Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(170)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns uve_got_mail spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Uve eu destul de rar ii simt picioarele sub coaste, cand stau asa mai apecata si e el intr-o pozitie... in rest si le tine saracul indoite bine

Si mai ai mesajul privat prin care ti-am dat reteta de baclava? Ca vad ca facem pofta pe aici la fete si eu numai maine le-as scri-o

alecsxa imi pare tare rau ca nu am nici o idee, nici un sfat...

Andre daca nu este partener sau nu mai este timp, eu m-am gandit sa am o lama buna pregatita si sa le rog pe fetele de acolo (cu o mica rasplata, bineinteles ).

Hihihi, Dana am crezut ca sunt singura care ezita la treaba cu partenerul... Parca nu mi-ar placea... cine stie cum ne schimbam atunci p-acolo, si se sperie omu ne facem mai mari... curg chestii...

Ies putin (iarasi...)

32+ Alex

Nu mai am mesajul, dar aici gasiti reteta http://www.vulpeabucatar.com/retete/prajituri/baclava/index.html

33+ , mami de sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria
http://family.webshots.com/photo/2844585890104955882lFPbob

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emy10 spune:

Bun venit pe lume Andrei si Stefan!!! Felicitari Techila!!!

Bun venit pe lume Andreea!!! Felicitari Monique!!!

Vazut si poze de bebei dulci si frumosi si mamici fericite!!!

36+ cu

Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Dana15, nu mai spune ca ai putea sa stai asa mereu. Masutza unde o tii? 25 + Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emy10 spune:

Am reusit cat de cat sa recuperez

Crissbebe casa de piatra! Sa fiti fericiti pana la adanci batraneti!

Clodute si Karolina bine ati venit acasa!!!

Cristina_ana felicitari pentru vestile bune despre grasuna! Sa fie cuminte pana pe 7 septembrie!

Alex te asteptam cu vesti super bune de la control!

Camy incearca sa nu te panichezi! Sunt sigura ca Monica este bine si ne va da de veste in curand! Hai sa ii facem galerie!!!

36+ cu

Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Fetelor, i-am trimis la Moni un sms in care ii spuneam ce se intampla pe aici (nasterea cu transmisiunea in direct , galeria pentru ea, cum intra si prietene de-ale ei din afara odiseei, etc.). Apoi i-am mai scris un sms cu urari pentru maine...

si am primit un sms inapoi:

"Mie mi s-a bulit si displayu la tel sper sa ma pricopsesc cu altu pana maine. Iti dau un nr de rds o sa te sun d p ala dupa ce nasc pt ca n-am decat nr tau restu erau pe memoria telefonului. Emoticon super nervos... Pup everyone."

"Operatia va fi oricum pe seara, sa nu va panicati. pupic"

Deci ne putem calma, fetelor. Telefonul ei era stricat. Si pe asta nu va poate suna ca nu va are numerele. Totul e in regula, uite ca se ingrijoreaza sa nu ne panicam. Avem si maine toata ziua la dispozitie sa ii facem galerie.

Eu maine la 3 jumate tre sa fiu la gine, dar daca se intampla chiar atunci va sun eu pe careva sa transmiteti in direct.

Toata lumea e fericita, linistita?

Vorba Luciei si a Danei, si daca nu ne-ar fi raspuns, noi trebuie sa-i transmitem energie pozitiva, ganduri bune si incredere.

32+ Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Dana15, nu mai spune ca ai putea sa stai asa mereu. Masutza unde o tii?

masuta (am luat-o de la Nobila Casa) are picioruse de o parte si de alta..si stau in fundic, cu perne la spate si masuta peste picioare..aproape de burtica..dar este super comoda pozitia..si pentru scris, si pentru burtica..la birou stateam mereu aplecata peste ea si la un moment dat ma durea;

Dana 34s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Andre, nu prea ma tai, e adevarat ca nu iese chiar lustruita.

Raluk, esti o dulcica, numai vesti bune ne aduci.

Baby

38+ Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Melania ce frumos ne zici tu acolo de zambet!!!

angelli daca e de la anemie, sfecla rosie sigur iti prinde bine! Dar si astea apicole cred ca ar fi super (polen, miere, miere cu susan si nuci). Spirulina si orzul verde sunt adevarate bombe multi minerale multi vitamine. Fructe, legume proaspete...

Sigur nu e de la ceva schimbare de vreme? Ca mie atunci imi scade tensiunea si mi-e parca somn tot timpul... Ai grija sa nu fie ceva inceput de raceala.

Sportivii se energizeaza foarte rapid cu banane, dar mie nu-mi vine sa le pap vara cand sunt atatea alte fructe de sezon. Dar poti papa o banana cu cateva migdale...

uve o sa pun maine si reteta mea de baclava.

Nu mai stiu ce am vrut sa zic...

Eu ma apuc incet incet de epilat cate o gamba, apoi alta... apoi un genunchi... pentru vizita de maine la doc...

32+ Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Suuuper vestile de la Monica!!! multumim Ralu!

deci ne-am linistit si zambim iarasi!! oare Camy unde este? s-o fi dus sa se plimbe putin..

Dana 34s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

aaaaaaaaaaa, in fundic, deci la mine pica. N-am voie Merci Dana si Raluca 25 + Chiara Ada

Mergi la inceput