Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (174)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

bantui singurica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Piersicutza, scuze, nu stiu cum am ramas eu cu ideea ca tu ai vorbi franceza. Si nu dupa zona in care locuiesti, ca stiam ca acolo se vb germana, ci din altceva am ramas cu ideea asta. Uite, fetele de la pepenasi au facut un site cu retete: http://sites.google.com/site/retetelemamicilordepepenasi/Home

Mamici, poate ar fi bine sa facem si noi un astfel de site, gen blog, in care sa putem sa postam retete si alte chestii.

Kristin, in NY am fost in iulie 2007, de fapt am fost 3 saptamini in America de Nord (Canada + State). Am facut km intregi pe acolo, Montreal, Quebec, am ajuns la la Tadoussac sa vedem balenele, dupa aceea Toronto, Niagara, NY, Boston si intoarcere in Montreal.
Uite o poza aici din NY cind inca eram stapina pe picioarele mele si nu stiam ca o sa ma apuce 3 de dimineata pe acolo... hihihi.
(la Toronto a plouat o zi, noroc ca am urcat in CN tower in prima zi cind am ajuns, ca daca era sa o lasam pe a doua zi nu am fi vazut mare lucru de la ceata)

Nicole, merci pt pozele cu Moni. Moni arata super bine! Abia astept sa auzim vestea cea mare.

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

ratonelu, unde e dintele? a disparut deja???? Sasha e cam smecheros, bag seama. Face sa dispara si sa apara dintele una-doua!

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala77 spune:

Salut!

Saru'mana de raspunsuri.
Nocom ,de aceea eram si eu in dubii; i-as da lapte praf daca nu mai vrea tzitzi ca trebuie sa pape lapte.Insa cred ca o sa mai insist cu san o perioada. O sa incerc si varianta lui 300- s-o alaptez cand inca nu e treaza de-a binelea. De supt, suge ca aud jetul si s-ar putea ca ea sa se sature in cele 2 min. Ma ghandeam si sa nu fi terminat eu laptele ca tot intr-un regim o tin de prin aprilie. O sa insist, oricum.

Moni, bafta multa!!!!!! Sa fie bine!!!!

Laureta, ma rog si eu pt micut!Saracutul!

Ratonelul, cum nu mai e dintele?Nu-i bai, te mai felicitam o data cand iese. Eu tot il dadeam pe Sasha exemplu unei prietene care are un baietel de 1 an si 3 luni fara nici un dinte.Bine ca n-am apucat sa-i spun ieri.

Fug sa duc copiii in parc-asa mi-am luat angajamentul. Annei ii place mult sa se batzaie in trambulina asa ca trebuie sa mergem devreme pana nu vin copii mai mari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Laureta ne vom pentru bebe Mihail si Maria, sa dea DD sa fie totul bine vineri.

Ratonelule stai linistita, la noi dintisorul nr 5 abia se vedea cand a spart gingia... sa mai treaca 1 zi 2 si atunci party frate, ca i se vede dintele lui Sasha

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Poze
Crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

FETELE, abia acum am citit la odiseea lui Moni si se pare ca la 15.15 ii faceau clisma pt a intra in operatie... Haideti sa scoatem

LE: am vorbit cu o prietena Raluca si ea acum este la baie, probabil ca va intra in operatie cam intr-o 1ora
fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Poze
Crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Se face clisma si la cezariana?!?!?! Io is tare Credeam ca nu are nici o legatura....

Pai nu am primit nici un mesaj...asa ca... putem sa bagam!!!!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

poze cu noi poze DARIA

poze APUSENI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

angelynna, soata mea poarta ochelari , poate vede imaginea marita...si io d-aia nu vad(desi io va zic ca nu e neam! )
lala....deci nu e la noi cel mai rau, nu?
piolica, sa spunem ca-i bazat baietu'.

sa va spun de soata meadasteapta
azi s-a dus cu cochilu la doctor...sa-i faca "investigatii" ca d c e asa nervos....tipator etc
s-a intors cu sirop biseptol-cica are rosu in gata, d-aia e nervos noaptea !
d-aia e agitat si de 5luni e teroristu sef!
si sa duca si maine analize de kaka si pipi(?? d c? ) si sa-i mai faca si alte analize...(i-am zis soatei ca daca ii mai ia sange , sa nu mai vina acasa!! )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Am intrat sa va spun ca Moni naste diseara , deci nu va speriati ca nu apare vestea
MA bag la citit din urma

Babytza si puiiValentina David

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

pentru bebe Mihail. Doamne ajuta.

Despre Moni am inteles ca intra seara in operatie, deci asteptam vesti, nu ne culcam
MOOOONI!!!

Eu m-am trezit azi singura cu amandoi si cum parea un cosmar sa stam in casa toata ziua, i-am suit in masina si i-am dus langa Casa Copiilor de la Tineretului, in parculet, la un loc de joaca cu umbra, tartan pe jos si leagana si alte zdranganele.

Teo, (asta deja stiam) s-a infipt in prima gramada de copii cu masinute si acolo a ramas.
Radu... in schimb, a fost mortal. I-am luat pantaloni lungi si i-am dat drumul pe jos. A mers de-a busilea tot terenul pana a cazut lat, negru tot si zgariat...
Am descoperit ca:
1) ii plac leganatoarele acelea cu arcuri, se tinea bine cu mainile si se hatana in toate partile, razand si chiuind, mai ceva ca la rodeo
2) am socat audienta cu copilul de 10luni taras pe podele
astfel incat tot parcul era cu ochii pe el, ceea ce mi-a permis sa ma mai uit si la Teo sa nu dispara...

Am revenit acasa cu doi copii murdari (i-am bagat pe amandoi in cada direct), obositi morti (au trecut pragul de oboseala, abia i-am adormit cu scandal si fatzaiala si lacrimi - Teo inca nu-i gata) si flamanzi... cred ca mi-a placut

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput