Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (174)
Raspunsuri - Pagina 21
tzitziri spune:
Babytza, da doar aprobare si fac eu capitol nou.Sa asteptam cum se cuvine bb de Moni
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
tzitziri spune:
Laura, exact asa si cu David.Nu stiu ce l-a atras asa tare la carutul de papusa respectiv, era si roz
, dar cert e ca a inceput tambalaul.De se uita lumea ca la urs si bunica fetitei cu caruciorul a banuit ca l-o fi piscat vreo albina, ca prea incepuse brusc...
Solutii eu nu am
....ca mai mult cred ca s-a calmat ca se plictisise de nervi, pentru ca orice incercare a mea (inclusiv mufatul la tzitzi) a fost sortita esecului...
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
angelynna82 spune:
Eu nu inteleg un lucru...fiind programata pentru cezariana de ce se mai asteapta ruperea apei???? Offf abia astept o veste![]()
fericita de
Crina Alexandra
Crinul Meu
Poze
Crina
Ankussa spune:
Mey..io mor aci cu capul in tastatura...ce face bb? vine sau nu? hai ca mai sunt 15 minute si plec acasa,......da` stau calare pe telefon pana acasa..![]()
xoxo
khristin spune:
Fetelor, calmati-va ca sa transmiteti vibratii pozitive
. Bebica vine incet si sigur
. Hai mamica Moni 
Laura, eu incerc sa ignor anumite comportamente minore. Nu trebuie sa take action chiar la orice tipat...se manifesta si ei, ce vrei ![]()
Cristina
Mlle Yasmine et le bébé
Chris Anthony
The past is history, the future is a mystery, but today is a gift—that’s why it's called ‘present’.
Nocom spune:
Sunt asa de "in priza" incat acuma cand au inceput stirile asteptam sa vad daca zice la televizor ca a nascut!!! 

Vad ca au inceput sa intre la concert la Madona! Nikolici ma uit dupa tine mama dar nu te vaz!!! ![]()
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei Tudor (11.07.2004)
poze cu noi poze DARIA
poze APUSENI
babymom75 spune:
Vad ca am intrat si eu taman la timp s-o sustinem impreuna pe Moni.
Haide Monica!!!
(vezi, ai neonatolog si la Oradea
) Abia asteptam sa-l vedem pe bebe !
Mama lui
Dragos si a lui
Victor
Ankussa spune:
Hello Khristin mamico
Cred ca nici cand am nascut eu n-am avut asa emotii, tot stau cu ochii pe calculator de luni incoace da` n-am zis nici pas..pana acum cand adrenalina a atins cote "alarmante"..si daca zici de good vibes" gata m-am calmat...usaaaaa...usaaaaaa.......cand il duci pe Chris la nursery? Vazut poze cu piticii pe langa casa..super duper...si eu am gradina frumoasa da` a ta e si mai si..promit sa ma mobilez si sa pun poze cu fii-miu..da` nu prea curand..
piolica spune:
si eu sint in priza.... dar incerc sa ascult de ce zicea Kristin, sa transmitem energii pozitive. Asa ca ZEN pt Moni!
Mamica fericita de bebelina Elsa