Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (174)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns c.valy spune:

Azi am fost la medicul pediatru l-a cantarit 7.600kg si 70cm inaltime,(la medicul de familie nu avea decat 7.300dupa cine sa ma iau oare?)este ok din punct de vedere al sanatatii dar trebuia sa aiba in jur de 8.500kg asa ca ne-a pus sa facem coproparazitologicul,urina...apoi vedem de e vre-o problema undeva...of ce o sa il chinui iar si la cat de drag imi este mie sa umblu prin spitale sa te tii o sa am o mare durere de cap.

Cu mancatul nu prea ma lamurit cat trebuie sa manance,ma intrebat de papa carne,galbenus de ou,fructe...raspund da atunci este ok
Fetele care ati mai facut analize la bebici nu stiti se gasesc in farmacii sticlute,cutiute pt analizele astea sau le gasesti la cabinetul de analiza?

LucaDaniel -22.10.2008 povestea noastra un vot pt Luca poze nasici 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss_04 spune:

Citat:
citat din mesajul lui angelynna82

Iriss mai mai ce baiat frumos ai, moama cati dinti are, am frumosul

Babytza ici multi pentru vesti

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Poze
Crina

multumim ici

''bimbirica'' mic si frumos
andu

mami de andrei (15/09/2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

In primul rand GOOO MONI !!!!

Va multumesc tuturor pentru urari !!!! Sunteti foarte dragute toate !!
N-am mai intrat de mult sa scriu, mai citesc din cand in cand dar nu am mai apucat sa mai dau nici un raport.
Suntem bine, ne-am sarbatorit sambata cu taiat de mot (mai mult am mimat decat am taiat ca ciuciu par) si ales de pe tava. Nu stiu ce o sa iasa in viitor dar el a ales o minge, o busola si o surubelnita ..
Azi am fost la dr si i-am facut vaccinul de 1 an, ala ROR. A fost mai bine decat la celelalte, a plans foarte putin. Iar la bilant stam bine, e tot sub grafic, dar nu imi mai fac griji ca mie si asa mi se pare ca mananca ca spartul si nu as avea ce sa mai bag in el

inca o data pentru toate !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

valy gasesti la farmacie cutiute sterile de plastic pentru recoltat pisu si kk

Babytza si puiiValentina David

Poze

Mergi la inceput

A uitasem de vitamine am scapat nu mai luam in schimb mi-a marit doza de fier pana acuma luam 5pic de 2 ori pe zi acuma trebuie sa luam de 3ori pe ziavem fierul mic (48),voi ati dat fier la copii?

Mergi la inceput

OOO bravo pt mot si pt ce a ales apropo de par de ce nu ai cerut si u ca se gasea cineva sa va dea cateva fire de-o codita noi am fi dat cu cea mai mare placere dar suntem in aceeasi situatie ca voi

Ms babytza o sa caut poate gasesc,mama am un sac de nervi imi vine sa pe toti dr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CosmyB. spune:

HAI MONI!!!!!!

Nu plec de langa laptop pana nu vad vestea cea mare

Pozici
Mamica deMaya

"Nu exista decat un singur copil perfect pe lumea asta si fiecare mama il are!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Moni este inca in sala de travaliu. A facut monitorizare, acum asteapta .....si noi la fel ....

Babytza si puiiValentina David

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Boo e superba poza cu Alex cand ii dai tu sa pape , offf si ce ochi frumosi are, of of mai mai, o sa fie coada la usa dupa el . Speram sa nu aibe reactii de la vaccin

C.valy speram sa fie totul bine cu Luca . Crina nu a luat deloc Fe, oricum eu am intrebat-o pe dr si a zis ca nu are nevoie.... arata destul de bine, asa ca facem cum zice ea

dau refresh cam la 5 minute ... numai sa vad ceva vesti

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Poze
Crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Vroiam sa mai zic una alta dar acum nu mai am stare...Moni, suntem toate alaturi de tine.O sa nasti 'in direct'

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput