Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (174)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Corrina, multumesc de PM.Arata bine ce am vazut acolo si studiez problema

elly, cand am fost ultima data la Cheile Gradistei (in iunie) am fost dezamagita de modul cum arata in weekend.De fapt nu cum arata ci de cata lume misuna.Am stat cateva zile acolo si la sfarsit de saptamana nu mai gaseam loc de parcare(credeam ca lasam problema asta in Bucuresti) si am stat si 2-3 ore sa gasim masa la restaurant (desi stateam in complex- si asta dupa ce am rugat seful de sala).E un loc superb dar la noi va ramane doar pentru zilele saptamanii....

Laura, David a inceput sa faca adevarate crize de isterie daca nu ii convine ceva.Ne stia tot parcul acum 2 zile cand nu l-am mai lasat sa se joace cu un carucior de papusi si a inceput sa planga si mai avea putin si se dadea cu fundul de pamant...genul ala de criza.Asa ca..eu nu stiu daca sa dau vina pe o perioada sau ca deja incepe sa se simta rasfatul....

Hai Moni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ankussa spune:

Mey io sunt la serviciu, si ma pitesc de toata lumea sa trag cu ochiu..hai Moni cu bbeu..sa fie sanatos, mancacios si norocos...

Pupam bobocimea, citesc da` timp de scris mai putin....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Bun m-am mai linistit...e ingrozitor ce crize imi face.Si acum intrebarea e ce facem?Cum procedam ?Ca nu-mi aduc aminte la Andy sa fi avut asa ceva.
Ex:azi ne plimbam cu caruciorul,ajungem acasa si o las un pic jos pana am deschis portbagajul,s-a apucal la impins caruciorul,cand am luat-o au iesit vecinii la geam sa vada ce i-am facut copilului de urla asa...abia am potolit-o,i-am aratat frunze,catei si alte cele,se incoarda,ma trage de bluza...

Haide Moniiii!!!!

Oana,Cristina.Roxana,Ange multumesc.Solutii aveti?

Ce tare faza cu telefonul,exact asa faceam

Laura , Alexia (14.08.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nocom

piolica Acum numele ei este Burlacioiu .Dicut era inainte de casatorie.. Adresa pe care ai gasit este in sectorul 2? Ca sta pe langa IOR, deci cred sector 2!

Hainute pot fi de oricare si mici si mai mari... si jucarii ...

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

poze cu noi poze DARIA

poze APUSENI

merci, am gasit 3 Burlacioiu, unul in sect 2, insa cica e Dna ghica. O sa aflu eu cumva.

merci pentru raspuns.

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_ada spune:

reteta a fost un succes si pt maia si pt anda

babytzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hai mai repede ca am stomacul in gat si imi merge si netul greu
MONI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Inca nu au luat-o la sala asteapta ...

Babytza si puiiValentina David

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Nocom din cate stiu eu IOR este in sectorul 3

Andy.p solutii nu stiu daca sunt, decat sa repetam la nesfarsit NU NU

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Poze
Crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

babytzaaaaaa ne omori!!!! Ba au luat-o ba n-au luat-o!!!! Hai s-o ducem noi in sala, asa vom sti sigur ca macar a intrat in operatie!

poze cu noi poze DARIA

poze APUSENI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

babytza, murim aici de nerabdare! Suna-l pe doctor, fa ceva! Vrem sa auzim marea vesteeeeeee!!!!

MONI! mai scoatem o data zvapaiatele astea pt tine:

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

babytza daca tot am ajuns la pag 20 si tu nu ai plecat inca in parc (cred...) nu mai bine faci capitol nou sa putem sa ne destrabalam acolo cat vrem????

Sarumanaaaaaaaaa!!!!

poze cu noi poze DARIA

poze APUSENI

Mergi la inceput