprobare si fac eu capitol nou.Sa asteptam cum se cuvine bb de Moni

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Laura, exact asa si cu David.Nu stiu ce l-a atras asa tare la carutul de papusa respectiv, era si roz, dar cert e ca a inceput tambalaul.De se uita lumea ca la urs si bunica fetitei cu caruciorul a banuit ca l-o fi piscat vreo albina, ca prea incepuse brusc...
Solutii eu nu am....ca mai mult cred ca s-a calmat ca se plictisise de nervi, pentru ca orice incercare a mea (inclusiv mufatul la tzitzi) a fost sortita esecului...

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Eu nu inteleg un lucru...fiind programata pentru cezariana de ce se mai asteapta ruperea apei???? Offf abia astept o veste

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Poze
Crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ankussa spune:

Mey..io mor aci cu capul in tastatura...ce face bb? vine sau nu? hai ca mai sunt 15 minute si plec acasa,......da` stau calare pe telefon pana acasa..
xoxo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Fetelor, calmati-va ca sa transmiteti vibratii pozitive . Bebica vine incet si sigur . Hai mamica Moni

Laura, eu incerc sa ignor anumite comportamente minore. Nu trebuie sa take action chiar la orice tipat...se manifesta si ei, ce vrei

Cristina

Mlle Yasmine et le bébé Chris Anthony

The past is history, the future is a mystery, but today is a gift—that’s why it's called ‘present’.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Sunt asa de "in priza" incat acuma cand au inceput stirile asteptam sa vad daca zice la televizor ca a nascut!!!

Vad ca au inceput sa intre la concert la Madona! Nikolici ma uit dupa tine mama dar nu te vaz!!!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

poze cu noi poze DARIA

poze APUSENI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_ada spune:

aloooooooooooooooooooooooo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Vad ca am intrat si eu taman la timp s-o sustinem impreuna pe Moni.
Haide Monica!!! (vezi, ai neonatolog si la Oradea ) Abia asteptam sa-l vedem pe bebe !

Mama lui Dragos si a lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ankussa spune:

Hello Khristin mamico

Cred ca nici cand am nascut eu n-am avut asa emotii, tot stau cu ochii pe calculator de luni incoace da` n-am zis nici pas..pana acum cand adrenalina a atins cote "alarmante"..si daca zici de good vibes" gata m-am calmat...usaaaaa...usaaaaaa.......cand il duci pe Chris la nursery? Vazut poze cu piticii pe langa casa..super duper...si eu am gradina frumoasa da` a ta e si mai si..promit sa ma mobilez si sa pun poze cu fii-miu..da` nu prea curand..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

si eu sint in priza.... dar incerc sa ascult de ce zicea Kristin, sa transmitem energii pozitive. Asa ca ZEN pt Moni!

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput