Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (174)
Raspunsuri - Pagina 11
300 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui ratonelu![]() ![]() ![]() ![]() ![]() m-a sunat soata....e pe drum cu sasha......c-avem ...un dinteeeee??????????????????????????????? carla,mami de putoiu sasha |
Nu po0t s anu te felicit pentru asa ceva. Poate nu mai plange din 3 in 3 minute acum... Adica intai treuie sa dea dintele 2 ca vin perechi. Of, of...
de Anda Teodora din 10.10.2008puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
elly_16 spune:
Buna dimineata,
LA MULTI ANI pentru Andrey Daniel de andrey2008. Sa cresti mare, sanatos si sa aduci parintilor tai numai bucurii!
LA MULTE LUNITE si pentru cei nascuti intr-o zi de 26: Eva Maria de andreutac
, Alessandra de danucu
si Eduard Mihai si Robert Gabriel de luminita2008, sa petreceti frumos la mare
si sa va intoarceti bronzati!
LA MULTI ANI si pentru sarbatorita zilei - Boo, sa-ti dea Dumnezeu sanatate, bucurii si numai impliniri, sa fii fericita si iubita, alaturi de cei dragi! 
Monica, nastere usoara si sa-l tii cat mai repede pe bebe in brate!

Nocom, scuze pentru intarziere, LA CAT MAI MULTI ANI SI FERICITI IMPREUNA!
PozeBianca
Mamica de
Bianca Maria
Bianca
andreutac spune:
Hello!
Remember me?![]()
N-am mai intrat de un car de ani, insa va citesc pe sarite, cand imi permite timpul si Eva miscareata.
Cu scuzele de rigoare, vreau sa urez cu intarziere
Andrei-Petru, Alex, Matei
. Sa fiti sanatosi, sa cresteti mari si frumosi!
De asemenea, multumim pt. toate urarile la implinirea celor 11 lunite si ii
am pe toti sarbatoritii zilei, carora le dorim tot ce e mai bun.
Am reusit sa vad si poze si filmulete frumoase, nu nominalizez de frica sa nu uit pe cineva. Uimitor ce repede si frumos s-au dezvoltat puiutii nostri. Parca ieri asteptam cu infrigurare sa-i tinem in brate si acum asteptam party-ul de 1 an!
Moni, din suflet iti doresc nastere usoara, un bebe sanatos si mancacios, iar in sustinerea celor de mai sus, scot de la naftalina niste majorete:
Moni 

Monyca, iti doresc sarcina usoara si un fratior sau o surioara la fel de dragalas(a) ca Eva.
Boo
, sa fii sanatoasa, iubita si fericita!!
Andreea, cea mai fericita mamica de Eva Maria
elly_16 spune:
Ieri am avut o zi plina, am umblat toata dupa-amiaza cu pitica dupa mine, ba la serviciu, ba la banca, apoi in parc, iar ea a fost toata numai un zambet, nici vorba de somn. Aseara eu picam de obosita ce eram, iar ea era in forma, avea chef de joaca. ![]()
Giulianna, multa sanatate, sa-ti treaca durerea de spate cat mai repede!
. Si eu am patit-o anul trecut, cand eram gravi, nu stiu cum de m-am sprijinit in maini si n-am cazut pe spate, a fost o minune... si de atunci ne-am pus in cada un covoras antiderapant.
Angelynna, Crinuta e dulce foc...
babytza, felicitari pentru noua achizitie... in poze pare ca nu ar fi greu...
ratonelu, felicitari pentru primul dintoc!
andy_p, felicitari pentru cei 4 dintisori
Claudinna, ce baita mare ai... cate stie sa faca...
Si Bianca sta la spalat pe dinti, ii place tare mult, cand ma vede cu periuta deschide rade si deschide gura.
Nausica, felicitari pentru primii pupici... Cand ma pupa Bianca, si eu ma topesc... 
PozeBianca
Mamica de
Bianca Maria
Bianca
300 spune:
| citat din mesajul lui tzitziri Laura,cand ai timp te mai astept pe mess ![]() Ramo, mi-am adus aminte de intrebare ta de azi apropo de facut baita.David face baie cu mine de la inceputul verii.El in jumatatea lui de cada, eu in a mea, facem amandoi dusulet..el primul si eu dupa ce il ia pe el in primire tati.Nu cred ca e o problema atata timp cat face dus si nu stam in aceeasi apa.Si daca era fetita nu cred ca imi mai puneam alte probleme.... Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008) |
Saru' mana mult, dus am mai facut cu ea si eu, chiar numai noi doua fara tati (pentru ca dupa masa se lasa cu dematz uneori si nici mama robinetelor n-o mai curata). Si mie mi s epare rau sa stau cu ea in aceeasi apa, nu stiu sa am macar vreo candizoza mica dar nu as risca.
Imi spunea o prietena ca avea o prietena medic ginecolog cu o fetita de 5 ani care a luat trichomonas dintr-o piscina si cica e infiorator sa tratezi un copil asa mic de asa ceva. Cand iau masuri de precautie numai la cazul asta imi sta mintea.
b de la bebe, blog...
Nerantula spune:
Va rog frumos, mai dati-mi si mie o data reteta de omleta, sa fac marea incercare, ca nu stiu unde sa o caut! 
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
300 spune:
| citat din mesajul lui lala77 Buna seara! Intrebare: de vreo cateva zile, Anna se trezeste dimineaa si nu mai vrea sa suga.Sta cam max. 2 min la fiecare san si pleaca.Asa a facut si cu masa de la 12 si dupa o sapt n-a mai vrut deloc. Oare fac eu ceva gresit?Sau poate ea isi ia destul in acele 2 min? http://community.webshots.com/album/568109497amcroS anna-rebecca-02.10.2008 alice-mihaela - 21.01.2007 |
E haioasa rau micuta pofticioasa dar parca n-as vrea s aatesc la fel
Daca inghite (isi umple gura) o data la 2-3 supturi, iti curge cam putin lapte sau nu a venit let-down-ul. A propos de asta, la mine dimineata vine mai greu desi simt ca am lapte. Se pune cumva problema sa nu vrea/ sa n aiba rabdare sa vina let-down-ul? Eu una cand patesc asa o las sa se intoarca, apoi ii spun: tzitzi, mami? tzitzi? Si se intoarce.
Am observat ca fi-mea e multumita cand ia 70 de guri; daca e totusi fometoasa sau e seara, baga peste o suta, dar rar 120.
Nu cred ca ii e neapart pofta de altceva, dar cred ca daca o tine asa se cam intarca. Am inteles ca ea ziua nu te mai cauta deloc. Poate n-ar fi rau sa incerci s-o alaptezi semiadormita (mai ales noaptea) daca vrei sa iti mentii productia la cote acceptabile.
Acum cu boala mananca cam 50-70 o data (de ieri) insa a avut mese ceva mai dese seara... cred. Ieri si alaltaieri am badijonat fata o sg data
- nu mai stiu ce sa fac mai intai, sa ii dau eurespal, sa o aspir, sa o badijonez, sa ii dau vigantol, eventual vitamina C cum ma apucasem?
b de la bebe, blog...
nikolici spune:
LA MULTI ANI OANA!!!TOT CE ITI DORESTI SA TI SE INDEPLINEASCA!!!
LA MULTI ANI ANDREY!SA FII SANATOS SI NOROCOS!!!
Yo Miss Karinutza(14.10.2008)
nikolici spune:
nerantula omleta la liber alegere, galbenusul plus smantana sau iaurt cred, dovlecel , verdeatza, sau alte leguminoase![]()
Nu am facut-o pana acum, dar poate maine incerc, azi sunt stresata cu Madonna asta.![]()
Yo Miss Karinutza(14.10.2008)