Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (174)
Raspunsuri - Pagina 12
c.valy spune:
Asta este data de angelynna82
Bat galbenusul bine (ideal ar fi sa fie un ou mare), adaug putin laptic (merge si smantana fff bine [pofta). Ori o lasi simpla ori poti adauga legume taiate fin (eu am pus azi spanac), amesteci totul, dupa care pui o picatura de ulei sau unt intr-o caserola de plastic sau ceva ce merge la cuptorul cu microunde, pui capacul si o lasi la cuptor pentru 3-4 minute. Iese deliciosa
asta este de la babytzaeu am batut oul , apoi am pus dovecel ras si am pus in tigaie de teflon cu o picatura de ulei de masline. Dupa ce am lasat-o putin sa se faca bine pe o parte, am inceput sa o amestec in tigaita pana s-a facut bine bine A iesit yamiiii..
sper sa nu se supere fetele ca l-eam copiat
LucaDaniel -22.10.2008 povestea noastra

un vot pt Luca
poze nasici 2
elly_16 spune:
Nikolici, distractie placuta la concert
! Nu te mai stresa, ca totul o sa fie bine. Sa ne povestesti cum a fost, si mie imi place Madonna, dar din anumite motive, n-am putut sa merg la concert. 
PozeBianca
Mamica de
Bianca Maria
Bianca
angelynna82 spune:
Andreutac te
am pe tine si comoara ta, poze cu ea?
Nerantula reteta de omleta e cea pusa de C.valy,
ici si speram sa papati cu mare pofta
Elly va
am si pe voi cu mare drag
M-am intretinut cu o vecina care mai are putin si naste

zilele acestea...deja e trecuta de termen
fericita de
Crina Alexandra
Crinul Meu
Poze
Crina
claudinna spune:

Monica

babytza, pai la cat e programata la operatie????
aaa si am uitat sa-ti spun ca tare-mi place noul carucior!!
Monyca, sarcina usoara!! in cate saptamani esti?
salutari la toata lumea!
Razvan a facut febra...acum doarme lesinat, era gata gata sa adoarma in masina, in conditiile in care din parc pana acasa facem 10 minute...
dimineata avea 37,6 C, iar acum 38 grade C, rectal
azi-noapte pe la 2 i-am dat 5 ml de Nurofen, ca era f agitat, desi nu avea febra si i-am mai dat si acum inca 5 ml...ca eu am citit ca se da de 2 ori pe zi....dar scria ca de 3 ori...sper sa nu evolueze in rau toata treaba asta
blog cu basca
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
claudinna spune:
andreea, azi la pranz avem ciorbita din aripioare de pui si tocanita de legume
blog cu basca
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
Nocom spune:
Salutare,
Azi am fost la dr pentru bilantul de 11 luni. Avem 9 kg in cap si 76 cm!!!! Sunt fff multumita! Si dr la fel. Tot astazi am facut si prima doza de prevenar, a urlat daria ca arsa... cu greu s-a calmat cand am iesit... ce e mai rau ca luna viitoare facem infanrixul, apoi peste inca o luna prevenar, apoi peste inca una Priorixul, apoi iar prevenar... si tot asa 5 luni la rand. O sa o urasca pe dr !!!
Sper sa nu avem nici o reactie... 
300 multumesc frumos. Pai daca era cadou... cum sa refuzam? Numai ca este la un hotel SPA, in Neptun Olimp si saptamana asta trebuie sa vina mea zilnic la mine la ora de somn a Dariei sa se obisnuiasca sa fie adormita si alaptata de buni.... Dar incercam!
elly16 Multumesc 
offf, mai babytza daca citeam mai repede.. vroiam si eu sa mai vin la Moni!!! Pe la ce ora va fi evenimentul? (adica nasterea)
lala indiferent daca papa tzitzi sau LP, este important ca la varta lor sugarul sa aiba 2 mese de lapte pe zi, dimineata si seara. Daca crezi ca nu se satura cu lapticul tau cred ca poti incerca sa-i dai LP, dra masa de lapte sa ramana oricum nu sa fie inlocuita de alte alimente... NU incerc sa zic sa-i dai LP in locd e laptele tau!!! ci numai sa-i dai LP daca nu vrea lapticul tau sau nu se satura!! 
giulianna pai bine mai mami.. asa ai tu grija de tine?!?!? Imi pare nespus de rau. Chiar ai nevoie de ajutor? Ca se urca fetele in masina si vin!! pentru tine si puiul nostru, orice!! 

mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei Tudor (11.07.2004)
poze cu noi poze DARIA
poze APUSENI
Nerantula spune:
Saru'mana de reteta, tineti-mi pumnii 
Oricum, suntem mai bine cu papa zilele astea, de cand ne-am intors acasa, se pare ca i-a fost dor puiului de casuta lui .. a inceput sa manance din nou fructe, azi chiar m-a surprins foarte placut, nu a trebuit sa-l mai vanez cu lingurita si a papat cam 130gr de avocado+piersica+banana+para 
Am emotii cu omleta ..
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
_giulianna_ spune:
Multumesc pentru incurajari, sper sa-mi treaca odata ca sunt intepenita rau de tot si e nasoooolllll 
Nu sunt singura, l-am chemat pe fratele meu sa stea cu noi, chiar nu ma simteam in stare sa am grija singura de Edi.
Pupici!
Astept cu nerabdare vestea cea mare!!!!!
Mami de
Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
Cat mai e?