Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (174)
Raspunsuri - Pagina 18
c.valy spune:
In legatura cu omleta esec total nu prea ii era foame sau nu ia placut a luat cateva lingurite si gata a pus mainile la gura nici eu nu l-am fortat ca ma grabeam trebuia sa plec la dr plus ca era abia ora 13 si el manca mai tarziu pe la 14 poate si de aia a facut nazuri o sa mai incers saptamana viitoare
,asa ca am plecat fara sa papam iar la 15.30 cand am ajuns acasa a mancat 150 lapte praf (asta se facea cel mai repede)si l-am culcat ca era mort de oboseala.
LucaDaniel -22.10.2008 povestea noastra 
un vot pt Luca
poze nasici 2
babytza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tzitziri Vroiam sa mai zic una alta dar acum nu mai am stare...Moni, suntem toate alaturi de tine.O sa nasti 'in direct' |
Mai am putin si o sun cand e pe masa

Babytza si puii
Valentina
DavidPoze
CosmyB. spune:
Babytza multumim pentru vesti 
sa-mi pupi ginerele. N-am pus poze ca nu am intrat in posesia camerei
Am hranit gaza si plecam la strabuni sa luam prune, facem compot si pun la congelator.
Am papat supica de pui cu galuste
Claudinna cum ai pus fructele pana la urma? Ai facut compot? Eu compotul l-am facut cu zahar brun, am renuntat la fructoza si alte chestii depre care nu stiam mare lucru. Am pus si la conge. 
Pozici
Mamica
de
Maya
"Nu exista decat un singur copil perfect pe lumea asta si fiecare mama il are!"
c.valy spune:
Voi sunteti concentrate la nasterea lui Moni si eu va stresez cu problemele mele sa-mi fie rusine
,gata nu mai zic nimik decat HAIDE BEBE VINO ODATA SI SA FII SANATOS SI SA ITI BUCURI PARINTII IAR TU MONI SA ITI REVII REPEDE DUPA OPERATIE
LucaDaniel -22.10.2008 povestea noastra 
un vot pt Luca
poze nasici 2
babytza spune:
Lasa valy, ca poate data viitoare papa cu pofta omleta 
Babytza si puii
Valentina
David
Poze
claudinna spune:
aoleuuu, am stomacul in gat! am niste emotii!!
hai Moni!!!!
La multi ani, Andrey!!!
La multi ani, Oana!!
Angelynna, febra a facut de la vaccinul pe care l-a facut ieri...dupa nurofen si somn, e ok, nu mai are!

Cosmy, n-am facut compot pt iarna. atunci intrebam sa-i fac sa bea proaspat, cum ar veni
pana la urma pentru el folosesc zahar brun, nu f mult, in budinci si alte alea
valy si eu ii dau lui razvan fier, 10 pic de 2 ori pe zi
blog cu basca
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
claudinna spune:
babytza, vb sa-ti dea umarul sotului, ca sa ne sune imediat ce naste!!
blog cu basca
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
angelynna82 spune:
C.valy nici Crina nu a mancat cu pofta omleta...i-am dat in combinatie cu iaurt, mai deschidea gura sa vorbeasca...ii mai dadeam o lingurita si uite tot asa 
Acum a mancat iaurt natural si cu fructe
....macar asta sa manance
Claudinna
am pe Razvan si pe tine
fericita de
Crina Alexandra
Crinul Meu
Poze
Crina
piolica spune:
Ce emotii am si eu pt Moni! Parca as naste eu din nou (mai ales ca stiu cum e sa te ia in sala de operatie...)
Abia astept sa vad vestea cea mare.
Eu as vrea sa-i trimit Monicai un mic cadou pt bebe, cum as putea sa aflu adresa ei postala (fara sa o intreb pe ea, ca totusi vreau sa ramina o surpriza pt ea). Am gasit o singura persoana in Buc. cu numele de Dicut pe pagini aurii...
Stie vreuna dintre voi adresa ei?
Si inca ceva, in Romania se fac cadouri hainute din astea mici gen 1 luna - 3 luni sau hainute mai mari? Ca sa am idee ce sa-i iau in cazul in care gasesc si unde sa-i trimit pachetelul.
pupici si merci frumos.
Mamica fericita de bebelina Elsa
angelynna82 spune:
Am sa fac reclamatie la Enel....cu scaderile/urcarile de tensiune... tocmai s-a restartat calculator de la o scadere de tensiune 

fericita de
Crina Alexandra
Crinul Meu
Poze
Crina