Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (174)
Raspunsuri - Pagina 14
angelynna82 spune:
Nocom din pacate nu mai stiu parola 

Andreea_ada
... e super reteta..ar bine daca-r manca si Crina 
Andreutac deja mi-s geloasa pe cat mancati voi, glumesc
Claudinna
am Razvan, speram sa se faca bine repede, poate sa fie de la dinti...hope so
ehhh...si uite cum alerg dupa fi-mea cu lingurita pe la gura sa pape ...exact de ceea ce imi era frica de asta am parte 

, orice mancare mananca o ia numai cu IAURT....cand nu o mai fi preferatul ei, ce o mai manca????? A mancat prima oara omleta simpla/sau cu spanac....acum numai cu iaurt si acolo cateva lingurite 

fericita de
Crina Alexandra
Crinul Meu
Poze
Crina
ratonelu spune:
hai ca am citit un pic din urma...si moama ce m=-ati mai felicitat!
va multumim....dar n-avem , pe cuv meu!
eu m-am dus acasa...baga mana in gura la copil, zapaceste-l, intoarce0l pe toate partil, nu se vede nimic...sau cel mult e gingia f tare si alba! dar asta este asa de vreo 5luni.
io m-am dus si ma asteptam sa vad un iepuras.
ori vede barbata-miu pe sub gingii si io nu ma prind
oricum, multumim pentru felicitari andy_g,piolica,oana(incompatibil spui, ha? eeeee! las ca te prind io la cotitura
), c_valy,iepurila,angelyna, laura,felicic(nu dam petrecere
)andeea, laura, rox(nu recunosc, fratica, nimic1 nu ne-ai dat nimic!)
ramona
(ma duc sa mai citesc...)
_irina_ spune:
Monica iti transmitem un gand bun, iti dorim un bebe sanatos si papacios si tie multa sanatate si refacere usoara!!! 

de
Andreea-Maria
"Nu meritã sã plângi pentru nimeni, iar cei care meritã nu te vor face sã plângi."
Gabriel Jose Garcia Marquez
piolica spune:
Hello! ca am uitat sa zic...
Elsa a fost din nou la cresa azi, de la 8:30 la 10:30, o luam piano, piano. Eu am stat cu ea pina la 9:00 si a fost totul ok, cind am plecat nici nu m-a bagat in seama. Insa... cind m-am intors plingea la greu. O educatoare o tinea in brate, insa Elsa era de-a dreptul inconsolabila. Nici preitena ei suzi nu a consolat-o. Cind m-a vazut s-a pus pe un plins si mai mare, cred ca vroia sa-mi spuna ce nefericita a fost ea.
Educatoarele mi-au zis ca de 10 min plingea, ca a fost super ok, pina la un moment dat cind s-a pus pe plins. Am banuit ca ea atunci a realizat ca eu nu mai sint + ca era obosita...
Cum Elsa doarme de obicei pina la 10-11, sculatul la 7:30 a dat-o peste cap. De acum incolo o duc sa faca si o siesta acolo.
mai citesc din urma si revin
Mamica fericita de bebelina Elsa
ratonelu spune:
klemi...iti doresc bafta! sa-ti gasesti costumul de baie...acum dupa ce ai plecat deja!
ca si tu ai ras de noi....
ratonelu spune:
nocom, pai e golan ..in continuare ca n-are!
si-o tin asa pana maine...ca toata lumea m-a felicitat
piolica, ca vrei s-o lasi la cresa?
laureta spune:
Fetelor va rog sa va rugati pt bebe Mihail, este bebe MarieiI de la grupa noastra a mamicilor de mai-iunie 2004. Este nascut prematur cu 1700 si tb operat vineri are o tumoara mare la rinichi 
SEBI!
de
Inisa Ana-Maria si
Bianca Nicole
ratonelu spune:
am vazut si eu poze fff frumoase cu monica+mamici.
io n-am vazut poza in care rox fumeaza
are cineva noutati despre monica?
unde-i bighideanu?