Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (174)
Raspunsuri - Pagina 19
andy.p spune:
Ce emotii am !!
HAI MONI!!
Alexia nu a vrut azi somn pana la 4
..e caraita si maraita ,se freaca la ochi da cand o pun in patutz pauza ,nici vorba.
Intrebare:(asa pana naste Moni
)Copii vostri se isterizeaza daca nu le faceti pe plac??Adica daca are ceva in mana si nu e voie frate,si iau lucrul respectiv,tipa si plange de zici ca o tai.Sau daca vrea sa mearaga undeva unde nu e voie la fel.Mai sunt bbei asa?Sau numa gaza mea face figuri?
BAbytza hai cu vesti bune
Claudinna ce ma bucur ca nu mai are Razvanel febra
Laura,
Andy (07.04.2002) &
Alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
babytza spune:
Fetelor am si eu rugamintea la voi sa nu schimbati capitolul pana nu va zic de Moni. Eu plec acum in parc si am lasat pe tel deschis la capitolul asta ca sa va dau vestea ....am o conexiune tampita pe tel si imi ia o mie de ani sa intru la un capitol nou, asa ca nu as avea timp cu red bull langa mine sa caut capitolul
. Va puuuuup si va multumesc de intelegere 
Babytza si puii
Valentina
David
Poze
baby_boy spune:

Monica

Iti doresc ca azi sa fie cea mai minunata zi din viata ta atunci cand o sa-ti strangi puiutul sanatos in brate si in ochii sa ai lacrimi de fericire !!! Suntem cu gandul alaturi de tine
Cristina , mamica implinita de
Raducu (7.10.2008)
Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez
angelynna82 spune:
Andy.p nu esti singura, ma inscriu sau mai bine zis o inscriu pe Crina in clubul asta
, daca ii zic NU atunci plange. Daca prinde telefonul meu/telecomanda si i-o iau din mana atunci avem show 

Piolica poate afla Babytza numarul de telefon al sotului ei si vorbesti cu el... o parere zic eu
fericita de
Crina Alexandra
Crinul Meu
Poze
Crina
babytza spune:
Laura si soricelul face la fel. Are personalitate dom'le ![]()
Babytza si puii
Valentina
David
Poze
Nocom spune:
piolica Acum numele ei este Burlacioiu .Dicut era inainte de casatorie.. Adresa pe care ai gasit este in sectorul 2? Ca sta pe langa IOR, deci cred sector 2!
Hainute pot fi de oricare si mici si mai mari... si jucarii ...
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei Tudor (11.07.2004)
poze cu noi poze DARIA
poze APUSENI
babytza spune:
Mai stiti cum faceam cand eram pustoaice si asteptam un telefon foarte important ??? Ridicam mereu receptorul sa ne asiguram ca este ton ![]()
![]()
Asa ma uit eu la fiecare minut la telefon....daca m-am dus la baie si a sunat ? 
Babytza si puii
Valentina
David
Poze
baby_boy spune:
Laura si Raducu a inceput sa isi arate personalitatea...daca nu-i dai ceva ce vrea..sau mai nou are un hobby sa urce scarile de la scara interioara..daca nu-l las incepe sa maraie..nu ma mai inteleg cu el
Claudinna sa stii ca nu prea am gasit incaltaminte de calitate in Craiova. De terfeleala prin curte eu am luat din Banie ..cu vreo 20 de ron gasesti adidasi frumosi...dar nu piele.
Noi avem noroc ca ne-a luat tati nostru sandalute din Germania de la H& M de piele naturala..sunt superr. Asa ca daca gasesti ceva frumos sa-mi spui si mie.
Maaaaa cate stie Razvanel..ce mai ai un baiat mare acolo si foarte ascultator si cuminte
Nicole te pregatesti de concert, ha?
Multumim pentru pozici cu burtica frumoasa!
La multi ani BOO

Cristina , mamica implinita de
Raducu (7.10.2008)
Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez
angelynna82 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babytza Mai stiti cum faceam cand eram pustoaice si asteptam un telefon foarte important ??? Ridicam mereu receptorul sa ne asiguram ca este ton ![]() Babytza si puii Valentina DavidPoze |
cata dreptate ai...am ras cand mi-am adus aminte

fericita de
Crina Alexandra Crinul Meu
Poze
Crina

Bianca Nicole