Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (174)
Raspunsuri - Pagina 22
angelynna82 spune:
sincer... imi inteleg barbatul privind asteptarea nasterii acum![]()
fericita de
Crina Alexandra
Crinul Meu
Poze
Crina
tzitziri spune:
Fac capitol nou?Sa nu se sesizeze vreun moderator...
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
Nocom spune:
Am primit mesaj de la monica
Nu a intrat inca in sala. Inca mai asteapta... deci mai avem de asteptat si noi...
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei Tudor (11.07.2004)
poze cu noi poze DARIA
poze APUSENI
babymom75 spune:
Sa va spun ce-am mai facut noi intre timp. In ultimele zile mi s-a "imbolnavit" rau de tot computerul si a trebuit "reanimat", exact cand imi ardeau mie degetele sa mai intru pe forum si sa ma laud cu ultimele noutati:
1. am sarbatorit in cadru restrans, adica doar noi si copiii, la biserica si apoi la restaurant, 10 ani de casnicie.
2. mi-am pierdut cu aceasta ocazie ( dupa sau inainte, nu stiu exact
) geanta in care era portmoneul cu toate actele si cardurile mele, precum si telefonul mobil.
3. Dragos mananca mai bine de cateva zile, aproape 1 sapt.; in sfarsit a reusit sa depaseasca "pragul" de 100g/masa. L-am pacalait oarecum, adica fiecare lingurita de mancare trebuie trecuta prin piure de mere Nestle ca sa fie acceptata, dar e bine si asa.
4. stam rau cu greutatea, adica la aproape 11 luni are doar 8700g.; in lungime nu l-am masurat, dar pare cam pirpiriu. No nu-i bai!
5. e viteaz nevoie mare: urca si coboara scarile singur in 4 labe, de ma ameteste - nu reusesc sa fac nimic altceva, decat sa-l pazesc sa nu cada. Doamne fereste sa-i interzici sa urce, ca se lasa cu "crize" - are personalitate baietu'!
5. pana azi a refuzat sa mearga in 2 picioare, chiar daca il sprijineam de axile; singurul mod in care vroia sa mearga era in timp ce impingea antemergatorul. Azi si-a dat drumul la mers sustinut doar de o manuta ( de fapt se tinea el singur de degetul meu ).
Mai am, da' nu va mai plictisesc, mai ales in momentele astea de asteptare cu sufletul la gura. Mai revin pe seara/noapte ( sper ).
Mama lui
Dragos si a lui
Victor
piolica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tzitziri Fac capitol nou?Sa nu se sesizeze vreun moderator... Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008) |
eu as zice ca ar fi cazul... ca toate fetele sint in priza acum! sa fie capitol nou dedicat pentru Moni! Ce ziceti fetelor?
Mamica fericita de bebelina Elsa
Nocom spune:
mesaj de la monica:
Am fost anesteziata, facem rahi, nu cred ca va mai dura f mult pana intru...
Mai asteptam!!
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei Tudor (11.07.2004)
poze cu noi poze DARIA
poze APUSENI

Bianca Nicole