Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (174)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Nocom din pacate nu mai stiu parola

Andreea_ada ... e super reteta..ar bine daca-r manca si Crina

Andreutac deja mi-s geloasa pe cat mancati voi, glumesc

Claudinna am Razvan, speram sa se faca bine repede, poate sa fie de la dinti...hope so

ehhh...si uite cum alerg dupa fi-mea cu lingurita pe la gura sa pape ...exact de ceea ce imi era frica de asta am parte , orice mancare mananca o ia numai cu IAURT....cand nu o mai fi preferatul ei, ce o mai manca????? A mancat prima oara omleta simpla/sau cu spanac....acum numai cu iaurt si acolo cateva lingurite

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Poze
Crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

hai ca am citit un pic din urma...si moama ce m=-ati mai felicitat!
va multumim....dar n-avem , pe cuv meu!
eu m-am dus acasa...baga mana in gura la copil, zapaceste-l, intoarce0l pe toate partil, nu se vede nimic...sau cel mult e gingia f tare si alba! dar asta este asa de vreo 5luni.
io m-am dus si ma asteptam sa vad un iepuras.
ori vede barbata-miu pe sub gingii si io nu ma prind
oricum, multumim pentru felicitari andy_g,piolica,oana(incompatibil spui, ha? eeeee! las ca te prind io la cotitura ), c_valy,iepurila,angelyna, laura,felicic(nu dam petrecere )andeea, laura, rox(nu recunosc, fratica, nimic1 nu ne-ai dat nimic!)
ramona

(ma duc sa mai citesc...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Monica iti transmitem un gand bun, iti dorim un bebe sanatos si papacios si tie multa sanatate si refacere usoara!!!

de Andreea-Maria

"Nu meritã sã plângi pentru nimeni, iar cei care meritã nu te vor face sã plângi."
Gabriel Jose Garcia Marquez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Hello! ca am uitat sa zic...

Elsa a fost din nou la cresa azi, de la 8:30 la 10:30, o luam piano, piano. Eu am stat cu ea pina la 9:00 si a fost totul ok, cind am plecat nici nu m-a bagat in seama. Insa... cind m-am intors plingea la greu. O educatoare o tinea in brate, insa Elsa era de-a dreptul inconsolabila. Nici preitena ei suzi nu a consolat-o. Cind m-a vazut s-a pus pe un plins si mai mare, cred ca vroia sa-mi spuna ce nefericita a fost ea.
Educatoarele mi-au zis ca de 10 min plingea, ca a fost super ok, pina la un moment dat cind s-a pus pe plins. Am banuit ca ea atunci a realizat ca eu nu mai sint + ca era obosita...
Cum Elsa doarme de obicei pina la 10-11, sculatul la 7:30 a dat-o peste cap. De acum incolo o duc sa faca si o siesta acolo.

mai citesc din urma si revin

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

klemi...iti doresc bafta! sa-ti gasesti costumul de baie...acum dupa ce ai plecat deja!
ca si tu ai ras de noi....

Mergi la inceput

nocom, pai e golan ..in continuare ca n-are!
si-o tin asa pana maine...ca toata lumea m-a felicitat

piolica, ca vrei s-o lasi la cresa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Fetelor va rog sa va rugati pt bebe Mihail, este bebe MarieiI de la grupa noastra a mamicilor de mai-iunie 2004. Este nascut prematur cu 1700 si tb operat vineri are o tumoara mare la rinichi

SEBI!

de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

Mergi la inceput

doamne, laureta, multa sanatate!

Mergi la inceput

am vazut si eu poze fff frumoase cu monica+mamici.
io n-am vazut poza in care rox fumeaza
are cineva noutati despre monica?

unde-i bighideanu?

Mergi la inceput

la multi ani , sa fii sanatoasa si sa te bucuri de cei dragi!
dna Oana

Mergi la inceput