Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(170)
Raspunsuri - Pagina 18
danangie spune:
TECHILA felicitari ptr bbi!! Sanatate multa,refacere rapida, mult laptic si bbi fara colici!!
MONI tin pumnii ptr maine, si nastere usoara!!!!
DANA si
ALESSIO , 07.06.2008 si un alt samburel in burticaS-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE!
.....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore....
monis5 spune:
Raluk - multumim 

Cum sa se strice tel tocmai acum....? bine ca a dat de stire, ca deja ni se pleostisera majoretele incet-incet... ![]()
monis
29
acum si cu poze
ionika spune:
Raluk, Dana

Camy, ai grija de voi, nu iti fa griji inutil
, INCEARCA SA TE RELAXEZI
Si acum, ca sa destind putin atmosfera, sa va spun cum am stat eu azi stresata de un cocos inchis in dulapul de pe hol...Al meu sot a vrut sa dea cuiva jivina pentru ca facea panarama printre gainuse, asa ca l-a adus in casa pana a venit persoana respectiva sa il ia. Ideea e ca facea foarte urat, caraia si i-a fost frica sa il lase in balcon, sa nu faca vecinii scandal asa ca....l-a inchis in dulap si a pus un bax de apa in usa ca sa nu deschida. Dar cocosul vere, se impingea in usa ca turbatul, a facut ca toate alea....asa ca am chemat de urgenta sotul sa il ia ca ma speria de cum facea
Concluzia la care am ajuns: ori stau prost cu nervii ori mai trebuie sa ies si eu din casa sa iau o gura de aer
![]()
[limegreen]HAAAAAAAAAAAAI MONICA![/limegreen]
Ioana, mamica de
Andrei (5 ani) si
Alexia 34+
kemsy spune:
Buuuun, am citit capitolul asta...ma duc la capitolul 169
Apropo de masaj la fofo, nici eu nu am inceput. Dar mi-e greu sa folosesc si hartia igienica ![]()
, d-apai sa ajung si sa prestez 5 minute in zona 

Dar vreau si eu sa stiu, Iulikaaaaaaa, la tine a avut efect???
Si tot mamicile sa ne spuna,daca au timp, au avut probleme cu sanii la alaptare, dureri, ragade, celebra furie a laptelui??

Gianina
35+ cu
Loris Stefan
Loris
Fotografii
uve_got_mail spune:
Multumim, Raluk, ne-ai mai linistit - eu eram sigura ca Monica e pe maini bune!
Nasoala treaba cu epilatul-eu maine si poimaine sper sa ma "rezolv" singura, ca vineri imi recolteaza si mie "probe" de pe col
Inainte de nastere sper sa ma faca si pe mine cineva la cosmetica, fetele astea sunt fricoase, cica sa nu nasc la ele in cabinet...
33+ , mami de
sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria
http://family.webshots.com/photo/2844585890104955882lFPbob
lutoniana spune:
Ralu esti cea mai tare 

aducatoarea noadtra de vesti minunate 
Ionika hai ca m-ai distrat....eu cand imi amintesc cat de crizata am fost de la un soricel cat un banut......
Da' recunosc ca si sotu tau e inspirat....auzi sa bage cocosu' in dulap 

Cea mai fericita
37 + cu 
uve_got_mail spune:
Foarte tare, Ionika, cocos cu personalitate, o sa faca prapad la puicute!
33+ , mami de
sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria
http://family.webshots.com/photo/2844585890104955882lFPbob
Dana15 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ionika Si acum, ca sa destind putin atmosfera, sa va spun cum am stat eu azi stresata de un cocos inchis in dulapul de pe hol...Al meu sot a vrut sa dea cuiva jivina pentru ca facea panarama printre gainuse, asa ca l-a adus in casa pana a venit persoana respectiva sa il ia. Ideea e ca facea foarte urat, caraia si i-a fost frica sa il lase in balcon, sa nu faca vecinii scandal asa ca....l-a inchis in dulap si a pus un bax de apa in usa ca sa nu deschida. Dar cocosul vere, se impingea in usa ca turbatul, a facut ca toate alea....asa ca am chemat de urgenta sotul sa il ia ca ma speria de cum facea Concluzia la care am ajuns: ori stau prost cu nervii ori mai trebuie sa ies si eu din casa sa iau o gura de aer![]() |
uff, bietul cucos
..si eu am o teama de pasarile astea imprevizibile...de curcan, nu mai zic; cred ca am ramas cu sechele din copilarie
cred ca tare bine ti-ar prinde sa mai iesi din casa..la o gura de aer curat; maine dimineata ma duc si eu sa ma plimb..ca nu am mai facut-o de mult;Dana 34s mamica mandra de

Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
vias spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui raluk16 Fetelor, i-am trimis la Moni un sms in care ii spuneam ce se intampla pe aici (nasterea cu transmisiunea in direct si am primit un sms inapoi: "Mie mi s-a bulit si displayu la tel sper sa ma pricopsesc cu altu pana maine. Iti dau un nr de rds o sa te sun d p ala dupa ce nasc pt ca n-am decat nr tau restu erau pe memoria telefonului. Emoticon super nervos... Pup everyone." "Operatia va fi oricum pe seara, sa nu va panicati. pupic" Deci ne putem calma, fetelor. Telefonul ei era stricat. Si pe asta nu va poate suna ca nu va are numerele. Totul e in regula, uite ca se ingrijoreaza sa nu ne panicam. Avem si maine toata ziua la dispozitie sa ii facem galerie. Eu maine la 3 jumate tre sa fiu la gine, dar daca se intampla chiar atunci va sun eu pe careva sa transmiteti in direct. Toata lumea e fericita, linistita? Vorba Luciei si a Danei, si daca nu ne-ar fi raspuns, noi trebuie sa-i transmitem energie pozitiva, ganduri bune si incredere. 32+ Alex |

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei

n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
28+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!bebe
Flavius CristianPOZE
Dana15 spune:
Andre dar tu cum stai ca sa ne citesti? si nu-i voie in fundic?!!![]()
Dana 34s mamica mandra de 
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi