Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (174)
Raspunsuri - Pagina 13
Nocom spune:
Va rog frumos, dati-mi si mie parola de la mail-ul comun, sau nr de tel al lui moni (pe PM off course)
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei Tudor (11.07.2004)
poze cu noi poze DARIA
poze APUSENI
andreea_ada spune:
multumesc claudinna 
astazi m-am hotarat sa-i fac asa :
pui cu mere
40 g piept de pui,1 mar si un iaurt
se curata merele se fierb ,apoi se zdrobesc si se freaca cu iaurt pt a obtine o crema care se pune peste pieptul de pui fiert si el in prealabil.Pofta buna 
andreutac spune:
Andreea_and, in primul rand
am Mina cea frumoasa, care sper ca n-are de gand sa ne fure iubitelul, pe Andrei de Andy_g
.
Noi mancam cam asa:
dimineata - lapte 150-170 gr
10-11 - fructe (combinatie de 2 fructe plus branzica aprox 220 gr)
13 - iaurt simplu 150 gr
16-17 - supa/ciorbita de legume cu perisoare/carnita pui sau vita, galuste, legume cu peste(salau)si mancarica gatita ca pentru noi, fara prajeli, sare sau alimente grele: mancare de fasole verde, de conopida, de dovlecei, ghiveci de legume, toate cu carnita sau galbenus de ou, dovlecei umpluti, toate cu mult sos in care punem niste painica.
Stiu ca se vorbea mai demult daca avem voie sa dam vinete sau ciuperci. Noua dr. pediatru nu ne-a dat unda verde nici dupa 1 an pt urmatoarele: vinete, ciuperci, fasole boabe, mazare si varza. Sunt destul de grele pt. noi adultii, dar pt. copii.
LE: Ups, mesajul era postat de andreea_ada, am incurcat borcanele cu atatea Andree sau Andrele![]()
Andreea, cea mai fericita mamica de Eva Maria
ratonelu spune:
vad ca vorbiti de mancare...nici n-am apucat sa mananc
va pup si eu de pe plantatie.....si...special, pt monica...
sa fie totul bine!
gaia.nevia spune:
La multi ani, Oana!!! Multi ani fericiti, cu sanatate si tot ce iti doresti!

Te imbratisez cu drag!
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
ratonelu spune:
in leg cu dintele ala de-l vede soata mea...io nu-l vad!!!!!!
aseara era sa divortam, ca el il vede...gata, a iesit...io nu vad nimic!
lume nebuna
elly_16 spune:
tzitziri, intrebai de o pensiune cu curte, noi mergem destul de des la Complexul Cheile Gradistei, la Moeciu, la 30 km de Brasov + 160 km Bucuresti-Brasov. Daca te intereseaza, www. cheilegradistei. ro, fara spatii. In week-end e foarte aglomerat, dar in timpul saptamanii e ok, liniste...
PozeBianca
Mamica de
Bianca Maria
Bianca
Nerantula spune:
omleta failed ... of course 
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
piolica spune:
La multi ani, Oana!!! sa fii fericita alaturi de cei dragi!
Mamica fericita de bebelina Elsa